Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
73
Favori
78.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meteor4in

ben balıktım o basak ayrıldık.Basak kızı için diyebilecegim ne kadar yanlıs olursa olsun yapıyor.Baskasından duydugu dogruları yapmaktansa kendi yanlıslarını yapıyor kendi kararlarını veriyor

Aynen öyle. Ancak baya yanlış yapıyor. Çok kolay aldatır mesela. Bikaç tane tanıdım hepsi öyleydi. (arkadaş :))
  • başak erkeği ve yengeç kızı örneği var mı aramızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: patientkaya.92

oğlak+koç nasıl?

ben oğlak karım koç. yakında boşanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

quote:

Orijinalden alıntı: patientkaya.92

oğlak+koç nasıl?

ben oğlak karım koç. yakında boşanıyoruz.

• Terazi burcu bayanı

Fiziksel ve zihinsel anlamda hızlı ve aktif hareket edebilen Sözleriyle ilgi uyandırabilen, zekasıyla her türlü sorunun üstesinden gelebilen. Aşkta aşırı duygusallık yerine gerektiğinde mantığının sesine kulak verebilen Hislerini kağıda dökebilen. İşbirliğini önemseyen, etrafıyla uyumlu özel bir kişilik. Yenilikleri uygulamaktan hoşlanan, cinselliğine önem veren Cazibeli, aydınlık fikirleri olan, başarmaktan, gelişmekten, büyümekte hoşlanan.

Ayrıca kovayla çok iyi anlaşırlar tecrübeyle sabittir

Not: kesinlikle dengesiz değilizdir aksine çok dengeliyizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyCrap -- 18 Ekim 2012; 13:04:44 >
  • Oğlak erkeği ile Aslan kızı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

başak erkeği ve yengeç kızı örneği var mı aramızda

Anlaşırsınız. Başak biraz romantik olursa dengelenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Ben akrebim. Hatun akrep. Anlatılmaz yaşanır bir durum söz konusu.

Cinsel açıdan bir akrep ve yay efsanesi aldı başını yürüdü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

akrep burçu olup yay kızıyla ilişkşi olan var mı ? yada nasıl olur bu iki burç anlaşması??

Ben akrebim.
    Benim hayatımın kızı yay. 15 yaşındayken gördüm ilk. Şuan 22yim. Bu kadar sene unutmazmı insan, unutamıyor. 2.5 yıl konuşmadık,görüşmedik en son 6 ay önce ben ulaştım kendisine tekrar konuşmaya başladık.

Yay kızları hakkında düşüncelerim; 2 tane tanıdığım yay kızı var. Demin bahsettiğim kız bulunduğum lisenin de en güzel kızıydı, şimdiki üniversitemin de en güzel kızı. Diğerini de aynı şekilde çok çok güzel. Acayip yumuşak hatlı ve fiziksel olarak genelde güzeldir yay kızları. Genelde burç yorumlarında narin,zarif şeklinde adlandırılır. Tanıdığım bu 2 yay kızına göre yorumlarsam eğer gerçekten de öyleler. Konuşmaları,davranışları,hareketleri çok nazik. Ben bir akrebim. Bireysel davranışlar genelde çok önemli değilken benim için onun yanındayken birşey beni sürekli diken üstünde tutuyor kızı kırmayım,incitmeyim diye.
    Hassaslar bence kesinlikle ama bunu yansıtmamak için herşeyi yapıyorlar. Gezme tozma olayı tamamen gerçek. Ben liseden sonra kızla küsünce bunalıp yurtdışına gitmiştim 1 yıl.Birsürü ülke gezmiştim. Bu tekrar buluşmaya başladığımızda bunları anlatırken gözlerinin içi gülüyordu kızın.Kesinlikle gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorlar. Eğer yay'a yaklaşacaksan ona onu eğlendirceğini falan sürekli hissettir.
    Birde hocam işler çok ciddileşmeden genelde verici taraf sen ol. Bir derdi varsa sürekli dinle, içten yorumlarda bulun. Ama sen kendi derdini sorununu ona çok yansıtma,paylaşma. En azından çok ciddileşene kadar bu şekilde yürüt.
    Para vs. genelde yay kızları için hiç önemli değil. Hani derler ya para amaç değil araç diye; işte bunlar hakikatten böyle yaşıyor. Bu tarz birşeyle etkilemeye çalışma kızı.

Çok hoş değil ama; baban sana 100tl verdiyse sen en baştan 40TL'sini evde bırak. Kızı ara babam 60TL verdi beraber birşeyler yapalım de. 60Tl'yi kızla beraber harca.Seninle mutlu olur.Çünkü genelde akrepler için para önemlidir. Bu şekilde 2 taraf da gayet mutlu olacaktır. Zaten sen böyle yapınca büyük ihtimal yakın bi zamanda eline para geçerse; geçen paranın hepsiyle seni mutlu etmek için birşeyler yapar.

Genel kültür olarak kendilerini çok geliştiriyorlar bunlar.Hani en azından seninde ilgilendiğin birşey olsun. Bir köşe yazarı-bir hobi (tiyatro falan).

Dediğim gibi kafaya koyarsan eğer yay kızı çok iyidir.

• Merak ettim tüm konuyu okudum. :D ikizlerden herkes nasibini almış. Sonuna kadarda haklılar ben bir bayan olarak ikizler kadınına dayanamıyorum. Erkeklerin vay haline. Böyle dengesiz insan yok yeryüzünde.
    Bende aslan burcuyum şunu söylebilirimki aslan kadını ve yay erkeği olmazmış. Eğer öyleyse hiç zorlamayın baştan bırakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_sv35

quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

akrep burçu olup yay kızıyla ilişkşi olan var mı ? yada nasıl olur bu iki burç anlaşması??

Ben akrebim.
    Benim hayatımın kızı yay. 15 yaşındayken gördüm ilk. Şuan 22yim. Bu kadar sene unutmazmı insan, unutamıyor. 2.5 yıl konuşmadık,görüşmedik en son 6 ay önce ben ulaştım kendisine tekrar konuşmaya başladık.

Yay kızları hakkında düşüncelerim; 2 tane tanıdığım yay kızı var. Demin bahsettiğim kız bulunduğum lisenin de en güzel kızıydı, şimdiki üniversitemin de en güzel kızı. Diğerini de aynı şekilde çok çok güzel. Acayip yumuşak hatlı ve fiziksel olarak genelde güzeldir yay kızları. Genelde burç yorumlarında narin,zarif şeklinde adlandırılır. Tanıdığım bu 2 yay kızına göre yorumlarsam eğer gerçekten de öyleler. Konuşmaları,davranışları,hareketleri çok nazik. Ben bir akrebim. Bireysel davranışlar genelde çok önemli değilken benim için onun yanındayken birşey beni sürekli diken üstünde tutuyor kızı kırmayım,incitmeyim diye.
    Hassaslar bence kesinlikle ama bunu yansıtmamak için herşeyi yapıyorlar. Gezme tozma olayı tamamen gerçek. Ben liseden sonra kızla küsünce bunalıp yurtdışına gitmiştim 1 yıl.Birsürü ülke gezmiştim. Bu tekrar buluşmaya başladığımızda bunları anlatırken gözlerinin içi gülüyordu kızın.Kesinlikle gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorlar. Eğer yay'a yaklaşacaksan ona onu eğlendirceğini falan sürekli hissettir.
    Birde hocam işler çok ciddileşmeden genelde verici taraf sen ol. Bir derdi varsa sürekli dinle, içten yorumlarda bulun. Ama sen kendi derdini sorununu ona çok yansıtma,paylaşma. En azından çok ciddileşene kadar bu şekilde yürüt.
    Para vs. genelde yay kızları için hiç önemli değil. Hani derler ya para amaç değil araç diye; işte bunlar hakikatten böyle yaşıyor. Bu tarz birşeyle etkilemeye çalışma kızı.

Çok hoş değil ama; baban sana 100tl verdiyse sen en baştan 40TL'sini evde bırak. Kızı ara babam 60TL verdi beraber birşeyler yapalım de. 60Tl'yi kızla beraber harca.Seninle mutlu olur.Çünkü genelde akrepler için para önemlidir. Bu şekilde 2 taraf da gayet mutlu olacaktır. Zaten sen böyle yapınca büyük ihtimal yakın bi zamanda eline para geçerse; geçen paranın hepsiyle seni mutlu etmek için birşeyler yapar.

Genel kültür olarak kendilerini çok geliştiriyorlar bunlar.Hani en azından seninde ilgilendiğin birşey olsun. Bir köşe yazarı-bir hobi (tiyatro falan).

Dediğim gibi kafaya koyarsan eğer yay kızı çok iyidir.

Bir yengeç olarak el atmadan olmazdı en yakın dostlara..

Yay ilişkisi ve akadaşlıkları olan biri olarak olmaz diyorum. Akrep ilişkileri ve dostları olan biri olduğumu bir Yengeç olarak söylememe gerek yok sanırım.
    dr_sv35 eğer anlaşıyorsan yükselenlerde bir uyum olması lazım.
    Eğer sadece güneş burçları için yani sırf ''akrep-yay'' bağlamında düşünürsek. yay kadınları erkeksi ve idareyi seven kadınlardır. Senin söylediğin özellikleri de doğru. Ancak duygusal anlamda erkeği tatmin etmez. Özellikle su grubu erkeklerini yani bizleri (Yengeç-akrep-balık) akrep arkadaşlardan deneyip hezimete uğramış olanları var. Eğer erkekseniz onun direktiflerine ve kumandası altında olmaya ses çıkarmamanız lazım. En çok feminist çıkan burçlardandır (kova - ikizler - yay -koç kadınları)
    Ben akrep erkeğinin bu durumdan hoşlanmayacağını, duyguların neredeyse olmadığı bir ilişkiyi hazmedemeyeceğini ve ne kadar denge sağlamaya çalışırsa çalışsın ilerde en çok zararı erkeğin göreceğini ve ilişkinin biteceğini düşünüyorum.
    Akrep ve balık arkadaşlar, su grubu kadınlardan başkası sizi tam anlamıyla tatmin edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tishtrya

Merak ettim tüm konuyu okudum. :D ikizlerden herkes nasibini almış. Sonuna kadarda haklılar ben bir bayan olarak ikizler kadınına dayanamıyorum. Erkeklerin vay haline. Böyle dengesiz insan yok yeryüzünde.
    Bende aslan burcuyum şunu söylebilirimki aslan kadını ve yay erkeği olmazmış. Eğer öyleyse hiç zorlamayın baştan bırakın.

Nasıl aslan bu ya? :) iki aslan kankam var hatunların en yakın arkadaşları ikizler kızı. Ve birinin sevgilisi yay
  • bende bir sorun var o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben akrebim. sevgilim de akrep. bir akrebi ancak bir akrep anlar muhteşem bir ilişkimiz var. daha önce yay ve boğa sevgilim oldu. ama akrep bambaşka bir gezegendir. tabi güvenini kazanmak şart ve o güveni asla sarsmamalısınız. kendimden biliyorum. intikam acı olur. kısaca bi akreple ancak başka bir akrep baş edebilir. bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

ben akrebim. sevgilim de akrep. bir akrebi ancak bir akrep anlar muhteşem bir ilişkimiz var. daha önce yay ve boğa sevgilim oldu. ama akrep bambaşka bir gezegendir. tabi güvenini kazanmak şart ve o güveni asla sarsmamalısınız. kendimden biliyorum. intikam acı olur. kısaca bi akreple ancak başka bir akrep baş edebilir. bulaşmayın.

Akrebi anlamayanlar ondan korkar. aslında iki akrebin anlaşma düzeyi %50. Siz o %50 yi yakalamış şanslı çiftlerdensiniz. ayrılmanız için kolay kolay sebep çıkmaz çok sağlam güzel ilişki değerini bilin. Ben yengeç olarak akreplerin aslında hiç zehirli korkulacak tipler olmadıklarını hatta derinlerinde çocuk olduklarını biliyorum. Akrep sevgilim vardı. Akrep kadını bir erkek için pırlantadır. Ancak pırlantanın sıradan bir çakıl taşından değerli olduğunu bilen erkek için.. ;)

• quote:

bende bir sorun var o zaman.

Yekselende vardır bi farklılıklar.. Olaylar olaylar ;)
  • Güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazli35

Merak edip okudum yazmadan geçemicem belki benim gibi bi merak eden bi kız okuyodur burayı Oğlak erkeğiyle tanışırsanız koşarak uzaklaşın bu kadar açık söylüyorum.. Ben de başak burcuyum ama oğlak benden beter

Haklısın. Eski sevgilim başak burcuydu, bir oğlak burcu olarak hayatını mahvettim. Kızlar cidden kaçsın bizden, "niye yalnız kalıyoruz" diye ağlayalım biz de.
  • Yengeç Erkeğiyim

Oglak ile iyi
    yengeç ile iyi (oda sizin gibi işte sorunlu duygusal :D )
    boğa ile iyi (ama bu burç ne kadar iyi gözüksede hep aldatır tanıştıklarımda sevgililerini benle aldatıyordu ama partner olur takılırsınız sex falan yemek yeme vs)
    balık ( iyi ama duyguları eğer hala varsa, mantık yürütüyorsa sorun )
    kova ( anlaşıyor gibi başlıyoruz birbirimizi denerken farkediyoruz ki alakasızız. hiç birlikteligim olmadı başlamadan bitti)
    Akrep ile, tam benlik oluyor =) şuan bi tane var ayarlamaya çalışıyorum :-D
  • quote:

bende bir sorun var o zaman.

Yekselende vardır bi farklılıklar.. Olaylar olaylar ;)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.