Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eh normal arkadaş olarak da tanıyorum tabi..kişilik olarak zor insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazli35

eh normal arkadaş olarak da tanıyorum tabi..kişilik olarak zor insanlar

yakınlarım hep inat olduğumu söylerler ama çok inat biri değilim sadece birşey yapmamı zorla isterlerse inadım tutar
  • siz en iyisi sosyal hayata karışmayın
  • quote:

siz en iyisi sosyal hayata karışmayın

sosyalleşmeden olmaz
  • Kiz arakadasim bu konuyu okuyor selam yolluyor ve bu konunun bizi yeniden birlestirdigini söylemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yengeniz boğa burcu nasil idare edebilirim @bu arada aslan burcugum
    @ilk defa asik oldum lan bu arada <3

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Kiz arakadasim bu konuyu okuyor selam yolluyor ve bu konunun bizi yeniden birlestirdigini söylemek istiyorum

Sonuc olarak sizlere Akrep kızlarından zarar gelmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50712 -- 26 Ağustos 2012; 2:26:12 >
  • Adi ve burcu başaksa dikkat edin sizle taş.ak gecer gozu akli baska yerdedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

Beyler yengeniz boğa burcu nasil idare edebilirim @bu arada aslan burcugum
    @ilk defa asik oldum lan bu arada <3

gezdir, eğlendir.

güzelliklere tutkundur, yanında ki erkek gurur duyacağı biri olmalı.
    belki biraz da dikkat çekici olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

quote:

quote:

quote:

Merak edip okudum yazmadan geçemicem belki benim gibi bi merak eden bi kız okuyodur burayı Oğlak erkeğiyle tanışırsanız koşarak uzaklaşın bu kadar açık söylüyorum.. Ben de başak burcuyum ama oğlak benden beter

ben oğlak erkeyiyim neyim varmış koşarak uzaklaşacak

Bu kadar umursamaz,bu kadar işkolik,bu kadar dünya yansa "amannn yansın ya" diyen bi erkek grubu yok bence,yani diyelim olay benim için çok ciddi ama o kadar tepkisiz ki ağzım açık kalıyodu.Sadece ben değil,diğer arkadaşlarım da birebir aynı şeyle karşılaştılar oğlakta artık tescilledik biz de :D O zamandan bu yana oğlağım dedin mi şöyle bi duruyorum

22mert hangi burç lazım

yazdıklarını okuduktan sonra acaba kız arkadaşlarım benim hakkımda ne düşünüyor diye merak ettim artık gördüğümde umursamazmıyım işkolik miyim sorarım

İkizler lazım ikizler .

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Kiz arakadasim bu konuyu okuyor selam yolluyor ve bu konunun bizi yeniden birlestirdigini söylemek istiyorum

Sevindim valla
  • Aslan burcuyum bana hangisi gider beyler?
  • hahahaha yanlız burası iyiden iyiye tarot fal kafeye dönmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

quote:

quote:

quote:

quote:

Merak edip okudum yazmadan geçemicem belki benim gibi bi merak eden bi kız okuyodur burayı Oğlak erkeğiyle tanışırsanız koşarak uzaklaşın bu kadar açık söylüyorum.. Ben de başak burcuyum ama oğlak benden beter

Bu kadar umursamaz,bu kadar işkolik,bu kadar dünya yansa "amannn yansın ya" diyen bi erkek grubu yok bence,yani diyelim olay benim için çok ciddi ama o kadar tepkisiz ki ağzım açık kalıyodu.Sadece ben değil,diğer arkadaşlarım da birebir aynı şeyle karşılaştılar oğlakta artık tescilledik biz de :D O zamandan bu yana oğlağım dedin mi şöyle bi duruyorum

22mert hangi burç lazım

yazdıklarını okuduktan sonra acaba kız arkadaşlarım benim hakkımda ne düşünüyor diye merak ettim artık gördüğümde umursamazmıyım işkolik miyim sorarım

İkizler lazım ikizler .

neden hocam ikizlerin özellikleri neler

• ben bir balik burcuyum sevgilimde balik burcu idi.

Balik burcu kadini : ck sadik , tam sevebilen hem sirdasin hem sevgilin hemde arkadasin. Biz onla hergün hayal kurardik evimiz söyle böyle olsun diye asiri hayalperest ve duygusal hemen gözü dolardi kavga ettigimizde kalbini kazanmakda oldukca kolaydir balik burcunun severse asiri baglanir sevdigine gözü hicbirseyi görmez.En ufak seyden bile mutluluk duyardi birgün yolda giderken yerde gördügüm dal parcasini buna verdim ve cantasina koydu neden atmadin diye sordum senin bana verdigin hersey degerlidir saklarim dedi bundan iyi bir burc yoktur bence . Asirida kiskanctir gelir sizi bir kizin yaninda gördügünde tekmeyi atar ayagi ile :D Sevdigine asiri güvenir asla baskasinin düşüncesi altinda kalmaz gelip yaptin mi diye size sorar ve sizin verdiginiz her cevaba inanir o kadar sever sizi sakin benim yaptigim gibi balik burcunu kirip üzmeyin onlar herseyin en iyisine layiktir kasimda ayrildik sadece 2.5 ay sürdü ve sonra nicesi oldu ama dönüp bakiyrumda onun gibisi yokmus evet özlüyorum onu

YaY burcu kadini : Kendine güveni asiri vardir. Sinsidir cakaldir. Kendine olan güveni sadece ve sadece kendisini övmesi ile gelir bence , bir lafi bir lafina uymaz bir laf söyler seviyr sanirsiniz ama altinda baska bir anlam yatiyrdur . Gözü hep disardadir özgürlügüne düşkündür fazla ilgiyi sevmez fakat pesinde kosturmayi sever .gezer tzar eglenir eger fazla hareketli degilseniz ayak uyduramazsiniz

BALİK BURCU KADİNİ : SEVERSE HERSEYİ GÖZE ALİR YAPMAM DEDİGİ SEYLERİ YAPAR SİZİN İÇİN DEĞİŞEBİLİR VE GÖZLER O GÖZLERİ HERSEYİ ELE VERİR :d

• quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

Başak burcu, iyi yanları: çok hoşgörülü,konuşkan,sempatik.çok sıcakkanlı bana sevgilisi değilde hem kocası hemde sırdaş gibi davranıyordu herşeyini paylaşır yani:) evcimen. kötü yanları:hastalık derecesinde titiz ve mızmız ve bazen ufacık bir kelimeyi kavga sebebi haline getirebiliyor.

oha lan benim hanımı anlatmışsın aynısı
  • aslan burcuyum, koc burcu ile cok iyidir aram

• quote:

Orijinalden alıntı: vivere

ben bir balik burcuyum sevgilimde balik burcu idi.

Balik burcu kadini : ck sadik , tam sevebilen hem sirdasin hem sevgilin hemde arkadasin. Biz onla hergün hayal kurardik evimiz söyle böyle olsun diye asiri hayalperest ve duygusal hemen gözü dolardi kavga ettigimizde kalbini kazanmakda oldukca kolaydir balik burcunun severse asiri baglanir sevdigine gözü hicbirseyi görmez.En ufak seyden bile mutluluk duyardi birgün yolda giderken yerde gördügüm dal parcasini buna verdim ve cantasina koydu neden atmadin diye sordum senin bana verdigin hersey degerlidir saklarim dedi bundan iyi bir burc yoktur bence . Asirida kiskanctir gelir sizi bir kizin yaninda gördügünde tekmeyi atar ayagi ile :D Sevdigine asiri güvenir asla baskasinin düşüncesi altinda kalmaz gelip yaptin mi diye size sorar ve sizin verdiginiz her cevaba inanir o kadar sever sizi sakin benim yaptigim gibi balik burcunu kirip üzmeyin onlar herseyin en iyisine layiktir kasimda ayrildik sadece 2.5 ay sürdü ve sonra nicesi oldu ama dönüp bakiyrumda onun gibisi yokmus evet özlüyorum onu

YaY burcu kadini : Kendine güveni asiri vardir. Sinsidir cakaldir. Kendine olan güveni sadece ve sadece kendisini övmesi ile gelir bence , bir lafi bir lafina uymaz bir laf söyler seviyr sanirsiniz ama altinda baska bir anlam yatiyrdur . Gözü hep disardadir özgürlügüne düşkündür fazla ilgiyi sevmez fakat pesinde kosturmayi sever .gezer tzar eglenir eger fazla hareketli degilseniz ayak uyduramazsiniz

BALİK BURCU KADİNİ : SEVERSE HERSEYİ GÖZE ALİR YAPMAM DEDİGİ SEYLERİ YAPAR SİZİN İÇİN DEĞİŞEBİLİR VE GÖZLER O GÖZLERİ HERSEYİ ELE VERİR :d

Vay be gerçekten balık burcu mu iyi diyeyim o kız mı iyi diyeyim bilemedim.Daha önce balık burcu olan bir kıza rastlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

quote:

quote:

quote:

quote:

22mert hangi burç lazım

İkizler lazım ikizler .

neden hocam ikizlerin özellikleri neler

çözmüşş değilim o yüzden.Daha iyi bilen varsa çıksın yoksa ahirete kadar sussun

• Güncelll devam edelim....
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.