Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tum konuyu okudum sadece 3 kısı bagsetmıs,
    kova
    bu burcta kızlar cok mu az :)
  • kovalar ile ilişki kurmak kolaydır sizi seviyorsa bırakması zordur. biraz anlamaları zayıf, kafalarının dikine giderler hep, anlatırsın anlatırsın sanki boşa bir kulağından girip diğerinden çıkmış ertesi gün bildiğini yapmaya devam eder. değiştirmek çok zordur. aşırı kıskançtır; ortada bir şey olmadığını anlatana kadar göbeğin çatlar, karşı tarafı çok yorarlar bu yüzden. yinede çok sevecen cana yakın olduklarından sende onu seversin. velhasıl sabrı olana erkeği değil ama kadını için çok iyi bir burçtur.
  • ben 7 nisan koç erkeği
    1 şubat kova kız .
    evet beyler ne diyosunuz bu işe :) çok ters birisi, ve ayrıca şuan konuşmuyoruz. ailesi ve arkadaş çevresi yüzünden, beni türk olduğum için dışladılar ve ırkçılık yaptılar. ailesi falan yani, bu arada kız polonyalı. neyse diğer yaz gidiyorum ev belli adres belli kapı belli zile basarım alırım çiçeğimi gelirse kendi bilir gelmesse takılırım orada sorun yok. rusyaya yada ukraynaya gidicektim vazgeçtim. polonyaya gidiyorum !
  • ben başak koç kız sonuç ne çıkar bundan? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

Orijinalden alıntı: sportacus

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Koç kızından uzak durunda ne yaparsanız yapın Koç kızı için buralarda sayfalarca yazılar yazılmıştı herkeste fikir aynıydı uzak durun.

Koç burcu karım vardı. Artık yok dengesizliklerinden dolayı.

Geçmiş olsun.Sizi diğer konudan hatırlar gibiyim 2 çocuğum var boşanacağım demiştiniz galiba doğru mu hatırlıyorum?

Koç burcu kızları konusunda sayfalarca anlatmıştık.Bu kızların,kadınların bi anı diğer anını tutmuyor.Bu kadar kaprisi,tavırı ben hayatımda kimsede görmedim.İçinde biriktirip birde patlamaları yok mu saçma sapan olaylara.Unuttum,affettim derler kendileri bir hata yaparlar üstüne gidersiniz birden bi saymaya başlarlar sen bana bunları yapmıştın diye of of

o konunun linkini alabilirmiyim?

• Mesajım bulunsun bu konu hoşuma gitti Bu arada Oğlak burcuyum bi açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nwecw

ikizlerden uzak durun gerisinı pek önemsemeyın

+1
  • Yengeç+Yengeç nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: domelyan

quote:

Orijinalden alıntı: nwecw

ikizlerden uzak durun gerisinı pek önemsemeyın

+1

ahh ahh ben hala çekiyorum kurtulamadım ikizlerrr..
  • Aslan erkeğiyim, aslan yelesi gibi uzun saçlarım da var Başak bir bayana kaptırdım gönlümü. Olur mu bilmem. Şans dileyin.
  • akrep burcu erkeği olarak, ASLAN burcu kızından çok çektim resmen gençliğimi katletti. bütün samimiyetimle söylüyorum, bir eline ay'ı bir eline de güneş'i verseniz yinede memnun edemezsiniz. meyve veren ağaç taşlanır misali. arkadaş olsanız ayartır, sevgili olsanız aldatır.
  • erkek balık kız boğa deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: extácy

erkek balık kız boğa deneyin derim

Deney malzemelerini nerden temin ediyoruz?
  • Şöyle toplasanız derlesenizde okusak
  • Ya hem kız hem erkek yengeç olursa ne olur onu da söyleseydiniz iyiydi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar
    hem senin kini hem de sevgilinin kini.
    ama yazdıktan sonra inadına yol uymuyor demek yok

3 aralık doğumluyum ben burcumu bilmiyorum.

Kız arkadaşıma gelince ayrıldım. Bir ara evliydim eşimden de boşandım yani yalnızım yalnızlığın bir burcu varsa odur işte.

yay burcu olmanız ilişkilerde sabitlenmemenize sebep.

yay burcu hayatı yaşama burcudur.
    gezeyim , eğleneyim, sıkılmayayım, kimse beni sıkmasın.

bence evlenmek sizin için en son artık yeter bende soluklanayım yaşlanıyorum dediğiniz zaman olmalı.

çok iyi arkadaş olabilirsiniz, gezilecek, gülünecek, kafa dağıtılacak ama eş kısmında siz malesef ilk sırada gelmiyorsunuz.

Haklısınız sanırım. Burcum ile alakalı olarak yazılanların bir çoğu benimle uyumlu bir iki ufak ayrıntı hariç hemen hemen fark yok gibi.

Artık burçlara inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Ekim 2012; 23:40:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: black milk

en kaşar burç hangisi beyler
    ben balığım hatun terazi,yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust Cohle. -- 17 Ekim 2012; 16:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakaroff

ben balığım hatun terazi,yardım lütfen

uzun sürmez yengeç bul
  • oğlak+koç nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya13 -- 17 Ekim 2012; 21:36:42 >
  • ben balıktım o basak ayrıldık.Basak kızı için diyebilecegim ne kadar yanlıs olursa olsun yapıyor.Baskasından duydugu dogruları yapmaktansa kendi yanlıslarını yapıyor kendi kararlarını veriyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.