Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emiLL

@khanjui

Ya benim arkadaşlarım falan çok iyi çocuklar ama ben kendimi soyutladim herkesten hiç bişey umrumda değil yani.Cok değişkenlik gösteren bir yapidayim bazen aşırı özgüven doluyum bazen ezik psikolojisi.Ama kesinlikle herşeye objektif bakıp dinlemeyi kendime kural edindigimden dolayı iyi anlasiyorum sayılır.Sadece aranan adam değilim o kadar buda kendi istediğim bişey zaten.Beni evereste koyun yanımda birisi olsun yıllarca yaşarım yani zaten kalabalığı pek sevmiyorum. Ben ben diye anlattigima bakmayın oğlak burcundan bahsediyorum

karamsarlık var mı ondan haber ver

• quote:

@khanjui

Ya benim arkadaşlarım falan çok iyi çocuklar ama ben kendimi soyutladim herkesten hiç bişey umrumda değil yani.Cok değişkenlik gösteren bir yapidayim bazen aşırı özgüven doluyum bazen ezik psikolojisi.Ama kesinlikle herşeye objektif bakıp dinlemeyi kendime kural edindigimden dolayı iyi anlasiyorum sayılır.Sadece aranan adam değilim o kadar buda kendi istediğim bişey zaten.Beni evereste koyun yanımda birisi olsun yıllarca yaşarım yani zaten kalabalığı pek sevmiyorum. Ben ben diye anlattigima bakmayın oğlak burcundan bahsediyorum

Kalabalıktan nefret ederim.

• Burça inananlar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 15 Ağustos 2012; 18:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

@khanjui

Karamsarlık demiyelimde plan yaparken hep en kötüye göre yaparım olabilecek kötü biseye karşı tedbir alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

@khanjui

Karamsarlık demiyelimde plan yaparken hep en kötüye göre yaparım olabilecek kötü biseye karşı tedbir alırım.

hımm bende acayip karamsarlık var nedense genelde de varmış oğlaklarda karamsarlık

• http://anetteinselberg.wordpress.com/2012/01/06/dogum-tarihine-gore-kisilik-ozellikleri/

kızlar için değil genel olarak ben kime baktıysam doğru çıktı açıkcası

bi bakın sizin için de doğruysa yazın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazsensay -- 15 Ağustos 2012; 18:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Ben akrebim. Hatun akrep. Anlatılmaz yaşanır bir durum söz konusu.

Hocam naptın sen ya Yürüyo mu harbiden ben de akrebim de,akrep kız ark.ım oldu da 3. gün ayrıldık

1 akrep 2 balik hatunlarda gerisi yalan (akrep erkegi icin)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdım hocam bunu eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazsensay

http://anetteinselberg.wordpress.com/2012/01/06/dogum-tarihine-gore-kisilik-ozellikleri/

kızlar için değil genel olarak ben kime baktıysam doğru çıktı açıkcası

bi bakın sizin için de doğruysa yazın :D

hayal gucu yuksek olmasi disinda neredeyse birebir tutuyor denebilir =>19temmuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikizler burcuyum.O yüzden deneyimlerime göre söyleyeceğim akrepti,boğaydı filan bunlardan koşarak uzaklaşın.Benim gibi ikizler olan arkadaşlar varsa kova burcu biriyle denesin.İkizler-Kova birlikteliği çoğu açıdan uyumlu oluyor bunu fark etttim.
  • Ben akrebim:
    ERKEK AKREP:Erkek

Bir Akrep erkegi için seks her seyden önce gelir. Aç kalabilir ama sekssiz yasayamaz. Seksi tabir edilen kadinlara düskündür. O da Akrep kadini gibi tabu
    nedir bilmez. Onun için güzel veya çirkin kadin kavrami yoktur. Her kadin çekicidir ve o hazirdir. Asik oldugu zaman tuhaf bir biçimde cinsellikten uzaklasir.
    Bu çok uzun sürmese de gerçek anlamda bunalima girebilir. Bu yüzden ask duymadigi kadinlari tercih ettikleri görülür.

Bu da kadını
    Kadın

Akrep kadini vamp denilen cins kadinlardandir. Partnerini kolayca uyarabilir. Bu, onun dogal yetenegidir. Onun için seks, yas, yer, zaman gözetmeksizin
    yapabilecegi zevkli bir istir. Tabu nedir bilmez. Asik oldugu kisi ile nasil beraber oluyorsa nefret ettigi kisi ile de ayni sekilde beraber olabilir.
    Negatif duygular onu daha da çok heyecanlandirir. Ihanete ugrayip intikam almak isterse korkunç bir performans sergileyebilir.

• Ben de ikizler kadını hakkında şunu söyleyebilirim . Ayak uydurursanız ondan iyisi yoktur . Herşeyi yapar ama çabuk sıkılır onun ilgisini üzerinde tutan kişi neredeyse hareme kavuşur kolay değil o kadar kişilikli olmak . Bir gün kapıyı açıp evcimen bir şekilde sizi karşılıyorken ertesi gün tamamen çıldırmış vaziyette karşılama yapabilir . Bir şeyi kafasına koyduğu zaman yapar . Hem melek , hem de şeytanın insan versiyonu .
  • Ben oğlak burcuyum aynı şekilde eski sevgilimde öyleydi.

Aman diyeyim
  • Abi ikizlerden uzak durun derim başka bir şey demem. 2 tane sevgilim oldu ikizlerden ya da 4 mü demeliydim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Abi ikizlerden uzak durun derim başka bir şey demem. 2 tane sevgilim oldu ikizlerden ya da 4 mü demeliydim?

Aynen öyle ikizlerden mümkün mertebe uzak durun 2 tane ikizler sevgilim oldu 2 side illallah ettirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Abi ikizlerden uzak durun derim başka bir şey demem. 2 tane sevgilim oldu ikizlerden ya da 4 mü demeliydim?

Aynen öyle ikizlerden mümkün mertebe uzak durun 2 tane ikizler sevgilim oldu 2 side illallah ettirdi.

Kesinlikle.
  • Güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Banada bayan balıktan biraz bigi verirmisiniz ??

Balıklar sevdiği için ölümü bile göze alır hertürlü fedakarlığı yapar ama karşısındaki kişinin de onu sevmesini bekler yoksa kılını kıpırdatmaz.
    Ayrıca hayalperesttir hayallerinde hep sıcak yuva hayal eder o hayalleri seninde kurmanı bekler
    Alıngandır her söylediğin söze dikkat etmen gerekir.SÖylediğin hiçbir sözü ve yaptığın hareketleri unutmaz hep biryerde kayıtlıdırama onu mutlu ettiğin küçücük bir an da onun yaşama sevinci olur

Balık son derece duygusaldır. Belirttiğin gibi kelimeleri çok dikkatli seçmek gerek çok kırılgandır.

Duygusallık ile beraber romantik yapısı ile aşk hayatında erkeğini çok mutlu eder. Erkeğin attığı her adımın hakkını verir onu mutlu kılar.

Tecrübe ile sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 16 Ağustos 2012; 9:33:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Kesinlikle.

ikizlerden 2 sevgili dememiş arkadaş önemli detay 4 sevgili demiş. Tipik ikizler tam anlamı ile dengesizdir 2 kişiliğe sahiptir. Ama kendisine sorsan tabiki yoktur öyle bir şey gayette normaldir.

Çözülmesi imkansıza yakındır sadece katlanılabilir. Sonra da kaçarak uzaklaşırsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

AKREP BURCUYLA SEVGİLİ OLUN AMA ARKASINDAN İŞ ÇEVİRMEYİN

SİZ ANLAMADAN İNTİKAM OLARAK CİĞERİNİZİ SÖKER ELİNİZE VERİR VALLA.

Burçlara pek inanmıyorum ama kendi burcum akrep için söylenilen intikam ve kin duygularına sonuna kadar katılıyorum. İnşallah sevgilim bana acı çektiricek kadar aptal olmaz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.