Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

işin özeti kızlardan uzak durun.şaka bir yana
    ben koç oda koç bu durumda nasıl birşey olur ortay nasıl birşey çıkar bilgi verin biraz bakalım.ve ikimizinde ortak özlliklerinden biri içimize kapanık olmamız.fazla konşmayı sevmeyiz.

Bende koçum kızda koçtu.Anlaştığınız ve aranızın düzgün olduğu zamanlar harika senden mutlu insan olmaz.Ama en ufak laftan kavga çıkar.2 tarafta gurur yaparsa o iş uzar gider.onun için anlayışlı olmak zorundasınız.
    Bazen kızın kaprisleri çok yorar.Sürekli ilgi ister aramazsın,mesaj atmazsın tavır yapar kaprisi çoktur.Güvenirse her şeyini anlatır sana.Ama aynısını da senden bekler.Benim gibi anlatmayan tipsen işin zor.
    Kısaca iyi geçin uzun süreli olur kolay gelsin

Bu arada burçlara ben hiç inanmazdım.Bi tane gezegen hareket edince insanın huyumu değişirla derdim.O gezegen işine hala inanmıyorum ama burda koç kızları diye bir konu açılmıştı.Orda yazanları okuyup kendi sevgilimi(6 yıllık) düşününce ve sayfalarca herkes aynı özellikleri yazınca dedim ki tamamdır la bu iş bunların hepsi aynı.O günden beri burçlara inanırım

yok ustam ben kızla çıkmıyorum.şimdilik sadece arkadaşız.ama iyi kız hoş kız kafama yattı bazı özelikleri.
    hani ilerde birşey olursa ne olur diye merak ettiğim için yazma gereği duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu güne kadar hiç bir kız arkadaşıma burcunu sormadım kendiminikinide bilmiyorum zaten . Huylarımın salak bir yıldız'ın yerine göre değişeceğini sanmıyorum Yada öyle bişey anlamıyorum zaten bu işten.

SEN SÖYLE BAKALIM GERÇEKTEN UYUYOR MU UYMUYOR MU?

neyi söyleyeyim ne uyuyor mu uymuyor mu ? Anlamadım ki bir şey.

• beyler ben oğlak burcuyum boğayla uyum nasul olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve Paul Jobs -- 15 Ağustos 2012; 1:25:12 >
  • Beyler ben 25 eylül teraziyim.
    Kız 7 agustos Aslan burcu. Dogum tarihlerinı tam yazdım yukselen muhabbetını pek anlamıyorumda bı yardımcı olun, aramız suan cok ıyı dıyebılırım kız teklıf beklıyor ama kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu güne kadar hiç bir kız arkadaşıma burcunu sormadım kendiminikinide bilmiyorum zaten . Huylarımın salak bir yıldız'ın yerine göre değişeceğini sanmıyorum Yada öyle bişey anlamıyorum zaten bu işten.

SEN SÖYLE BAKALIM GERÇEKTEN UYUYOR MU UYMUYOR MU?

neyi söyleyeyim ne uyuyor mu uymuyor mu ? Anlamadım ki bir şey.

hem senin kini hem de sevgilinin kini.
    ama yazdıktan sonra inadına yol uymuyor demek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

beyler ben oğlak burcuyum boğayla uyum nasul olur

siper ikili
    ikisi de iş kolik.
    işlerin de taktıklarını elde ederler.
    ikisi de birikim yapmayı sever ama boğa işi bozabilir tutkulu olduğunu bulunca harcar çünkü.
  • YA BIRAKIN BU İŞLERİ..MİLLET MEDYUM OLMUŞ BAKIYORUMDA..ONLİNE KAHVE İÇİN ONADA FAL BAKSIN HAKEDEN YAŞAR..BİRADER SEN NERDEN BİLİYOSUN BU BURÇLARI..OKULUNUMU OKUDUN..İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE YA..HURAFECİ BUNLAR YAA..
  • quote:

hem senin kini hem de sevgilinin kini.
    ama yazdıktan sonra inadına yol uymuyor demek yok

3 aralık doğumluyum ben burcumu bilmiyorum.

Kız arkadaşıma gelince ayrıldım. Bir ara evliydim eşimden de boşandım yani yalnızım yalnızlığın bir burcu varsa odur işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

beyler ben oğlak burcuyum boğayla uyum nasul olur

siper ikili
    ikisi de iş kolik.
    işlerin de taktıklarını elde ederler.
    ikisi de birikim yapmayı sever ama boğa işi bozabilir tutkulu olduğunu bulunca harcar çünkü.

tamam o zaman

• Arkadaslar yukselen burcunuzu bulmak icin dogum saatinizi bilmeniz gerekir.
    Ayrica suan burda konusulanlar Gunes burclaridir. Bunun disinda bir de Ay burclarimiz vardir. Bu uclu yani Gunes Burcu - Ay Burcu - Yukselen Burc kisiligimizi belirler.
    Mesela ben 5 Temmuz Yengec burcuyum. Ay Burcum ise Boga, yukselenim de Ikizler. Hepsinin ozelligi de uyuyor bana.
    Egwr uclunuzu ogrenmek istiyorsaniz yildiz haritanizi cikartin. Google'dan aratmaniz yeter, birsuru site var. Dogum tarihinizi, tam saatini ve dogdugunuz yeri bilmeniz yeterli

• ben koçum , hangi burç kızları seçiyim hangileri daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadirony

quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

3 kızla ilişkim oldu. Burçları Koç,yengeç,başak dı. Ben ikizler burcuyum.
    Koç burcu olan, iyi yanları: çok enerjik sempatik,ateşli:)ben hareketli biriyim ama bana ayak uyduruyordu. yani gel spor yapalım desen hayır demez. nereye gitsen ne yapsan seninledir. iyi muhabbet edersin vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. Kötü yanları:egosu yüksek. bu yüzden çok kavga ederdik. çok kıskanç,bazen çok sinir edici ve başınabuyruk olabiliyor. ama tabi burada ağırlığını koyacaksın.

Yengeç burcu olan, iyi yanları:aşırı sadık,bağlı,bana sevgiliyi bırak neredeyse çocuğu gibi davranırdı sürekli besler falan:) evden dışarı çıkmayı pek sevmez,aşırı duygusal. tam evlenilecek burç aslında. Kötü yanları:çok alıngan,çok kıskanç,kinci.

Başak burcu, iyi yanları: çok hoşgörülü,konuşkan,sempatik.çok sıcakkanlı bana sevgilisi değilde hem kocası hemde sırdaş gibi davranıyordu herşeyini paylaşır yani:) evcimen. kötü yanları:hastalık derecesinde titiz ve mızmız ve bazen ufacık bir kelimeyi kavga sebebi haline getirebiliyor.

Koç hakkında bilgim yok ama diğer ikisine katılıyorum, ben de ikizler erkeğiyim. Ben de ekleyeyim bir tane:

Balık kızı: iyi yanları, her konuda her türlü desteği verir. Kavga etmemek için her zaman alttan alır, sever, çok çabuk bağlanır, kıskançlığı olması gereken düzeyde. Kötü yanları: iliski bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor, körkütük asık olup tek konusu aşk oluyor.

Bu yorumunuzla da belli etmişsiniz zaten tam bir ikizler erkeği olduğunuzu :) İkizler erkeği zordur bence. Hele de oğlak ve balık kadınları için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

quote:

Orijinalden alıntı: deadirony

quote:

Orijinalden alıntı: by_rappe

3 kızla ilişkim oldu. Burçları Koç,yengeç,başak dı. Ben ikizler burcuyum.
    Koç burcu olan, iyi yanları: çok enerjik sempatik,ateşli:)ben hareketli biriyim ama bana ayak uyduruyordu. yani gel spor yapalım desen hayır demez. nereye gitsen ne yapsan seninledir. iyi muhabbet edersin vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. Kötü yanları:egosu yüksek. bu yüzden çok kavga ederdik. çok kıskanç,bazen çok sinir edici ve başınabuyruk olabiliyor. ama tabi burada ağırlığını koyacaksın.

Yengeç burcu olan, iyi yanları:aşırı sadık,bağlı,bana sevgiliyi bırak neredeyse çocuğu gibi davranırdı sürekli besler falan:) evden dışarı çıkmayı pek sevmez,aşırı duygusal. tam evlenilecek burç aslında. Kötü yanları:çok alıngan,çok kıskanç,kinci.

Başak burcu, iyi yanları: çok hoşgörülü,konuşkan,sempatik.çok sıcakkanlı bana sevgilisi değilde hem kocası hemde sırdaş gibi davranıyordu herşeyini paylaşır yani:) evcimen. kötü yanları:hastalık derecesinde titiz ve mızmız ve bazen ufacık bir kelimeyi kavga sebebi haline getirebiliyor.

Koç hakkında bilgim yok ama diğer ikisine katılıyorum, ben de ikizler erkeğiyim. Ben de ekleyeyim bir tane:

Balık kızı: iyi yanları, her konuda her türlü desteği verir. Kavga etmemek için her zaman alttan alır, sever, çok çabuk bağlanır, kıskançlığı olması gereken düzeyde. Kötü yanları: iliski bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor, körkütük asık olup tek konusu aşk oluyor.

Bu yorumunuzla da belli etmişsiniz zaten tam bir ikizler erkeği olduğunuzu :) İkizler erkeği zordur bence. Hele de oğlak ve balık kadınları için.

Hakkını vermek gerek burcumun Yükselenim de ikizler olunca ayar kaçıyor tabi

• balık burcuyum,aslan burcu kızla çıkıyorum kız kendini çok beğenmiş,fazla ilgiye gelemiyo kısacası kız şaşırmış aman diyim yaklaşmayın
  • Benim eski sevgilim kovaydi. Kimse kovayi yazmamis bende onu yazayim.

Kova erkegi: asiri duygusal ama oyle boyle degil hani kavga ederdik gozleri sulanirdi. Cok sadik bunu belli eder seni korumak ister hep. Nerede ne yaptigindan hep haberi olsun ister. Ve asiri kiskanc hani o her halti yer ama sana gelince sen bisey yapamazsin. Arkadas canlisi bazen arkadaslarini senden ustun tutar gibi gelir. Ve en onemlisi cok iyi bi sirdas. Hem en iyi arkadas hem sevgili olunabilir. Ama diyosaniz yok ben kiskancliga gelemem sevgilim cok ustume dusmesin diye kova erkegini onermem kizlar(tabi kiz varsa )

• Ben oğlak Burcuyum kız balık burcu bilgi lazım...

• burçlara pek inanmam fakat sormaktan zarar gelmez diye düşünüyorum. koç burcuyum hangi kızlar en idealdir
  • Akrep burcuyum. Hangi burçtaki kızlar benle daha iyi anlaşır?

• kimse kova kadınını yazmamış ben yazıyim 2 kova kadını tecrübem olarak. Genelde sakin olurlar mülayimsidirler :) herşeyden önce onların dostluğunu arkadaşlığını kazanmak önemlidir. Sürekli bi şeyler anlatırlar ailevi olsun iş olsun hep birileri ve bi konuları sizinle paylaşırlar. He bunada sıkmadan uslubuyla anlatırlar. Yatakta bile konuşarak sevişirler. Gevezeler demiyorum ama gùnün nasıl geçti gibisinden hep bişeyler anlatmak isterler.

yardımseverler yüzleri genelde yuvarlak olur dudakları hafif dolgun. bu hatunların hayal dünyası geniş olur.

yatakta fantaziyi değişikliği severler. Soğuk dururlar ama içlerine inin sıcak kanlılar. Gezmeyi ve doğayı severler. Bunları çok sıkmayın çokta gevşek bırakmayın. Ilık iklim kadınılar ama belli bi zaman sonra sıkıcıdırlar. Ôzgùrlugune dùşkùn olsalaqda hep erkeğin onları yönlendirmesini beklerler.

bu arada koç ikizler ve yaya kendinizi kaptırmayın yüzeysel geçin kısa süreli ilişki olarak bakın.

terazi kadını hakkında bilgi istyen varsa taze taze anlatabilirim.

• koç burcuyum kız arkadaşım ikizler.

Katlanıyoruz bir yerde :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.