Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black milk

en kaşar burç hangisi beyler

insanın içinde olmasın, olunca en saf burçtan olsa kaç yazar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Yay iyidir her zaman.... ama şu varki her kız tehlikelidir... yay bile beni acımasızca terkettiyse hiçbi burç masum değildir....

zaten yaylar en çabuk terk edebilecek burçlardandır.

daldan dala atlar, eğlencelidir, yerinde duramaz, kararsızdır.
    ve bittirdiğinde de arkasına bile bakmadan gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Ben boga burcuyum ama bırlıkte oldugum kızlar terazı - boga - aslan - yay oldu.

Terazı gercekten acaip dengesız geldı bana cok farklıydı hergun degısıyordu sankı

Boga aynı benım gıbı dehset ınatcıydı anlasamadık cok fazla

aslan kendını bır begnemıs kı sormayın kendını prenses sanıyor bı ovguler falan hıcbırseyı begenmıyordu bıde

yay da bıldıgın pesımden kossun ben cok bellı etmeyeyım sevdıgımı hep o benı sorsun merak etsın bıraz da yırtıcı bır tavrı vardı lafı delıgıne oturttururdu

edit: terkedılen arkadaslara tek dıyecegım sey ; kızlar maymun gıbıdır bır dalı tutmadan asla otekını bırakmazlar...

BAŞAK-OĞLAK-AKREP

SEN YANLIŞ 3 LÜYE GİTMİŞSİN

• Ben akrebim. Hatun akrep. Anlatılmaz yaşanır bir durum söz konusu.
  • kova diye bir burç ta var beyler, lafı bile geçmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yay burcuyum ve bir yay kızını çok merak ediyorum bir türlü denk gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURCU_cherry_nut

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Yay iyidir her zaman.... ama şu varki her kız tehlikelidir... yay bile beni acımasızca terkettiyse hiçbi burç masum değildir....

zaten yaylar en çabuk terk edebilecek burçlardandır.

daldan dala atlar, eğlencelidir, yerinde duramaz, kararsızdır.

this is what she do to me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 11 Ağustos 2012; 14:52:18 >
  • ikizler ve yay burçlarından uzak durun kızlarda,bi yaptıkları diğer yaptıklarına uymaz,sizi çıldırtırlar,herşeyde kendileri haklıdır.

Başak-koç-balık-oğlak kızlarıyla gerçekten güzel şeyler yaşarsınız,yada bana öyle denk geldi bilmiyorum

Kova ile kendinizi kaybedebilirsiniz,dikkat etmek gerek :)

• aslinda burclara inanmam ve ilgilenmem ama koc kizlari hakkinda yazilan hepsi gercek burda. dengesiz, inatci, ilgi budalasi, kinci...

birde birsey sorayim: yukselen ne demek? nasil ogreniliyor? dedigim gibi ilgilenmedigim icin sacma bir soru sormus olabilirim kusurabakmayin.

• akrep burcuyum akrep burcu olan bi hatunla cikmistim gercekten cok gizemli atesli ilgili sahiplenici oluyolar ayrica dehset opusuyolar aceyipler valla :D ama acayip kiskacnlar ucan disi sinekten bile kiskanirlar ama onun huyuna suyuna giderseniz sizden iyi erkek yok :D

• Bu güne kadar hiç bir kız arkadaşıma burcunu sormadım kendiminikinide bilmiyorum zaten . Huylarımın salak bir yıldız'ın yerine göre değişeceğini sanmıyorum Yada öyle bişey anlamıyorum zaten bu işten.
  • Yay kızı çok ii cana yakındır her istediğinizi yapar ama arada ilgide ister severim yaylari

• quote:

Orijinalden alıntı: black milk

en kaşar burç hangisi beyler

sebebsizce güldüm abi ya :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Ben akrebim. Hatun akrep. Anlatılmaz yaşanır bir durum söz konusu.

bi ben bulamadim :D şuan koç burcuylayim

• insanların karakterlerini burç kalıplarına sığdırmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gast35

insanların karakterlerini burç kalıplarına sığdırmak...

tamam inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın bj arada kova ile ilgili daha detaylı bilgi verebilecek var mı?
  • işin özeti kızlardan uzak durun.şaka bir yana
    ben koç oda koç bu durumda nasıl birşey olur ortay nasıl birşey çıkar bilgi verin biraz bakalım.ve ikimizinde ortak özlliklerinden biri içimize kapanık olmamız.fazla konşmayı sevmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Doglos -- 14 Ağustos 2012; 19:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

işin özeti kızlardan uzak durun.şaka bir yana
    ben koç oda koç bu durumda nasıl birşey olur ortay nasıl birşey çıkar bilgi verin biraz bakalım.ve ikimizinde ortak özlliklerinden biri içimize kapanık olmamız.fazla konşmayı sevmeyiz.

Bende koçum kızda koçtu.Anlaştığınız ve aranızın düzgün olduğu zamanlar harika senden mutlu insan olmaz.Ama en ufak laftan kavga çıkar.2 tarafta gurur yaparsa o iş uzar gider.onun için anlayışlı olmak zorundasınız.
    Bazen kızın kaprisleri çok yorar.Sürekli ilgi ister aramazsın,mesaj atmazsın tavır yapar kaprisi çoktur.Güvenirse her şeyini anlatır sana.Ama aynısını da senden bekler.Benim gibi anlatmayan tipsen işin zor.
    Kısaca iyi geçin uzun süreli olur kolay gelsin

Bu arada burçlara ben hiç inanmazdım.Bi tane gezegen hareket edince insanın huyumu değişirla derdim.O gezegen işine hala inanmıyorum ama burda koç kızları diye bir konu açılmıştı.Orda yazanları okuyup kendi sevgilimi(6 yıllık) düşününce ve sayfalarca herkes aynı özellikleri yazınca dedim ki tamamdır la bu iş bunların hepsi aynı.O günden beri burçlara inanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu güne kadar hiç bir kız arkadaşıma burcunu sormadım kendiminikinide bilmiyorum zaten . Huylarımın salak bir yıldız'ın yerine göre değişeceğini sanmıyorum Yada öyle bişey anlamıyorum zaten bu işten.

SEN SÖYLE BAKALIM GERÇEKTEN UYUYOR MU UYMUYOR MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

aslinda burclara inanmam ve ilgilenmem ama koc kizlari hakkinda yazilan hepsi gercek burda. dengesiz, inatci, ilgi budalasi, kinci...

birde birsey sorayim: yukselen ne demek? nasil ogreniliyor? dedigim gibi ilgilenmedigim icin sacma bir soru sormus olabilirim kusurabakmayin.

KOÇTAN BELKİ SEVGİLİ OLMAZ AMA ARKADAŞ OLARAK MÜKEMMELLER.

ÖLÜM DÖŞEĞİNDE OLSANIZ YERİNİZE O DÖŞEĞE YATARLAR. O DERECE
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.