Arkadaşlar Akrep kadını hakkında birazcık bilgi vereyim.Yaklaşık 2 yıldır Akrep burcu biriyle ilişkim vardı,bitti..Çok kıskançtırlar ve sahiplenirler.Açıkçası çok ateşlidirler.İyi öpüşürler.Onları ele geçirmek için açıksözlü olmak gereklidir.Sade erkeklerden hoşlanırlar ilgi manyağı değillerdir fakat ilgi gösterirseniz istediğinizi alırsınız.Ayrılınca acı çektirmeyi seviyorlar,fakat birlikteyken her şekilde sizi mutlu ederler. Ve birazcık para düşkünüdürler
Koç kızından uzak durunda ne yaparsanız yapın Koç kızı için buralarda sayfalarca yazılar yazılmıştı herkeste fikir aynıydı uzak durun.
quote:
Orijinalden alıntı: Acı Biber
Koç kızından uzak durunda ne yaparsanız yapın Koç kızı için buralarda sayfalarca yazılar yazılmıştı herkeste fikir aynıydı uzak durun.
Koç burcu karım vardı. Artık yok dengesizliklerinden dolayı.
quote:
Orijinalden alıntı: sportacus
quote:
Geçmiş olsun.Sizi diğer konudan hatırlar gibiyim 2 çocuğum var boşanacağım demiştiniz galiba doğru mu hatırlıyorum?
Koç burcu kızları konusunda sayfalarca anlatmıştık.Bu kızların,kadınların bi anı diğer anını tutmuyor.Bu kadar kaprisi,tavırı ben hayatımda kimsede görmedim.İçinde biriktirip birde patlamaları yok mu saçma sapan olaylara.Unuttum,affettim derler kendileri bir hata yaparlar üstüne gidersiniz birden bi saymaya başlarlar sen bana bunları yapmıştın diye of of
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sportacus
quote:
Geçmiş olsun.Sizi diğer konudan hatırlar gibiyim 2 çocuğum var boşanacağım demiştiniz galiba doğru mu hatırlıyorum?
Koç burcu kızları konusunda sayfalarca anlatmıştık.Bu kızların,kadınların bi anı diğer anını tutmuyor.Bu kadar kaprisi,tavırı ben hayatımda kimsede görmedim.İçinde biriktirip birde patlamaları yok mu saçma sapan olaylara.Unuttum,affettim derler kendileri bir hata yaparlar üstüne gidersiniz birden bi saymaya başlarlar sen bana bunları yapmıştın diye of of
aynen aynen. Şu an evleri ayırdık 2 ay oldu baba evine döndük yeniden. hiç bir birikim yapamadığım için uzun bir süre baba evinde kalacağım. Uzman birisinden aldığımız tavsiye neticesinde boşanma kararı için en az 6 ay en fazla 2 sene içerisinde vermeniz daha sağlıklı olur demesinden dolayı beklemeye aldık. Hayırlısı göreceğiz bakalım.
Yazılanlardan anladığım kadarıyla akrep burcu hatunları iyi oluyor Hiç denk gelmedi :) Sanırım çekemiyorum arkadaş.Sürekli aynı burçtan kızlara denk geliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sserdar93
Ben yengecim,kiz arkadas adayi terazi.nasil olur sizce
TERAZİ KIZI DENGESİZDİR. BAZEN KAHKAHALARLA GÜLER BAZEN ÖLÜSÜ ÇIKMIŞ GİBİ SOMURTUR. TANIMADIKLARINA KARŞI DA AYRICA ÇOK SERTTİR. SEVGİLİSİ DEĞİL DE SOKAKTAN GEÇEN ADAM GİBİ MUAMELE ETTİĞİ ZAMANLAR VARDIR.
ÇOK DEFA ERKEK ARKADAŞI ACABA BENİ SEVİYOR MU DİYE DÜŞÜNÜYOR.
quote:
Orijinalden alıntı: Sensation +
Banada bayan balıktan biraz bigi verirmisiniz ??
BALIK AŞIK DEĞİLSE ALDATIR HEP GÖZÜNDE 2. BİRİ DAHA OLUR.
AMA SEVERSE SANA VATOZ GİBİ YAPIŞIR. HERŞEYİ YAPAR.
quote:
Orijinalden alıntı: oduncu gömleği
erkek aslanı bi yorumlarmısınız, kızlara karşı astrolojiyi koz olarak kullansamda hiç bir bilgim yok.
KASINTI KENDİNDEN EMİN DAĞLAR ONUN ESERİ SANKİ.
BUNLAR KASINTILIKTAN PENGUEN GİBİ YÜRÜR. ÇOK KARİZMADIRLAR, BAKIMLARINA DÜŞKÜNDÜR. SEVGİLİSİNE EN GÜZEL GÜNLERİ YAŞATIR. SEVERSE BAĞLIDIR.
AKREP BURCUYLA SEVGİLİ OLUN AMA ARKASINDAN İŞ ÇEVİRMEYİN
SİZ ANLAMADAN İNTİKAM OLARAK CİĞERİNİZİ SÖKER ELİNİZE VERİR VALLA.
Eğer yengeç veya başak burcu bulursanız ne yaparsanız yapın ama kaçırmayın.Candır onlar.Yirim onları ben
Ben oğlak burcuyum hiç umrumda değil.
quote:
Orijinalden alıntı: 22mert
Yazılanlardan anladığım kadarıyla akrep burcu hatunları iyi oluyor Hiç denk gelmedi :) Sanırım çekemiyorum arkadaş.Sürekli aynı burçtan kızlara denk geliyorum
ben oldum hayır hiç iyi olmuyor bir kere aşırı kıskanç hatta bi ara telefonumdaki arkadaşların yolladığı kadın fotolarını bile sildirtmeye kalktı ayrıca bayada ilgi manyağı üstelik çok bağlanıyor tamam bu iyi bir şeyde arkadaş ilişki başlamış hep beraber olalım ayrılmayalım 2 sene sonra için planlar yapmalar
İKİZLER BURCUNDAN DA KAÇIN ARKADAŞLAR.
quote:
Orijinalden alıntı: hakeden yaşar
quote:
Teşekkür ederim hocam vatoz gibi yapışsın bana
quote:
quote:
quote:
ama senin de burcun önemli.
burç diye bişey yoktur
quote:
quote:
quote:
quote:
ama senin de burcun önemli.
Hocam ben 26 Nisan Boğa o 28 Şubat Balık. Tabi saatleri yükselene filan falan da önemlide öyle yüzeysel bi merak ettim
sen boğa olduğun için onun birliktelik anlayışına ters düşersin. o gezelim, dolaşalım,eğlenelim der. sense dur biraz daha yatayım ya da yemek yiyeyim dersin.
o herşeyi anlatmak sırtının sıvazlanmasını bekler sense çabuk sussa da gitsek dersin. sen ketumsundur öyle herşeyi anlatmazsın, sorguda cevap verir gibi hissedersin ama o aldığın nefesin bile anlatılmasını ister.