Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

Yazılanlardan anladığım kadarıyla akrep burcu hatunları iyi oluyor Hiç denk gelmedi :) Sanırım çekemiyorum arkadaş.Sürekli aynı burçtan kızlara denk geliyorum

ben oldum hayır hiç iyi olmuyor bir kere aşırı kıskanç hatta bi ara telefonumdaki arkadaşların yolladığı kadın fotolarını bile sildirtmeye kalktı ayrıca bayada ilgi manyağı üstelik çok bağlanıyor tamam bu iyi bir şeyde arkadaş ilişki başlamış hep beraber olalım ayrılmayalım 2 sene sonra için planlar yapmalar

Hmm teşekkürler. kıskançlık iyidir ama aşırı ise kötü olabilir bana güvenmediğini düşünürüm o zaman.2 sene sonrası için plan falan evlilik gibimi ?

• Kadinlarda koç kadar saçma davranisi olan baska bir burç yok nefret ediyorum koç kizlarindan. Aldigim nefese bahane buluyorlardi ve cok kaprisliydiler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

Eğer yengeç veya başak burcu bulursanız ne yaparsanız yapın ama kaçırmayın.Candır onlar.Yirim onları ben

çok başakla takıldım ama bilmiyorum ya...
    belkide tam özelliklerinde değildi. Yengeç'e hiç ama hiç rastlamadım ilgimimi çekmiyorlar.Bazı arakdaşlardan olumlu referans aldım valla
  • Hocam balık burcuyum, benim için en iyisi yengeç burcu deniyor.Ne var şu yengeç burcu kadınlarında anlatırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

sen boğa olduğun için onun birliktelik anlayışına ters düşersin.
    o gezelim, dolaşalım,eğlenelim der. sense dur biraz daha yatayım ya da yemek yiyeyim dersin.

o herşeyi anlatmak sırtının sıvazlanmasını bekler sense çabuk sussa da gitsek dersin.
    sen ketumsundur öyle herşeyi anlatmazsın, sorguda cevap verir gibi hissedersin ama o aldığın nefesin bile anlatılmasını ister.

doğru mu?

Hocam Balık tam anlamıyla aynı

Ama boğa yım ama çok gezerim. Çok konuşurum.

Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

sen boğa olduğun için onun birliktelik anlayışına ters düşersin.
    o gezelim, dolaşalım,eğlenelim der. sense dur biraz daha yatayım ya da yemek yiyeyim dersin.

o herşeyi anlatmak sırtının sıvazlanmasını bekler sense çabuk sussa da gitsek dersin.
    sen ketumsundur öyle herşeyi anlatmazsın, sorguda cevap verir gibi hissedersin ama o aldığın nefesin bile anlatılmasını ister.

doğru mu?

Hocam Balık tam anlamıyla aynı

Ama boğa yım ama çok gezerim. Çok konuşurum.

Teşekkürler hocam.

yükselen ne?senin

• quote:

quote:

quote:

Yazılanlardan anladığım kadarıyla akrep burcu hatunları iyi oluyor Hiç denk gelmedi :) Sanırım çekemiyorum arkadaş.Sürekli aynı burçtan kızlara denk geliyorum

ben oldum hayır hiç iyi olmuyor bir kere aşırı kıskanç hatta bi ara telefonumdaki arkadaşların yolladığı kadın fotolarını bile sildirtmeye kalktı ayrıca bayada ilgi manyağı üstelik çok bağlanıyor tamam bu iyi bir şeyde arkadaş ilişki başlamış hep beraber olalım ayrılmayalım 2 sene sonra için planlar yapmalar

Hmm teşekkürler. kıskançlık iyidir ama aşırı ise kötü olabilir bana güvenmediğini düşünürüm o zaman.2 sene sonrası için plan falan evlilik gibimi ?

Hocam hayır bu sene sınav var üniversite seçimi bana diyo ıstanbula gel hep beraber olalım hayır 2mizde ankaradayiz ben ailemi bırakmak istemiyorum gün içinde mesaj atmiyorum hoppala direk bi moda bagliyo sikiyo dışarı çıkıyorum kimlesin kız var mi kaç tane var sonra saçma sapan sorular pc mi ben mi biraz benle ilgilen pcyi bırakıp kıskançlıklar ve hep ayrilmayalim birlikte olalım ve bir.süre sonra ben artık sıkıldım ve korktum bu kadar baglanmaktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İKİZLER BURCUNDAN DA KAÇIN ARKADAŞLAR.

ahh ahh..bir ikizler tanıdım ki..hayatım ondan sonrası ve ondan öncesi diye ikiye ayrıldı..kısacası hayatimdaki tüm herşeyi alt üst etti resmen..aman diyim,ikizlerden uzak durun yoksa hayatınız çekilmez oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hayır bu sene sınav var üniversite seçimi bana diyo ıstanbula gel hep beraber olalım hayır 2mizde ankaradayiz ben ailemi bırakmak istemiyorum gün içinde mesaj atmiyorum hoppala direk bi moda bagliyo sikiyo dışarı çıkıyorum kimlesin kız var mi kaç tane var sonra saçma sapan sorular pc mi ben mi biraz benle ilgilen pcyi bırakıp kıskançlıklar ve hep ayrilmayalim birlikte olalım ve bir.süre sonra ben artık sıkıldım ve korktum bu kadar baglanmaktan

uzun süreli ilişki olursa sıkar bu kadarı

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

quote:

ahh ahh..bir ikizler tanıdım ki..hayatım ondan sonrası ve ondan öncesi diye ikiye ayrıldı..kısacası hayatimdaki tüm herşeyi alt üst etti resmen..aman diyim,ikizlerden uzak durun yoksa hayatınız çekilmez oluyor.

Hocam kararsız falan dıyorlar? yok bi tarafı seviyor bi tarafa sevmiyor falan. İyi tamamda nerede bu iyi hali nereye uçuyor birden ?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kararsız falan dıyorlar? yok bi tarafı seviyor bi tarafa sevmiyor falan. İyi tamamda nerede bu iyi hali nereye uçuyor birden ?

anlamadım ki....ayrılma kararı aldıysa öldürsen vazgeçmiyor o kadar diyim..mesela sevgili durumundayken size üzülüyor falan böyle çok farklı çok cana yakın ama kafasında bitirdi diyelim işte o an kaçılması gereken birisiem dönüşüyor..her şeyi silip atıyor bir defadan sanki onunla değilde başksıyla sevgiliydiniz..bir insan bu kadar mı değişir..bir insan bu kadar mı kolay vazgeçer..bu kadar mı duygusuz olur anlamıyorum..

• İnsanları bir kalıba sokmak çok büyük bir hata. Hele ki bilim dalı bile olmayan birşeyle
  • Bülent ersoyun burcu ne ?
  • Bende balık burcuyum bugüne kadar 2 tane sevgilim oldu, ilk sevgilim oğlakdı gerçekten doyurucu bir ilişki oldu fakat çokta saftı kız. herneyse onunla olmadı 1 yıl sonra ayrıldık sonradan yengeç burcu bi kızla tanıştım gerçekten burçlar doğru ben balığım ve o yengeçle anlaştığım kadar hiç kimseyle anlaşamadım hiç konuşmaya bile gerek yok göz göze gelinince hemen anlıyorsun ne demek istediğini.. bu arada 2 tane sevgilim oldu demiştim bunların dışında 1 tanede kız bana çıkma teklifi etmişti facebookda ekliydi 6 hazirandamı ne dogmus ikizler sanırım o kızı kabul etmemistim cünkü bana hic sıcak gelmiyodu sinsi birisiydi ayrıca ben teklifini kabul etmedim kız 5 günde bir facebook'da ilişki durumu farklı bi erkekle yapıyodu iyikide kabul etmemişim demiştim o zamanlar ama abaza arkadaşlar için o kız birebir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

en kaşar burç hangisi beyler

Bence ikizler ve aslan.
  • Yay iyidir her zaman.... ama şu varki her kız tehlikelidir... yay bile beni acımasızca terkettiyse hiçbi burç masum değildir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 11 Ağustos 2012; 10:57:19 >
  • Ben boga burcuyum ama bırlıkte oldugum kızlar terazı - boga - aslan - yay oldu.

Terazı gercekten acaip dengesız geldı bana cok farklıydı hergun degısıyordu sankı

Boga aynı benım gıbı dehset ınatcıydı anlasamadık cok fazla

aslan kendını bır begnemıs kı sormayın kendını prenses sanıyor bı ovguler falan hıcbırseyı begenmıyordu bıde

yay da bıldıgın pesımden kossun ben cok bellı etmeyeyım sevdıgımı hep o benı sorsun merak etsın bıraz da yırtıcı bır tavrı vardı lafı delıgıne oturttururdu

edit: terkedılen arkadaslara tek dıyecegım sey ; kızlar maymun gıbıdır bır dalı tutmadan asla otekını bırakmazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 11 Ağustos 2012; 11:12:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anlamadım ki....ayrılma kararı aldıysa öldürsen vazgeçmiyor o kadar diyim..mesela sevgili durumundayken size üzülüyor falan böyle çok farklı çok cana yakın ama kafasında bitirdi diyelim işte o an kaçılması gereken birisiem dönüşüyor..her şeyi silip atıyor bir defadan sanki onunla değilde başksıyla sevgiliydiniz..bir insan bu kadar mı değişir..bir insan bu kadar mı kolay vazgeçer..bu kadar mı duygusuz olur anlamıyorum..

Evet,benim durumda böyle anlamıyorum ne oldu sanki o değil bir başkası.Ama hani 2yönlü olduğu için acaba diyor insan.Acaba ?

• akrep kadını ile birlikteyim. yükselenim dahi ikizler, full ikizlerim yani çok sahiplenici, ilginç, gizemli, kıskanç, çok seksi ve yatakda sapık derecesinde ateşli zaman geçirmesi çok eğlenceli, farklı olanı seven, gezmeyi, ilginç sporları, farklı mekanları seven. zaman geçirmekten, beraber olmaktan zevk duyacağınız bir kadındır.

fakat, kıskançlığı hastalıklı derece fazladır. sizi izlediğiniz filmdeki kızlardan bile kıskanıp, sorun çıkartabilir. kesinlikle zevkli, tutkulu bir partnerler. herşeyi oldukça üstlerde yaşıyorlar ama sakın onlara yanlış yapmayın, sakın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.