Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khanjui

Ben oğlak Burcuyum kız balık burcu bilgi lazım...

Oğlak burcu çok dandik yeaa

Oğlaklar duygularını dışa vurmakta zorlanıyorlar içine kapaniktirlar tek tabanca olmayı severler fakat babacan adamlardır haksızlığa karşı gelmekten geri durmazlar elinde her turlu imkanlar olmasına ragmen egosu cok düşüktür ciddi insanlardır hep gelecek planları yaparlar ama bazen çok sıkıcı olabilirler ortama ayak uydurmakta zorlanırlar asla ve asla dünya malına değer vermezler ortamda cebinden para çıkaracak ilk adamdır kabuklarını begenmezler ardından olgun davranmayı severler

Biraz karışık yazdım oglaklar sıkıcı bi tip olarak görülüyor.Ama ciddiyet gereken gerek iş hayatı gerek evlilik herkesten iyi bir hayat geçirme potansiyeli vardır.Kafası zehir gibidir ama pek belli etmez.Kızlar oglaklara pek iyi bakmazlar.

Biriside bana oğlak oğlak uyumu nasıl olur açıklayabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar
    hem senin kini hem de sevgilinin kini.
    ama yazdıktan sonra inadına yol uymuyor demek yok

3 aralık doğumluyum ben burcumu bilmiyorum.

Kız arkadaşıma gelince ayrıldım. Bir ara evliydim eşimden de boşandım yani yalnızım yalnızlığın bir burcu varsa odur işte.

yay burcu olmanız ilişkilerde sabitlenmemenize sebep.

yay burcu hayatı yaşama burcudur.
    gezeyim , eğleneyim, sıkılmayayım, kimse beni sıkmasın.

bence evlenmek sizin için en son artık yeter bende soluklanayım yaşlanıyorum dediğiniz zaman olmalı.

çok iyi arkadaş olabilirsiniz, gezilecek, gülünecek, kafa dağıtılacak ama eş kısmında siz malesef ilk sırada gelmiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihoanktr

Akrep burcuyum. Hangi burçtaki kızlar benle daha iyi anlaşır?

aslan belki o da seni sıkmayacak biri olmalı.

boğa da olabilir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ectilase

ikizler ve yay burçlarından uzak durun kızlarda,bi yaptıkları diğer yaptıklarına uymaz,sizi çıldırtırlar,herşeyde kendileri haklıdır.

Başak-koç-balık-oğlak kızlarıyla gerçekten güzel şeyler yaşarsınız,yada bana öyle denk geldi bilmiyorum

Kova ile kendinizi kaybedebilirsiniz,dikkat etmek gerek :)

kaybetmekten kastın nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

YA BIRAKIN BU İŞLERİ..MİLLET MEDYUM OLMUŞ BAKIYORUMDA..ONLİNE KAHVE İÇİN ONADA FAL BAKSIN HAKEDEN YAŞAR..BİRADER SEN NERDEN BİLİYOSUN BU BURÇLARI..OKULUNUMU OKUDUN..İNANMAYIN BÖYLE ŞEYLERE YA..HURAFECİ BUNLAR YAA..

madem bırak bu işleri diyosun da neden burcunu yorumlayınca aaaaa öyle hımmm evet doğru diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Ben akrebim. Hatun akrep. Anlatılmaz yaşanır bir durum söz konusu.

Hocam naptın sen ya Yürüyo mu harbiden ben de akrebim de,akrep kız ark.ım oldu da 3. gün ayrıldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

koç burcuyum kız arkadaşım ikizler.

Katlanıyoruz bir yerde :)

dostum bende koc burcuyum 2tane ikizler burcu kızla cıktım kesinlikle anlasamadım ikizler kadınları koc erkegine gore degilmis anladım uzak duruyorum simdi ayrıca ailemdeki ijizler kadınlarıylada anlasamıyorum mesela halam da ikizler burcu 7 yıldır gorusmuyoruz bana uzak olsunlar sanada allah sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

dostum bende koc burcuyum 2tane ikizler burcu kızla cıktım kesinlikle anlasamadım ikizler kadınları koc erkegine gore degilmis anladım uzak duruyorum simdi ayrıca ailemdeki ijizler kadınlarıylada anlasamıyorum mesela halam da ikizler burcu 7 yıldır gorusmuyoruz bana uzak olsunlar sanada allah sabır versin

Çok zor ama seviyorum. İkizler hakkında söylenecek söz yok bir gün öyle bir gün böyle ve narsist yönleride çok ağır basar.

Koç çok iradeli ve iyi özelliklere sahip burç, ikizlerle anlaşabilmek için peygamber sabrı gerekiyor :)

Not: Daha öncede ayrıldık tekrar barıştık. Hayırlısı olsun çekildiği yere kadar, aşk olmasa zaten hiç işim olmayacak :)

• quote:

quote:

quote:

Çok zor ama seviyorum. İkizler hakkında söylenecek söz yok bir gün öyle bir gün böyle ve narsist yönleride çok ağır basar.

Koç çok iradeli ve iyi özelliklere sahip burç, ikizlerle anlaşabilmek için peygamber sabrı gerekiyor :)

Not: Daha öncede ayrıldık tekrar barıştık. Hayırlısı olsun çekildiği yere kadar, aşk olmasa zaten hiç işim olmayacak :)

hoxam ikizlerin biriyle 2 yıl aynı evde yasadım en son illallah dedim sonra onla aytıldık 1 ay sonra baska ikizler buldum onlada 1 ay devam edebildik kendini begenmesi bir yana cok bakımsız oluyorlar diyebilirim bendeki ijizlerin ortak ozellikleriydi birde acayip arkadas canlısı oldukları icin surekli kazık yemeleride cabası kız erkek demeden xok samimi arkadaslıkları olabiliyor ama sevgili olarak cok zor insanlar umarım sizin gonlunuzce olur hersey

• quote:

quote:

quote:

quote:

hoxam ikizlerin biriyle 2 yıl aynı evde yasadım en son illallah dedim sonra onla aytıldık 1 ay sonra baska ikizler buldum onlada 1 ay devam edebildik kendini begenmesi bir yana cok bakımsız oluyorlar diyebilirim bendeki ijizlerin ortak ozellikleriydi birde acayip arkadas canlısı oldukları icin surekli kazık yemeleride cabası kız erkek demeden xok samimi arkadaslıkları olabiliyor ama sevgili olarak cok zor insanlar umarım sizin gonlunuzce olur hersey

En kötü yanları parayı çok sevmeleri ama bu kadınların ortak yönü
    Hayırlısı nasip kısmet , sevilmese çekilmezler ama biz erkeklerde biraz kızların arıza olanını seviyoruz sanki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

quote:

ikizler ve yay burçlarından uzak durun kızlarda,bi yaptıkları diğer yaptıklarına uymaz,sizi çıldırtırlar,herşeyde kendileri haklıdır.

Başak-koç-balık-oğlak kızlarıyla gerçekten güzel şeyler yaşarsınız,yada bana öyle denk geldi bilmiyorum

Tüm ipler ellerinde olur,annenin evladına gösterdiği kadar bir şevkatle karşılaşabilirsiniz,size dert yaşatmaz hayatı toz pembe görmenize neden olur.
    Kendinizi kaybedersiniz derken bunları kastettim

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar
    yay burcu olmanız ilişkilerde sabitlenmemenize sebep.

yay burcu hayatı yaşama burcudur.
    gezeyim , eğleneyim, sıkılmayayım, kimse beni sıkmasın.

bence evlenmek sizin için en son artık yeter bende soluklanayım yaşlanıyorum dediğiniz zaman olmalı.

çok iyi arkadaş olabilirsiniz, gezilecek, gülünecek, kafa dağıtılacak ama eş kısmında siz malesef ilk sırada gelmiyorsunuz.

Boşandığım hatuna sorsak oda öyle derdi herhalde Senden koca olmaz bık bık bık . Aklıma gelince gülüyorum nedense neyse demek ben yay burcuyum. Bu konu sayesinde öğrenmiş olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Oğlaklar duygularını dışa vurmakta zorlanıyorlar içine kapaniktirlar tek tabanca olmayı severler fakat babacan adamlardır haksızlığa karşı gelmekten geri durmazlar elinde her turlu imkanlar olmasına ragmen egosu cok düşüktür ciddi insanlardır hep gelecek planları yaparlar ama bazen çok sıkıcı olabilirler ortama ayak uydurmakta zorlanırlar asla ve asla dünya malına değer vermezler ortamda cebinden para çıkaracak ilk adamdır kabuklarını begenmezler ardından olgun davranmayı severler

Biraz karışık yazdım oglaklar sıkıcı bi tip olarak görülüyor.Ama ciddiyet gereken gerek iş hayatı gerek evlilik herkesten iyi bir hayat geçirme potansiyeli vardır.Kafası zehir gibidir ama pek belli etmez.Kızlar oglaklara pek iyi bakmazlar.

yazdıklarının hepsi beni anlatıyor resmen ya bende oğlakım hayatım böyle hemen hemen her ortama uyum sağlayamıyorum öyle iyi şeyler yaşadıgımda da hava atmam hatta o durumdan bahsetmem bile gelecege dair planlarım var sürekli gerçi dengem şaştı bir ara ne plan kaldı ne de bir şey o da benden değil başka bir dengesizden dolayı oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

quote:

Tüm ipler ellerinde olur,annenin evladına gösterdiği kadar bir şevkatle karşılaşabilirsiniz,size dert yaşatmaz hayatı toz pembe görmenize neden olur.
    Kendinizi kaybedersiniz derken bunları kastettim

• akrep burçu olup yay kızıyla ilişkşi olan var mı ? yada nasıl olur bu iki burç anlaşması??
  • quote:

quote:

Tam beni anlattın

Ama ciddi değilimdir genelde, sıkıcıda değilimdir.

Balık ?

• quote:

quote:

quote:

Tam beni anlattın

Balık ?

Bende oğlak burcuyum.Sıkıcı değilim ama insanlarla frekansı yakalamakta zorlanıyorum.Buna bağlı olarak o kişinin yanında duygularımı pek belli edemiyorum nereye sürsen gider konumuna düşüyorum.Bazen samimi olmam gereken insanlara soğuk davranabiliyorum.

Ama karşımda samimiyetine güvendiğim bi oğlak varsa gözüm kapalı ölüme giderim yani çünkü seni satıp yarı yolda bırakmazlar eğer bırakacakları varsada yüzüne söylerler.

Yanliz büyük bir dezavantajı var bütün oğlaklar boylemi bilmiyorum.Yabanci insanlara karşı çok kuul takılıyorum.Sosyal ortamda pek yazı falan paylaşmak istemiyorum.Hayatın sadece face twitterde olmadığını bildiğim için umrumda bile olmuyor aylarca kimseye bişey yazmadan umrumda olmaz.Ama realde çok misafirperverim çok konuskanim.Değişik bi kişiliğim var.

Bunada tam emin değilim yani oglaklarin geneli boylemi sistemlere karşı , yanlışlara karşı aşırı derecede anarsistim.Kimse çıkıp bişey diyemezken ben karşı gelirim tepkimi belli ederim.Ama aynı zamanda dünyanın en sağduyulu insanlarindanimdir.Her türlü görüşü fikri dinlerim eğer aklıma yatarsa benimseyip destekliyorum.

Kesinlikle maddi şeylerle hava atmayı sevmem var bi yere gidince face foursquare kolay kolay etiketlemem.Kesinlikle muhabbeti geçse bile bende şu bu var demem.Tyler Durdenin sözleri geliyor aklıma.Insanların sahip olduğu şeyler bir süre sonra onlara sahip olurlar gibi...

Var mi benim gibi olanlar nolcak bu halimiz ya ikili ilişkilerde çok sorunlu bir burcuz

mobilden yazıyorum t9dan kaynaklanan bozukluklar için kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 15 Ağustos 2012; 17:18:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam beni anlattın

Balık ?

Bende oğlak burcuyum.Sıkıcı değilim ama insanlarla frekansı yakalamakta zorlanıyorum.Buna bağlı olarak o kişinin yanında duygularımı pek belli edemiyorum nereye sürsen gider konumuna düşüyorum.Bazen samimi olmam gereken insanlara soğuk davranabiliyorum.

Ama karşımda samimiyetine güvendiğim bi oğlak varsa gözüm kapalı ölüme giderim yani çünkü seni satıp yarı yolda bırakmazlar eğer bırakacakları çarşafa yüzüne söylerler.

Yanliz büyük bir dezavantajlı var oğlak geneli boylemi bilmiyorum.Yabanci insanlara karşı çok kuul takılıyorum.Sosyal ortamda pek yazı falan paylaşmak istemiyorum.Hayatın face twitterde olmadığını bildiğim için umrumda bile olmuyor aylarca kimseye bişey yazmadan umrumda olmaz.Ama realde çok misafirperverim çok konuskanim.Değişik bi kişiliğim var.

Bunada tam emin değilim yani oglaklarin geneli boylemi sistemlere karşı , yanlışlara karşı aşırı derecede anarsistim.Kimse çıkıp bişey diyemezken ben karşı gelirim tepkimi belli ederim.Ama aynı zamanda dünyanın en sağduyulu insanlarindanimdir.Her türlü görüşü fikri dinlerim eğer aklıma yatarsa benimseyip destekliyorum.

Var mi benim gibi olanlar nolcak bu halimiz ya ikili ilişkilerde çok sorunlu bir burcuz

Ben yabancılardan utanıyorum nedense konuşamıyorum doğru düzgün ama arkadaşlarla iş tam tersi. Sosyal ortamda bende yazı falan paylaşmam, ki zaten beğenen bile yok arkadaşım yok fazla.

Kimse çıkıp bir şey diyemezken bende hiç diyemem . Fikirleri bende dinlerim tabii.

• @khanjui

Ya benim arkadaşlarım falan çok iyi çocuklar ama ben kendimi soyutladim herkesten hiç bişey umrumda değil yani.Cok değişkenlik gösteren bir yapidayim bazen aşırı özgüven doluyum bazen ezik psikolojisi.Ama kesinlikle herşeye objektif bakıp dinlemeyi kendime kural edindigimden dolayı iyi anlasiyorum sayılır.Sadece aranan adam değilim o kadar buda kendi istediğim bişey zaten.Beni evereste koyun yanımda birisi olsun yıllarca yaşarım yani zaten kalabalığı pek sevmiyorum. Ben ben diye anlattigima bakmayın oğlak burcundan bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Banada bayan balıktan biraz bigi verirmisiniz ??

Balıklar sevdiği için ölümü bile göze alır hertürlü fedakarlığı yapar ama karşısındaki kişinin de onu sevmesini bekler yoksa kılını kıpırdatmaz.
    Ayrıca hayalperesttir hayallerinde hep sıcak yuva hayal eder o hayalleri seninde kurmanı bekler
    Alıngandır her söylediğin söze dikkat etmen gerekir.SÖylediğin hiçbir sözü ve yaptığın hareketleri unutmaz hep biryerde kayıtlıdırama onu mutlu ettiğin küçücük bir an da onun yaşama sevinci olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.