Şimdi Ara

kızlara gelince afallıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okulda veya genel olarak bir erkek bana birşey dese hemen cevabını veriyorum ama kızlarla falan tartışmaya giremiyorum kızlardan birisi bana bişey dediği zaman afallıyom bişey diyemiyom bi neden falan diyom sonra oradan uzaklaşıyom biraz iplemez gibi oluyom aslında o iyi oluyo ama yinede cevabını vermek istiyom cıvık ciddi tüm konularda aynı oluyom

• Arkadaşın ne demek istediğini anlayabilen varsa bana da anlatsın.
  • niye sen soramıyon mu
  • Kalkti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı banada oluyor. Direkt can alıcı noktasından vur. Kız olmasan birşey derdimde neyse diyip git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afallayınca aklıma gelmiyo ki
  • Neden afallıyorsun?Kızlara olan saygından dolayı mı yoksa özel bir sebebi mi var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

Kalkti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağın şey çok basit, onların yanına gidip em onları.
  • kızlara sevgili gözüyle bakma
  • Mrtchn kullanıcısına yanıt
    hocam kızlara hiç küfür etmeyi sevmem ortamda kız varsa hiç bi erkeğede küfür ettirmem ama saygıdan mı yoksa başka sebepten mi bilmiyorum . belkide sap takıldığımdan böyle blmiyorum ki
  • her diyaloğa girdiğim kıza zaten bakamam ki sevgili gözüyle, hani güzel olan kızlarda belki hoşlantı falan olur bişey diyince afallarımda o anlamda afallama değilki benim dediğim
  • Kızla tartışmaya girerek başta hata yapıyorsun dostum kazanman imkansız.
  • Rensah kullanıcısına yanıt
    orası büyük ihtimal öylede bişey diyince bianda kalmak kötü ediyo işte ben diyecek bişey bulamıyom :D
  • Kızlar sizinle konuşurken acaba incinir mi diye düşünmüyor. Siz de konuşurken ne diyecekseniz söyleyin. Siz kızları gözünüzde büyüttüğünüz için hak sahibi onlar sanıyorsunuz, yanılıyorsunuz. Burada patron sensin Rocky!

Koca kıçını kaldırıp neden birkaç kızla konuşmuyorsun? Konuşmaya naber diye başla ve ne konuşmak istiyorsan onu konuş. Onun fikirlerine saygı duyma. Çünkü onda düşünecek akıl yok. Dünyayı erkekler yönetir ve yönetecek. Çünkü erkekler mantıklıdır.

Kadınlar mantıksızdır, boş beleş konuşup dırdır yaparlar. Yanılıyor muyum sayın büyüklerim?

NOT: Erkekleri de kadınlar yönetir.

• BayRealist B kullanıcısına yanıt
    o kadar şekli not çürüttü hocam be ama haklısın incinirler kaygısı da var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Kızlar sizinle konuşurken acaba incinir mi diye düşünmüyor. Siz de konuşurken ne diyecekseniz söyleyin. Siz kızları gözünüzde büyüttüğünüz için hak sahibi onlar sanıyorsunuz, yanılıyorsunuz. Burada patron sensin Rocky!

Koca kıçını kaldırıp neden birkaç kızla konuşmuyorsun? Konuşmaya naber diye başla ve ne konuşmak istiyorsan onu konuş. Onun fikirlerine saygı duyma. Çünkü onda düşünecek akıl yok. Dünyayı erkekler yönetir ve yönetecek. Çünkü erkekler mantıklıdır.

Kadınlar mantıksızdır, boş beleş konuşup dırdır yaparlar. Yanılıyor muyum sayın büyüklerim?

NOT: Erkekleri de kadınlar yönetir.

Özet: erkekler kadınları yönetir, kadınlarıda erkekler yönetir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Aynısı banada oluyor. Direkt can alıcı noktasından vur. Kız olmasan birşey derdimde neyse diyip git.

kız olmasan...
    ezik erkek lafı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarikirmizi6 S kullanıcısına yanıt
    Benim eşimde, anamda kadın. Beni doğurana nasıl hakaret ederim değil mi? Doğurganlık büyük bir özellik. Kadınlar iyiki var.

Medya sayesinde millet kadınlarla konuşamaz oldu. Neyse, bu konuda çok konuşurumda milleti ikna etmek çok zor. Önce biraz anlama kabiliyeti olması gerek insanlarda. Sonuçta herkesin akıl seviyesine göre konuşmak gerek.
  • Bundan 100 yıl önce var mıydı lan kadınlarla konuşamıyorum çok heyecanlanıyorum nolur yardım edin şeklinde bir yardım çağrısı? Yoktu ulan. İşte bunlar hep medya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.