Şimdi Ara

Kizlara karsi neden bu kadar iticiyim ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim anlamadigim bisey var.Cevremde bircok kiz var. Gelip yanima tanismak isteyen de cok.Ama konustuktan sonra itici geliyorum kizlara karsi.
    Sizce sebebi nedir ? Cok iyi konusamadigimdan mi acaba ? Yada ses tonumdan dolayi mi ? (Sesim kalin biraz ama rahatsiz edecek derece de degil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askaskaskk -- 24 Nisan 2016; 2:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• askaskaskk A kullanıcısına yanıt
    Nick konu uyumu
  • Onlara samimi gelmemişsindir yeterince etkilenmemiş olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

Onlara samimi gelmemişsindir yeterince etkilenmemiş olabilirler

Hocam nasıl etkileyici olunabilir kızlara karşı peki mesela? Bunun formülü var mıdır

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Ben erkeklerin konuşmasına çok dikkat ederim düşünebilme kabiliyeti benim için çok önemli ama her kızın etkilenme şartı farklı genelde konuşma dikkat çekiyor bence

• Etkili olan seyler sunlar ;

1- Ses tonu. Cok iyiyse +. Normalse notr. Kotuyse -

2- Konustugun konunun icerigi. Din siyaset futbol disinda bir sey konusamayan adami dinlemez kizlar. Eyeliner ne demek, modanin kuruculari kimler, kizina gore bi freud'dan sokrates'den alinti yapamiyorsan kiz niye dinlesin seni.

3- Konulari baglama yetenegin ve akici konusma. İiiii demeden, konulari havada birakmadan, birbirine baglayarak konusmak.

4- Beden dili, jest ve mimik. Konusurken bunlari kullanamiyorsan hicbir anlami yok anlattigin seyin.

Butun bunlar pratikle, zamanla olur. Maalesef iletisim yetenekleri zayif bir toplumuz.

Amerika'da avrupa'da hic tanimadigin birisi yanina oturup nasilsin, iyi misin diye soruyor. Onlara gore konusmak iletisim kurmak normal.

Ama sen bunu bu ulkede yapsan garip karsiliyor millet. Kizlar, bana asildi der. Erkekler de, seni ya para isteyecek sanar, ya satici sanar, ya da yankesici sanar.

İletisim yetenekleri guclu olan bir erkek pek kaybetmez.

Ama zayif olanin da kazanmasi icin hicbir sansi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

Ben erkeklerin konuşmasına çok dikkat ederim düşünebilme kabiliyeti benim için çok önemli ama her kızın etkilenme şartı farklı genelde konuşma dikkat çekiyor bence

Mesela konuşmaya resmi başlayan erkek ile espriler yaparak gülümseyerek başlayan erkek profili düşün. İkisi sana neler ifade eder ayrı ayrı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Konuşmaya resmi başlayan erkek biraz özgüvenli ve kendini beğenmiş gelir bana :D espriler yaparak konuşan da samimi ve içten gelir

• esra14s E kullanıcısına yanıt
    Neden kızlar samimi ve içten gelen erkeklerle ilişki düşünmüyorlar peki?

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Amerikada how are you bro deseler konusur muhabbet edersin ama ulkemizde muhtemelen saat kac ve paran var mi sorularinin gelecegini bildiginden topuklarsin o ortamdan :)

• Cunku onlar serserice ve yamuk agizla konuşanlari seviyolar çoğu öyle

• kendini ağırdan al biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.