Şimdi Ara

Kızlara nasıl davranıcağımı bilmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kızlarla nasıl konuşmam gerek hep bir aşamadan sonra sıkılıyolar galiba konuşmuyolar daha benle nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum

• İlgi alanlarini genisletmeyi denesen mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı açacak konuşmalar yap diyorlar banada, nasıl açalım bilemiyorum bende. Sanki On/Off tuşu var.

• Espri yap
    Sempatik ol
    Kendinden çok söz etme
    Çok uzun konuşma
    Konuşmayı hep sen sonlandır ve bi işin çıksın, ortadan kaybol.

Değere binersin.
  • Çokta birşey yapmana gerek yok kıza bağlı ama gidipte oo galatasaray izeti almış dersen çokta birşey bekleme.
  • çok teşekkürler denicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrmh1

İlgi alanlarini genisletmeyi denesen mesela

genişletiyorum ama karşıdakininki dar olunca ortak yön pek olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O halde onları kızdıracak espiriler yap, sürekli takıl onlara, sinir et onları Öyle noter gibi her söylediklerini onaylarsan tabi sıkılırlar.
  • Ne kadar çok konuşup kızı ne kadar çok bunaltıp, şaşırtırsan o kadar etkili olur sana bağlanmasında sanırım. Kendilerini ferahlatan, rutin, standart erkek davranışlarından uykuları geliyor.

• onlara patronun kim olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kızı açacak konuşmalar yap diyorlar banada, nasıl açalım bilemiyorum bende. Sanki On/Off tuşu var.

film müzik edebiyat gibi alanlarda kendini geliştirmek işe yarar mı acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Kızı açacak konuşmalar yap diyorlar banada, nasıl açalım bilemiyorum bende. Sanki On/Off tuşu var.

Entellektüel yönünü ortaya çıkarır. İyi olabilir ama kız bunu sıkıcı da bulabilir. Hayatında hiç kitap okumayan, devamlı AVM'lerde vakit öldüren, kuaförden çıkmayan bir kız ne anlar müzikten, edebiyattan, kitaptan?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Entellektüel yönünü ortaya çıkarır. İyi olabilir ama kız bunu sıkıcı da bulabilir. Hayatında hiç kitap okumayan, devamlı AVM'lerde vakit öldüren, kuaförden çıkmayan bir kız ne anlar müzikten, edebiyattan, kitaptan?

haklısın, hitap ettiğin kız önemli

• şimdiki türk kızlarını hiç anlamıyorum dersem yeridir yada ben cok farklıyım kore japon hint filmleri izlerim bircok yabancı dizi izliyorum müzik desen populer ne cıktıysa en son dinlerim yabancı dilleri cok severim korece japonca rusca çinceden bile birkaç kelime bilirim almancada öyle siyasetden konuşurum ama ne hikmetse etrafımdaki kızların geneli kıvanc medcezir yok esra erol yok işte çağtay ulusoy mudur nedir şöyle yapmış bana göre türk tvsindeki coğu program insanları ahmak yerine koyuyor bana ters geliyor yada ben ters bir insanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 12 Ocak 2014; 21:41:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.