Şimdi Ara

KIZLARA SOSYAL MEDYADAN MESAJ GELİYOR MU ? ( ÖNEMLİ KONU ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eskiden arkadaşlarla takipçi ne kadar çok o kadar popiyiz diye diye 2 3k olduk sonra dedim noluyo her gün abaza amcalar kekolar yazıyodu şimdi 600 kişi var hepsini tanıyorum ya da yakın arkadaşlarımın arkadaşları falan ondan dolayı yazan olmuyo olursa da kanka çekiyoz mecbur

• arada kaldım kullanıcısına yanıt

kanka çekiyoruz mu    iyi güldüm hocam sağolasın :D

• Dh da bana bile pm den birsürü mesaj geliyor.

Ayak fotomu isteyen,evlenmek isteyen,buluşmaya çağıran bunlar bile dönüyorsa instagramı sen düşün artık.

• aslında arkadaşları da bu iş için harcamamak lazım. arkadaşımdan hoşlanınca karşılık bulamazsanız tahmin edileceği üzere sürdüremiyosunuz ve sonrasında konuşmuyorsunuz. her türlü sıkıntı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sevgilim arkadaşım değildi. Ve birbirimizi doğru düzgün tanımadan sevgili olduğumuz için ikimiz de güvenmedik birbirimize. Eskiden arkadaşla sevgili olmayı yanlış bulurdum. Arkadaşlarımdan kimseyle de böyle bir şey düşünmüyordum. Ama artık arkadaşla sevgili olmayı daha doğru buluyorum. Eski sevgilimi arkadaşlarından bile kıskanıyordum. Çünkü onlar bile onu benden daha iyi tanıyordu, onla daha çok anısı oldu hatta. Sözde en yakın ben olacaktım zamanla, en çok beni sevecekti o da. Benim böyle bir söz vermeme bile gerek yoktu çünkü zaten mal gibi hayatımdaki herkesten daha çok değer verdim tanımadığım insana. Onun arkadaşları çok, beni aramıyor bile şu an, aklına bile gelmiyorum. Ama ben ne olacağım, ben neden tanımadığım insana böyle çok güvendim, en yakın arkadaşım olarak gördüm bilmiyorum. Yani kısacası sevgili olmadan önce en az 1-2 yıllık bir arkadaşlık geçmişi gerekiyor bence, yoksa insan ne gerçekten seviyor ne gerçekten güveniyor saf olmadığı sürece. Sevildim belki ama kişiliğim, karakterim, kendim olduğum için sevilmedim. Karşı cins olduğum için, belki zekiyim diye, belki tipim için yani saçma sebeplerle sevildim. Ama o lisede de birini sevmişti hem de 4 yıl boyunca. O insanı ise tanıyordu, biliyordu ve öyle seviyordu. Beni tanıyınca sevmedi. Bundan daha ağır bir şey yaşamadım hayatımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günde 20 mesaj alanı da var sosyal medyadaki aktifliğine göre değişir.

• instaya foto koymak için yaşıyolar yemin ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazlasıyla geliyodur ama işe yaramaz olan işe yaramazdır :))

• Instagram kullanan kızlar ego tatmini için kullanıyorlar, konu sevgili olunca Instagram'dan yazan erkeğe değil sosyal medya dışında olan erkeklerle birlikte oluyorlar.

• hocam tüm sevgili/flörtlerimden bu yüzden ayrıldım ama bu sefer sizin dediklerinizi ben istiyodum kızların dediklerini erkekler :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.