KIZLARA SOSYAL MEDYADAN MESAJ GELİYOR MU ? ( ÖNEMLİ KONU )
-
-
mesaj geldiği falan yok. sen nasıl yasıyorsan onlarda aynı yasıyor. gelen mesajlarda normal akıllı bi erkek degıl, abazan dayılar ve sahte alev atan, azgın fake hesaplar. bunları kendılerınce ıyı gorup ego tatmını yapıyorlar. cok guzel kız arkadaslarım var ama gel gör ki dm kutuları dolu degıl. haftada 1 tane bıle yazan yok.
hem her dıyene de kanmamak lazım. bana sorarsın ben haftada 10 derım, halbukı yalandır. kendılerını bıseymıs gıbı gostermek ıcın boyle dıyenler oluyor.
artık su kız olaylarını kafanıza takıp durmayın. kendınıze ugras bulun ve guzel guzel yasamaya bakın. onun bunun egosunu tatmın etmeyın. hayatınızı yasayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bmesaj geldiği falan yok. sen nasıl yasıyorsan onlarda aynı yasıyor. gelen mesajlarda normal akıllı bi erkek degıl, abazan dayılar ve sahte alev atan, azgın fake hesaplar. bunları kendılerınce ıyı gorup ego tatmını yapıyorlar. cok guzel kız arkadaslarım var ama gel gör ki dm kutuları dolu degıl. haftada 1 tane bıle yazan yok.
hem her dıyene de kanmamak lazım. bana sorarsın ben haftada 10 derım, halbukı yalandır. kendılerını bıseymıs gıbı gostermek ıcın boyle dıyenler oluyor.
artık su kız olaylarını kafanıza takıp durmayın. kendınıze ugras bulun ve guzel guzel yasamaya bakın. onun bunun egosunu tatmın etmeyın. hayatınızı yasayın.
kızsız olmuyor hocam hayat ama bence haftada 1 mesaj felan hikaye mutlaka tavlamaya çalışan abazalarla dolu ortalık tinderda arkadaş kız profili açmış 10 dakkada 120 erkekle eşleşmiş
-
olur olur, benım dm kutumda da cok fazla konustugum kız var ama gel gor ki bi tanesinin elinden tutmadım. bazıları gercekten haketmıyor o yuzden cokta şeetmemek lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940Bolur olur, benım dm kutumda da cok fazla konustugum kız var ama gel gor ki bi tanesinin elinden tutmadım. bazıları gercekten haketmıyor o yuzden cokta şeetmemek lazım.
niye takılmıyorsun kızlarla
-
cok fazla ortam duskunuler. ben kız arkadasım oldugu zaman tutayım elınden beraber soyle bı sabah yuruyusu yapalım, parka gidelim, gol kenarında cay ıcelım falan dıyorum ama yok illa club bar cafe.
bende boyle ıslere gelemıyorum daha dogrusu gelmek ıstemıyorum cunku alkol sıgaram yok ve bu ortamlarda kendımı bozmak ıstemıyorum. boyle ıyı. ufak tefek cay ıctıklerım oldu fakat 1 tık ılerı gıtmedı.
-
Haftada 1-2 değil, günde 5-10 mesaj gidiyordur hocam kızlara ama bunların neredeyse hepsi abazadır. İnstagramdan sevgili bulacak kızdan da hayır gelmez zaten. Siz de böyle ortamlarda aramak yerine zamana bırakıp etrafta tanıdığınız insanlardan bulmaya çalışın. Zaten anlamıyorum da kızlar kendine Instagramdan yazan insana nasıl güveniyor? Oradan sana yazan kim bilir kaç kıza daha yazıyor. Aynı şekilde erkek nasıl güveniyor? Oradan seni kabul edenin senle konuşanın başkasıyla konuşmadığı ne malum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-696D1DBE4
Haftada 1-2 değil, günde 5-10 mesaj gidiyordur hocam kızlara ama bunların neredeyse hepsi abazadır. İnstagramdan sevgili bulacak kızdan da hayır gelmez zaten. Siz de böyle ortamlarda aramak yerine zamana bırakıp etrafta tanıdığınız insanlardan bulmaya çalışın. Zaten anlamıyorum da kızlar kendine Instagramdan yazan insana nasıl güveniyor? Oradan sana yazan kim bilir kaç kıza daha yazıyor. Aynı şekilde erkek nasıl güveniyor? Oradan seni kabul edenin senle konuşanın başkasıyla konuşmadığı ne malum?hocam bende kızlara günde 10 tane mesaj gittiğine eminim ve doğal olarak 10 tanesinden 1-2 sine cevap veriyolar buda kesin bi kızla konuştum 700 istek arasından seni seçtim demişti yani inanılmaz bi talep var bana mesaj gelmiyo diyen kız yalan söylüyordur
-
Cevap vermeyen de oluyordur hocam ama sizin yazdığınıza cevap veren başkasına da cevap verir. Ve 700den seni seçtim ne demek? Dm kutusunu silmeyip bunları hesaplayan kızdan hayır bekleyende kabahat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-696D1DBE4Cevap vermeyen de oluyordur hocam ama sizin yazdığınıza cevap veren başkasına da cevap verir. Ve 700den seni seçtim ne demek? Dm kutusunu silmeyip bunları hesaplayan kızdan hayır bekleyende kabahat
hocam zaten ben kimseye yazmıyorum seni seçtimci tayfadan hayır gelmiyorki genelde ciddi düşünen kızları kapmışar
-
-
metin2'de kiz char actim gecenlerde, sirf oyun icinden gunde 3-4 kisi yuruyordu, instagramda gunde min 20 geliyordur
-
Hakkınız var hocam sizin gibi on kişi vardır en az.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: made off hit hermetin2'de kiz char actim gecenlerde, sirf oyun icinden gunde 3-4 kisi yuruyordu, instagramda gunde min 20 geliyordur
aynen öyle
mesaj gelmiyor falan diyenler hikaye. instagramda default fotosu olank ızlara bile yazıyorlar
Oyunlarda da aynı şekil
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Baynen öyle
mesaj gelmiyor falan diyenler hikaye. instagramda default fotosu olank ızlara bile yazıyorlar
Oyunlarda da aynı şekil
Alıntıları GösterAdamlar belediyeye bile yazıyor bırak default resmi
-
quote:
Orijinalden alıntı: KönigsbergAdamlar belediyeye bile yazıyor bırak default resmi
Alıntıları Gösterdişi sineğe yazıyorlar neredeyse. bu şartlar altında kadınlar da seçici olmasın napsın?
arz talep dengesi rezalet halde şuan
-
Gelmiyo cünkü hesabım yok
Benim pp kedi fotosuydu öyle bile msj geliyodu
Bir arkadaş bana istek kutusunu göstermişti, 50 tane takip isteği bir o kadar da dm isteği vardı son 1 ayda birikmiş, yani her gün en az 1 istek ve mesaj gelmiş, ki bunun içinde istek atıp geri çekenler de olsa bir sürü kişi yapar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up
Haftada 1-2 değil, günde 5-10 mesaj gidiyordur hocam kızlara ama bunların neredeyse hepsi abazadır. İnstagramdan sevgili bulacak kızdan da hayır gelmez zaten. Siz de böyle ortamlarda aramak yerine zamana bırakıp etrafta tanıdığınız insanlardan bulmaya çalışın. Zaten anlamıyorum da kızlar kendine Instagramdan yazan insana nasıl güveniyor? Oradan sana yazan kim bilir kaç kıza daha yazıyor. Aynı şekilde erkek nasıl güveniyor? Oradan seni kabul edenin senle konuşanın başkasıyla konuşmadığı ne malum?
|
mesaj geldiği falan yok. sen nasıl yasıyorsan onlarda aynı yasıyor. gelen mesajlarda normal akıllı bi erkek degıl, abazan dayılar ve sahte alev atan, azgın fake hesaplar. bunları kendılerınce ıyı gorup ego tatmını yapıyorlar. cok guzel kız arkadaslarım var ama gel gör ki dm kutuları dolu degıl. haftada 1 tane bıle yazan yok. hem her dıyene de kanmamak lazım. bana sorarsın ben haftada 10 derım, halbukı yalandır. kendılerını bıseymıs gıbı gostermek ıcın boyle dıyenler oluyor. artık su kız olaylarını kafanıza takıp durmayın. kendınıze ugras bulun ve guzel guzel yasamaya bakın. onun bunun egosunu tatmın etmeyın. hayatınızı yasayın. |
cok fazla ortam duskunuler. ben kız arkadasım oldugu zaman tutayım elınden beraber soyle bı sabah yuruyusu yapalım, parka gidelim, gol kenarında cay ıcelım falan dıyorum ama yok illa club bar cafe. bende boyle ıslere gelemıyorum daha dogrusu gelmek ıstemıyorum cunku alkol sıgaram yok ve bu ortamlarda kendımı bozmak ıstemıyorum. boyle ıyı. ufak tefek cay ıctıklerım oldu fakat 1 tık ılerı gıtmedı. |
metin2'de kiz char actim gecenlerde, sirf oyun icinden gunde 3-4 kisi yuruyordu, instagramda gunde min 20 geliyordur |
Benzer içerikler
- kaçıncı kattan atlanırsa ölünür
- migros 3 ayda bir çift maaş
- prozac reçetesiz alınır mı
- bozuk meyve suyu zehirler mi
- almanya teknoloji mağazaları
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X