Şimdi Ara

KIZLARIN ASLA KARŞI koyamayacağı SAÇ TİPİ xD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
14.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap yazanların yarısından tipsiz muamelesi yedik iyimi. kafadan koyuyosunuz vallaha lafı. korkmayın arkadaşlar, şebek gibi bir tipim yok. sadece bu saç modeli hoşuma gitti ve bana da gider diye düşündüm ki insan gibi sordum ama malesef çoğu insan dalga geçip kendi egosunu tatmin etmeye çalıştı. neyse teşekkür ederim adam gibi cevap verenlere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Fazla radyasyon yemiş eleman.Kızlar böyle tiplere veriyorsa o kızların ben

Kesinlikle katılıyorum .. o foto ne öyle
  • saçların düzse eğer enseyi sıfırla, yanlardan da biraz aldır, önleri uzat geriye doğru tara daha havalı olursun, boş ver o çoluk çocuk modelini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: añgelus

quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

Benim şaçım buna benziyo abartılıcak yanı yok Renkler şaçı bi ilginç kılmış Onun dışında düzgün salaş şaç stili

ne mutlu sana. peki teorim için ne diyeceksin? kızlar üstünde gerçekten etkili mi? neyse şaka yapmıyım ben, sonra yine yanlış anlaşılırım, birilerinin canı sıkılır toplumsal mesajlar yağdırırlar... türkçe'yi nasıl kullanacağımı sorgularlar falan. tromso ve punch, teşekkürler bu arada konuyla alakalı mesajlar attığınız için.

gülüm ne saçma düşünüyorsun öyle ?

her erkek esmer hatun severmi yada sarışın ?

karşındaki kızın zevk meselesine kalmış bu , birgün bir kız çıkar karşına oda hitler tarzı saç stilini sever misal =)

KIZLARIN ASLA KARŞI koyamayacağı SAÇ TİPİ xD

yapıcam bu stili .

• Bu mu Kızların ASLA Karşı Koyamadığı Saç Tipi pehhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: añgelus

quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

Benim şaçım buna benziyo abartılıcak yanı yok Renkler şaçı bi ilginç kılmış Onun dışında düzgün salaş şaç stili

ne mutlu sana. peki teorim için ne diyeceksin? kızlar üstünde gerçekten etkili mi? neyse şaka yapmıyım ben, sonra yine yanlış anlaşılırım, birilerinin canı sıkılır toplumsal mesajlar yağdırırlar... türkçe'yi nasıl kullanacağımı sorgularlar falan. tromso ve punch, teşekkürler bu arada konuyla alakalı mesajlar attığınız için.

gülüm ne saçma düşünüyorsun öyle ?

her erkek esmer hatun severmi yada sarışın ?

karşındaki kızın zevk meselesine kalmış bu , birgün bir kız çıkar karşına oda hitler tarzı saç stilini sever misal =)

yapıcam bu stili .

hitler de emoymus demek ? :|

EMOLARIN ATASI HİTLERRRRRRRR... SAVUNUN ULEYN !

•  KIZLARIN ASLA KARŞI koyamayacağı SAÇ TİPİ xD
  • Beyler Adam gibi soru soruyor adam gibi cevap verin ya kocakarı gibi konuyla hiç alakası olmayan şeyler yazıyorsunuz nerde gırgır şamata orda siz adam gibi cevap vericekseniz yazın.

|

Dostum bende böyle birşey yaptırıcam bi kac yeri araştırdım sanırım sacın kabarırsa uzatınca ara makas yapıcaksın bu adam gibi hafif bi sac stili olması için hani kabarık değil fotoda gördüğüm kadarıyla sonra önleri uzat yanları filan baya bi arkaları hafifden kestir önlerede ara makas işte bunun gibi olur olmadı fotoyu yükle telefona kuaföre göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janine

Bu mu Kızların ASLA Karşı Koyamadığı Saç Tipi pehhh

Yok mu öyle bi saç tipi ..nolur var de hayallerimizi söndürme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Var Seni mi Kıracaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

koptum

• quote:

quote:

quote:

Var Seni mi Kıracaz

Anlat o zaman çocuk

• Önce saçlarını kat kat kestir, sonra saçına fön çekip düzelt, sonra al eline birazcık dax, saçına karambole sürmeye başla bu oluyor işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooR -- 17 Ekim 2008; 1:46:23 >
  • Benim saçlarım şu an bu şekilde.Ama daha uzatıyorum.Kız meselesine gelince karşı koyamama gibi bi durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 17 Ekim 2008; 1:54:28 >
  • herkese farklı saç şekli gider. Öyle sihirli bir model yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

herkese farklı saç şekli gider. Öyle sihirli bir model yok.
    />

Ooo abi smileyleri konuşuturuyosun bakıyorum

*apaçiler modern modeller deniyo bi tarafımla gülüyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

herkese farklı saç şekli gider. Öyle sihirli bir model yok.
    />

Ooo abi smileyleri konuşuturuyosun bakıyorum

*apaçiler modern modeller deniyo bi tarafımla gülüyorum

evt apaçiler bence kendilerini komik duruma düşürüyolar. Bence saç dediğin hafif naturel olacak. Kısa ya da uzun olabilir, jöleli de olabilir. Ama abartı uğraşılmamış olacak. Çünkü o zaman çok abazanım beni beğenecek bir kıza ihtiyacım var gizli mesajı veriyo olabilir. Natural saç ise, daha cool bu açıdan bakınca.

smiley'ler arasında en sevdiklerimi topladım arada kullanıyom. Çok spastik ve şirinler

/>

/>

/>

/>

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 17 Ekim 2008; 2:11:03 >

• Saçların ince telli,biraz zayıfsa ve alnın cok açık degilse bu saç şeklini uygulabilirsin ve güzelde olur.Fön ve spreyle yapabilirsin.
  • fotografını koydugun kişi %60 oranında eşcinsel %40 olan oranı ise kendisiyle aynanın karşısına geçip inkar yoluna gidiyor, bunu hissediyorum.
  • TheGu4rdian
    TheOuTLaW
    Layblood
    eyvallah arkadaşlar sağolun.
    gay'likle ilgili bişey diyemicem. beni alakadar eden taraf sadece saçlardı. ama siz illaki konunun içine edicez diyosunuz sanırım, yapacak bir şey yok. ayrıca bir fotografla insanların cinsel tercihini nasıl anında anlıyorsunuz çok enteresan, irdelenmesi gereken bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.