Şimdi Ara

Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
9.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şol kainat barrağına dar idi

başşakları kor kor olmuş nar idi

bağrı alevlendi,dedi ki of oof!
  • quote:

Orjinalden alıntı: muckerx

baro derler,bir koç yiğit var idi

şol kainat barrağına dar idi

başşakları kor kor olmuş nar idi

bağrı alevlendi,dedi ki of oof!

• 1.69 boyla Guard oynamıyorsun?

Lae ben 1.81 oldum Guard Mevkindeyim 1994 doğumlu olarak
  • @general
    herkesin tarzı farklıdır.hem adam da sakal yok ne gömleği ya?
    ne biliyim isteyen dediğimi yapar isteyen yapmaz ama gömlek üstüne ceket demiş bir arkadaş o şekilde anca mahalledeki bakkalın kızını ayarlarsın
    sözlerimden kimse alınmasın, benim ilgilendiğim profildeki kızların hiçbiri öyle kasılan, ceket giyen, mahallenin delikanlısı havalarında tiplere bakmaz... öbür kızlara da ben bakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 18 Temmuz 2008; 6:17:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Birbirimizi kandırmayalım yakışıklı değilsin. Kızlardan teklif almaya gelince kızlar senin karakterin için öyle davranıyorlar büyük bir ihtimalle ama boşver yakışıklı olacağına düzgün karakterli olma bin kat daha iyidir

Kusura bakma kardeşimde bencede durum böyle..Tipten ziyade karakterin daha düzgündür ve etrafındakiler buna bağlı olarak böyle davranıyorlardır sana..Benim görüşüm bu yönde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

@general
    ne biliyim isteyen dediğimi yapar isteyen yapmaz ama gömlek üstüne ceket demiş bir arkadaş o şekilde anca mahalledeki bakkalın kızını ayarlarsın

Bende de sakal yok

Sıradan gömleklerden bahsetmiyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UsbÇaydanlık

quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Birbirimizi kandırmayalım yakışıklı değilsin. Kızlardan teklif almaya gelince kızlar senin karakterin için öyle davranıyorlar büyük bir ihtimalle ama boşver yakışıklı olacağına düzgün karakterli olma bin kat daha iyidir

Kusura bakma kardeşimde bencede durum böyle..Tipten ziyade karakterin daha düzgündür ve etrafındakiler buna bağlı olarak böyle davranıyorlardır sana..Benim görüşüm bu yönde..

Ne kusuru hiç problem değil benim için kızlar zaten yanıma geliyor ya o yeter bana..

• quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

@general

Bende de sakal yok

ben giyim tarzıyla ilgili kendi giysilerimden 1-2 tane atardım da web camla çekince foruma upload olmuyo sanırım.
    netten bulabilirsem 1-2 foto koyacam bi dk

• quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Ne kusuru hiç problem değil benim için kızlar zaten yanıma geliyor ya o yeter bana..

Ne bozuyorsun moralini, yakışıklılık bir göreceli kavramdır. Yani belki kızlara göre sen yakışıklısındır.

@muckerx

Aşık Memo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 17 Temmuz 2008; 17:20:41 >
  • quote:

@general
    sözlerimden kimse alınmasın, benim ilgilendiğim profildeki kızların hiçbiri öyle kasılan, ceket giyen, mahallenin delikanlısı havalarında tiplere bakmaz... öbür kızlara da ben bakmam

Peki Senin Verebilecegin Tavsiyeler Gömlek Giymessen Sürekli T-Shirt Giyersen Ne gibi kişileri ayarlarsin Sen Kime Ayarladin Örneğin Britney Spears Filan mi Aciklarsan Sevinirim Engin Bilginden Bizde Yararlanalim + olaraktan Gömlek Zate Okul Gömleği gibi Gömlek alirsan Sokaktaki İtler Bakmaz Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Ne bozuyorsun moralini, yakışıklılık bir göreceli kavramdır. Yani belki kızlara göre sen yakışıklısındır.

moralim bozulmadı denebilir kızlardan yorum almak isterdim fakat o zamanda hava yaparım diye benle konuşmazlar bu sinir eder insanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 17 Temmuz 2008; 17:20:56 >
  • ya tatlı sevimli olduğunu yada hayvani vahşi bir caziben olduğunu gösterir. hangisine uyduğunu bulmak da senin işin
  • quote:

Orjinalden alıntı: excitant_ny

ya tatlı sevimli olduğunu yada hayvani vahşi bir caziben olduğunu gösterir. hangisine uyduğunu bulmak da senin işin

sence hangisi???
  • Boş verin hayatı akışına bırakın.
  • PHOTOSHOPÇI varsa SERDAR ABİ yaparsa resmimi sevinirim..
  • quote:

quote:

quote:

@general

Bende de sakal yok

ben giyim tarzıyla ilgili kendi giysilerimden 1-2 tane atardım da web camla çekince foruma upload olmuyo sanırım.

http://www.mavijeans.com.tr/col_organik_e.asp bu benim dediğim tarz giyim
    http://www.abbate.com.tr/ sanırım burdakilerde sizin anlatmaya çalıştığınız(inşallah budur yoksa o spor gömlek üstüne parlak ceket giyinen tipler gbi bişe anlatıyosanız lanet olsun yani)

herkesin tarzı ve ilgilendiği alan farklıdır ama ben benim anlattığım tarzla nasıl kız bulcağını anlattım.ha tabi bunun yanında birsürü alternatif de var...

• Kardeşlerim bir kere o resim bir düğüne gitmeden önce çekilmiş bir resimdir ben genel hayatta spor giymeyi seven biriyim ama nedense sanırım şu ortamlara girememem yani asosyal olmam diyebiliriz beni kız arkadaşsız bırakan yani zannetmeyinki ben kundura kumaş gömlek üçlüsünden vazgeçmiyorum benim kundara ayakkabım dahi yok penyeli resmimi ve ayakkabıma bakınız...
     Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir

• quote:

quote:

quote:

quote:

@general

Bende de sakal yok

http://www.mavijeans.com.tr/col_organik_e.asp bu benim dediğim tarz giyim
    http://www.abbate.com.tr/ sanırım burdakilerde sizin anlatmaya çalıştığınız(inşallah budur yoksa o spor gömlek üstüne parlak ceket giyinen tipler gbi bişe anlatıyosanız lanet olsun yani)

herkesin tarzı ve ilgilendiği alan farklıdır ama ben benim anlattığım tarzla nasıl kız bulcağını anlattım.ha tabi bunun yanında birsürü alternatif de var...

Alakası yok o gömleklerle.

Şu tarz bir gömlekten bahsedyorum.Bu bile sıradanya neyse.

• baro ben seni bi yerden tanıyorum ama nerden çıkaramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

baro ben seni bi yerden tanıyorum ama nerden çıkaramadım

nerde oturuyon??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.