Şimdi Ara

Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
9.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cankutuk

Sen aşmışın bu işleri hacım.Ne bıze soruyon.Varsa bizede gönder.

pm'den yollarım..
  • Tabi kızdan kıza değişir kızların çok ilgi göstermesi tiple alakası olur ancak, birkaç kızın sevmesi yakışıklılığı ifade etmez, karakteriyle ve düşünceleriyle etkilemiş olabilir
  • aslında düşüncelerim kızlara hoş geliyodu ve karakterim kızlara karşı hoşgörülüyüm onları kırmamaya çağırıyorum..Sorunları oldumu yardım isterlerse yanlarına gidiyodum yani..
  • veled-ül insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

aslında düşüncelerim kızlara hoş geliyodu ve karakterim kızlara karşı hoşgörülüyüm onları kırmamaya çağırıyorum..Sorunları oldumu yardım isterlerse yanlarına gidiyodum yani..

Tamam arkadaşım işte, olay burda biter kızların çoğuna ihtiyaçları olduğunda ilgi gösterip onların dilinden anlıyormuş gibi yaparsan her zaman kazanan sen olursun
  • Valla kro olursan hiç dert çekmezsin.Çoğu kız krolara bakıyo.Bizim bi arkadaş kızlar krolardan hoşlanıyo bende kroyum diyo bi insan böle bişe dermi yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

aslında düşüncelerim kızlara hoş geliyodu ve karakterim kızlara karşı hoşgörülüyüm onları kırmamaya çağırıyorum..Sorunları oldumu yardım isterlerse yanlarına gidiyodum yani..

Tamam arkadaşım işte, olay burda biter kızların çoğuna ihtiyaçları olduğunda ilgi gösterip onların dilinden anlıyormuş gibi yaparsan her zaman kazanan sen olursun

fakat şuda var böyle çağırmalar nadir oldu bana 1-2 kere oldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

fakat şuda var böyle çağırmalar nadir oldu bana 1-2 kere oldu

Eğer kızlar seni baştan iyi biri olarak ve anlayışlı tanırsa o yayılır kızlar hep konuşur aralarında kızlar aynı ortamdamı bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 18 Temmuz 2008; 17:37:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mustyliv

Arkadaşlar banada yardım edin sizce benim kızlarla çıkamama sebebim tipimmi?
     Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir

8 numaralı formayı kafes kılıfı yapman olabilirmi?
  • bazıları kızlarla çıkamamaktan yakınmış, bırakın tek derdiniz bu olsun, keyfinize bakın, birine gerçekten bağlanıp bitmesinin psikolojiyi taban yapmasının yanında sizinkinin lafı bile olmaz, dertsiz başınıza dert aramayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aon

Akla mantığa bak...Kardeşim şu an ki durumun 08 numaralı formayı kuşun örtüsü yapmamla ne alakası olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

ben neyden kaybediyorum pekigiyim tarzımda o kot ve tshirt gibi

Senide Amerikan Pastasındaki adama benzettim.Yani işin zor

• quote:

quote:

Akla mantığa bak...Kardeşim şu an ki durumun 08 numaralı formayı kuşun örtüsü yapmamla ne alakası olabilir...

Baştan savmacılık,üstün körücülük vs. vs. olabilirmi aceba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aon -- 18 Temmuz 2008; 17:59:54 >
  • quote:

quote:

quote:

Alakası dahi yok ben onu numarasını dikkate alarak koymadım ki sadece amacım çevreye yem kırıntılarının saçılmaması...senin söylediklerin pis davranışların hiçibiri bende yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alakası dahi yok ben onu numarasını dikkate alarak koymadım ki sadece amacım çevreye yem kırıntılarının saçılmaması...senin söylediklerin pis davranışların hiçibiri bende yok...

Ben demiyorum var diye koyduğun foto haykırıyor.Kafesinden herhangi bir şey dökülmesini istemiyorsan ona kılıf alırsın yada diktirirsin.Kafesin altına koyduğun forma o amaç için yapılmamış.Aaa diye bilirsin ben kullanırım olur,tabikide olur ama benim söylediğime çıkar olay üstünkörü,alelade,yalapşap,samimiyetsiz,ciddiyetsiz vs vs ....

• quote:

Ben demiyorum var diye koyduğun foto haykırıyor.Kafesinden herhangi bir şey dökülmesini istemiyorsan ona kılıf alırsın yada diktirirsin.Kafesin altına koyduğun forma o amaç için yapılmamış.Aaa diye bilirsin ben kullanırım olur,tabikide olur ama benim söylediğime çıkar olay üstünkörü,alelade,yalapşap,samimiyetsiz,ciddiyetsiz vs vs ....

Yuh be kardeşim yani kafese koyduğun forma o amaç için yapılamamış diyorsun zaten belli bir amaç için yapılmış forma amaç dışına çıktığı için yani benim tarafımdan kullanım dışı oldu(küçük geldi) ve kuşa örtü olmaya layık görüldü bir daha söylüyorum bu davranışımı üstünkörü,alelade,yalapşap,samimiyetsiz,ciddiyetsiz adlandırman bence gereksiz laf yapamaktan başka birşey değildir senin mantıksız tespitlerinede artık cevap vermeyeceğim bilmem yanlışmıyım?

• kafesi boşverin napcaksınız ki onu??
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.