İşte bunun gibi kıyafetler giyersen daha iyi bir imajın olur
Danilo Thann onları giyerseniz sıradan olursunuz.10 kişiden 9'u benzer tarzda şeyler giriyor.Bİraz arayış içinde olun bence.
Bİlinmeyen hatta türkiyeye ürün göndermeyen markalara bakın...
armani mi o kot güzelmis ya cakmasını bulmak lazım
bence kot güzel değil cepler filan bi tuhaf durmuş..kot her zaman sade olmalı bence....eğer gücün yeterse tommy nin bu sezon çok güzel kotları var sade
ben neyden kaybediyorum pekigiyim tarzımda o kot ve tshirt gibi
quote:
Orjinalden alıntı: ß@tWo
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
biraz kötü çıkmış olabilir..
yorumlar DH
İstediğinizi yazın hiç üzülmeyecem..
FISSSSSSS... Bende ne bekliyordum ne çıktı.Puuu o sana teklif eden kızlara.
bide sen ss koy merak ettim..
Baro55 ses tonunu merak ettim bi ses kaydedip yapıp atsana foruma Belki ondan geliyodur kızlar.
Size Gülmüyorum
baro demiş ya 13 kızdan teklif felan aldım 13 kızında aynı old. sölememiş size
Çevrenize bakın kızlar hep basketci,futbolcu sportif adamlara geliyo.Maça çık 2 hareket yap kızlar peşinde.Baro55'in durumuda öyle.Zaten çirkin biri olsa gelmezler biraz tipte var yani.
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
baro demiş ya 13 kızdan teklif felan aldım 13 kızında aynı old. sölememiş size
yanımda mıydın peki??
quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ademsx1
istanbul beylükdüzü
İstanbulda çok önceden kaldım 1998 yılında gezmeye gitmiştim..
o zaman sana inanılmaz benzeyen birini tanıyorum ben tıpatıp sen
bu arada resmi varsa koyarsan sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC ben neyden kaybediyorum pekigiyim tarzımda o kot ve tshirt gibi
Saçlardan olabilir mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Generalll
Danilo Thann onları giyerseniz sıradan olursunuz.10 kişiden 9'u benzer tarzda şeyler giriyor.Bİraz arayış içinde olun bence.
Bİlinmeyen hatta türkiyeye ürün göndermeyen markalara bakın...
Ben giymiyorum zaten benim giysilerim daha özeldir
Sadece arkadaşa yol gösteriyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: games for windows
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PUni
Ağzın iyi laf yapıyordur. Farkında olmadan kızları tavlıyorsundur.
Bende de olurDU.
Bu arada ağzım laf felan yapmaz gerektiği yerde konuşur..Fakat kızlarla güzel muhabbet kurarım o ayrı erkeklerle de tabi..
Basket takımı spor var mı ??
Okulda basket takımına girmiştim şimdide DSİ spora gidiyorum..
Öncelikle hiç beklediğim gibi çıkmadınKusura bakma ama daha süt bi tip bekliyodum seni fena değilsin yaşına göre büyük gösteriyosun... Bide DSİ de hala Aykut hocayla mı çalışıyonuz??
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
mesela bir müzik aleti çalmaya çalış(aman saz değil) karizmaya epeyi katkısı olur
Karizma için ALET çalanlara kıçımla gülerim!Bu gibi tipler 3-4 hafta sonra sıkılıp bırakırlar boşa para kaybı olur başka da bi mok olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: erco35coast
Yakısıklılıgını bilemem ama soylediklerin dogruysa Konusma,Hal ve hareketlerinde Herkezi etkiledigini gosteriyor ve sevgi denen seyin bir giysi gibi moda olup isi bittkten sonra cıkarıp atıldıgını...
bence öle degıl ercan yakısıklıdır, kız gelır yanına ıkı maubbet sonra kacar gıder yanı bellıde olmaz hersey yakısıklılıkla olmu kardesım, gelmısız 22 yasına bu saatten sonra ıs paraya bakıyoo ısın meslegın varsa sevgılın var, yakısıklılık sadece allah vergısı öncelık dıyelım daha cok kız arkadas ama ıs konusma ve maddıyatta bıter. mantık evlılıgı bosuna yapmıyo mıllet. eger kızlar senın pesını bırkamıyosa sen yakısıklısındır ama 14 yas ıcın hersey laylay lom lişki bile olmaz
@Baro55
Bence gayet hoş çocuksun.
Ama bıyıkları kes bence :/
quote:
Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC
ben neyden kaybediyorum pekigiyim tarzımda o kot ve tshirt gibi
arkadaşım sadece üzerinizdeki çekingenliği atın katılımcı olun,ağzınız laf yapsın bide temiz giyinin,gerisi gelecektir.