Şimdi Ara

Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
9.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc.Exempt

Dj misin ?

• quote:

Dj misin ?

bu yaptığın artık yasaklandı ama şikayet etmiyorum hadi yine iyisin

arkadaşlar cidden herkesin tarzı imajı kendine ben arkadaşa naçizane görüşlerimi söyledim arkadaş da beni anlamış.hadi iyi forumlar
  • bence kızlar çok nazlı ben duyguya 20 den fazla teklif etmişimdir ama hiç birinide kabul etmedi ben biliyorum onunda gönlü bende ama çaktırmıo beni kıskandırmak için 2 aydır bi oğlanla çıkıo arkadaslarla oğlanı sıkıştırdık duygudan ayrılacak en yakın zamanda ben biliodum beni sevdiğini bi daha teklif edecem duyguya gönlü bende biliorum onun benden başkasıyla olamayacağını oda bilio sınıftakilerde söylüyo duygu sensiz yapamaz diye biliorum eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll
    Bende onu diyorum zaten.

Saf güzelliği bulamazsın senin tarzında.
    Ben giyime felanda o kadar inanmıyorum açıkcası.Sabah 2 üniversite öğrencisi geldi evde kimse yoktu kapıyı ben açtım kızlardan birisi gayet güzeldi(Sarışın.).Kendi bölümleriyle ilgili hoşuma giden birşeyler satıyorlardı.Tamam alıyorum dedim diğerine bilerek büyük miktarda bir para verdim(100 ytl) bozdurmak için aşağıya indi daha diğer kızla yanlız kaldık.Yataktan 20 dk önce kalkmıştım.Biraz konuştuk felan ve kız giderken eminim beni düşünüyorrdu.

Biraz sözcüklere hakim olun yüzünüzde güzelse pek problem yaşamazsınız.Resim koy felan demeyin dengesiz arkadaşların ne yapacağı belli.

Benim tavsiyem budur.Abartı şeyler giymek ya da tinerci gibi dolaşmak aynı şeydir.İkside karşı tarafın dikkatini çeker ve karşı tarafın sinirini bozar.

100 ytl verdin kıza bilerek sırf düşünmesi için

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Dj misin ?

arkadaşlar cidden herkesin tarzı imajı kendine ben arkadaşa naçizane görüşlerimi söyledim arkadaş da beni anlamış.hadi iyi forumlar

Ben ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

quote:

Dj misin ?

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll
    Bende onu diyorum zaten.

Saf güzelliği bulamazsın senin tarzında.
    Ben giyime felanda o kadar inanmıyorum açıkcası.Sabah 2 üniversite öğrencisi geldi evde kimse yoktu kapıyı ben açtım kızlardan birisi gayet güzeldi(Sarışın.).Kendi bölümleriyle ilgili hoşuma giden birşeyler satıyorlardı.Tamam alıyorum dedim diğerine bilerek büyük miktarda bir para verdim(100 ytl) bozdurmak için aşağıya indi daha diğer kızla yanlız kaldık.Yataktan 20 dk önce kalkmıştım.Biraz konuştuk felan ve kız giderken eminim beni düşünüyorrdu.

Biraz sözcüklere hakim olun yüzünüzde güzelse pek problem yaşamazsınız.Resim koy felan demeyin dengesiz arkadaşların ne yapacağı belli.

Benim tavsiyem budur.Abartı şeyler giymek ya da tinerci gibi dolaşmak aynı şeydir.İkside karşı tarafın dikkatini çeker ve karşı tarafın sinirini bozar.

100 ytl verdin kıza bilerek sırf düşünmesi için

Hea:D

Ürün 10 ytl idi....100 ytl'yi diğer kıza aşağıdaki markette bozdurması için verdim.Tamamen şans işi.Belki kendilerinde bozuk olsaydı kendileride bozabilirlerdi.

Okuduğunuzu anlayın önce.

Cevapları sakin sakin okuyun sonra değerlendirin.

onlyone o kızlar bana çok tanıdık geliyor nedense.Sağdaki soldaki ve soldan 2.

Nereli bu kızlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 17 Temmuz 2008; 18:07:24 >

• Pardon
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Ağzın iyi laf yapıyordur. Farkında olmadan kızları tavlıyorsundur.

Bende de olurDU.

Bu arada ağzım laf felan yapmaz gerektiği yerde konuşur..Fakat kızlarla güzel muhabbet kurarım o ayrı erkeklerle de tabi..

Basket takımı spor var mı ??

Okulda basket takımına girmiştim şimdide DSİ spora gidiyorum..

güzel a takımdaysan bu sezon karşılaşcaz senide görürüm o zaman tanışırız bende sbk'da oynuyorum

tipin fena değil ama lisede sakın teklif bekleme kızlardan git beğendiğin kızla muhabbet et sonra teklif et yoksa lisede hiç bir kız erkeğe teklif etmez bide liseye geçince hafif fırlama ol sana bi abi tavsiyesi

• mustyliv cok para harcamadan 200 ytl gibi bir rakama çok güzel imaj değiştirebilirsin

Git bir alış-veriş merkezine ordaki bayan görevlilerle konuş bana neler yakışır neler yakışmaz de
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mac55

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Ağzın iyi laf yapıyordur. Farkında olmadan kızları tavlıyorsundur.

Bende de olurDU.

Bu arada ağzım laf felan yapmaz gerektiği yerde konuşur..Fakat kızlarla güzel muhabbet kurarım o ayrı erkeklerle de tabi..

Basket takımı spor var mı ??

Okulda basket takımına girmiştim şimdide DSİ spora gidiyorum..

güzel a takımdaysan bu sezon karşılaşcaz senide görürüm o zaman tanışırız bende sbk'da oynuyorum

tipin fena değil ama lisede sakın teklif bekleme kızlardan git beğendiğin kızla muhabbet et sonra teklif et yoksa lisede hiç bir kız erkeğe teklif etmez bide liseye geçince hafif fırlama ol sana bi abi tavsiyesi

İçimden ses yine teklif etmeden gelceğini söylüyor

• quote:

Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir

biraz kötü çıkmış olabilir..

yorumlar DH

İstediğinizi yazın hiç üzülmeyecem..

FISSSSSSS... Bende ne bekliyordum ne çıktı.Puuu o sana teklif eden kızlara.

• hocam hersey yakısıklılık degildir ki
    tavırların durusun karizman konusman falan filan da cok etkilidir...
    okulda tanınan biriysen, cevren de varsa kızlar bunları görür seni degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

mustyliv cok para harcamadan 200 ytl gibi bir rakama çok güzel imaj değiştirebilirsin

Git bir alış-veriş merkezine ordaki bayan görevlilerle konuş bana neler yakışır neler yakışmaz de

Eyvallah kardeş şimdi size bazı örnekler göstereceğim bana yakışırmı konusunda yardım edersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyliv

quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

mustyliv cok para harcamadan 200 ytl gibi bir rakama çok güzel imaj değiştirebilirsin

Eyvallah kardeş şimdi size bazı örnekler göstereceğim bana yakışırmı konusunda yardım edersiniz...

Bekliyoruz.

• adı üstünde sevgi yakışklı karizma olmaya zengin fakir olmaya bakmaz tabi gerçekden sevicek insan. giyim kuşam yakışıklılık para araba tabiki etkendir ama biyere kadar gerçek sevgi bunlarla asla ölçülmez
  • quote:

yorumlar DH

sen bide buna bak

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: kapadok

quote:

yorumlar DH

sen bide buna bak

/>

• Anca bunları bulabildim güzel değiller...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.