Şimdi Ara

Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
9.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence herkes kendi tipini aşağı yukarı bilir kendisiyle çıkacak veya çıkabilecek kızlarıda aşağı yukarı bilebilir gidipte tipiniz orta dereceyse yada ortayla kötü arasıysa okulun sıralı güzellerine teklif ederseniz red cevabı almanız birazda normal dir çünkü o kızlar sizin içinizi bilecek kadar yakın olmuor size
    uzanabileceğiniz üzümlere göz atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.kvncymn -- 18 Temmuz 2008; 0:50:09 >
  • Tip : Allahıma şükür iyidir
    Çekingenlik : Hani derler ya p.z.v.ngin ağzı laf yapıo öle
    Giyim kuşam : Oldukca spor ve düzenli
    Sonuç : Son zamanlarda içler acısı
  • Bence Artık Tipin Yakışıklılığın önemi yok.Sadece 2 şey var, para ve azın laf yapsın istediğini tavlarsın.
  • arakdaşlar kızlar baksın diye emo oldum tiki oldum yine bakan yok

Kızların Seni Sevmesi Yakışıklılığını Mı Gösterir
  • Değişir... kimi tipi olanı kimi parası olanı kimisi de öküz olanı sever...
  • KIZINA BAĞLI........
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Mesela Ben hayatımda 1 kere çıkma teklifi etmişimdir 10-13 kişiden almışımdır[seviyolardı] şimdi bu benim yakışıklı olduğumumu gösteriyor yoksa neyimi gösteriyor??

Birde hiç gösteriş yapmıyom yani tek saçıma şekil veriyom o kadar..

ybsg birader..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

Mesela Ben hayatımda 1 kere çıkma teklifi etmişimdir 10-13 kişiden almışımdır[seviyolardı] şimdi bu benim yakışıklı olduğumumu gösteriyor yoksa neyimi gösteriyor??

Birde hiç gösteriş yapmıyom yani tek saçıma şekil veriyom o kadar..

ybsg birader..

• N.K.Emo.V.A.A.S
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustyliv

Anca bunları bulabildim güzel değiller...

hocam kot cok hosuma gitti.marka model nedir bilen warmı

• quote:

biraz kötü çıkmış olabilir..

yorumlar DH

İstediğinizi yazın hiç üzülmeyecem..

Arkadaşım Yakışıklısın Hiç Moralini Bozmaya Gerek Yok...

Ve Diğer Resim Koyan Arkadaşlar Hepinizin Resmini Gördüm...

Hepiniz Tapu Gibi Delikanlısınız... Buradaki Bazı Arkadaşlar Herşeye Kulp Takarlar...

Kendinizi Üzmeye Gerek Yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: jamez

arakdaşlar kızlar baksın diye emo oldum tiki oldum yine bakan yok

Dövün....

• @mustyliv sanırım haklısın çünkü saçlarımı 4 gün önce kestirdim nerdeyse 9 kız falan bu saç daha çok yakışmış dedi bi kıpırdanma var yani başka bi sorun yok sanırım dimi

@wilym@n tipte bi srun varmı peki
  • Resim koyan arkadaşlar..Biraz orjinal olun..Yani kendiniz olun..Resim çeknirken bile kendinizi öyle bir sıkıyorsunuz dahada kötü duruyorsunuz..Kız olayına gelince..Yakışıklılık aklı başında olan kızlar için 2. plandadır..Önemli olan sizin kişiliğinizdir..He.. parası için erkeklerle çıkan kızlar yoq mu var..Ama o tür kızlar o erkeği sadece yolar..Başka bişeyde olmaz..Ağzınız laf yapıyorsa,esprili iseniz ve kendi tipinize göre en uygun giysiyi giyiyorsanız çok güzel bir kızla çıkabilirsiniz..Bi başka konu ise şu spor giyim konusu..Bir Millet bu kadar özenti olamaz..Herkesin ayağında beyaz spor ayakkabı,altında lacivert-beyaz karışımı bir kot,üstünde ise beyaz veya siyah bir gömlek..Ben kimse giymesin demiyorum..Ama bu kimine yakışıyo,kimine ise yakışmıyor..Eve su getiren 30 yaşındaki adamda bile bu kıyafet var..Polat alemdar tipinde ve onun gibi yürüyen birisinin aynı dediğim tarzda giyinmesidir..Herkes aynı tazr giyiniyor ve ona o giysinin yakışıp yakışmaması önemli değil.Özelliklede erkeklerin saç tipi aynı..Ya abicim herkesin saç şekli geometrik.Ya üçgen,ya koni şeklinde olur mu..Saçına elinle şekil verseler daha yakışıklı olacaklar ama nerde..Azcık doğal olun..Ayrıca sizi kuaförün yaptığı saç şekli için seven kızlada işiniz olmasın..Öyle kızlarda baya bi var..Ben tipsiz dolaşın,bakımıznıza önem vermeyin demiyorum ama bu olayıda abartmayın..Benim gördüğüm kadarıyla özgün olan erkeklerin yanında fıstık gibi kızlar gördüğümdür..Bu bahsettiğim kızlar gerçekten akıllı,adam gibi adam diyebileceğim kzılardır..Kafasının içi boş olan kızların zaten hangi tarz erkeklerle çıktığını biliyorsunuz..

• Yatın kalkın halinize şükredin bende sizdeki tipin 4 de biri yok her zmn iyi markalardan giyinirim genel olarak güzel duruyo ama tip olmadanda olmuyo bide bende pek çevrede yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

quote:

biraz kötü çıkmış olabilir..

yorumlar DH

İstediğinizi yazın hiç üzülmeyecem..

Arkadaşım Yakışıklısın Hiç Moralini Bozmaya Gerek Yok...

Ve Diğer Resim Koyan Arkadaşlar Hepinizin Resmini Gördüm...

Hepiniz Tapu Gibi Delikanlısınız... Buradaki Bazı Arkadaşlar Herşeye Kulp Takarlar...

zaten moralimi bozmuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Kardeş tamam güzel diyorsunda geri sayfalarda da belirttiğim gibi arkadaşların arasında kız arkadaşı olanlar belli oluyor adam telefonu elinden düşürmüyor bizim telefon cepten çıkmıyor adam diyor bugün benim işim var gidiyor sevgilisiyle buluşuyor benimde içim açıyor tabi bu sefer ulan bir sevgili bulamadım kimse benimle çıkmıyor falan filan...mesela bir kızı kestiriyorum gözüme bu sefer karşı taraftan emin olamayıp teklif edemiyorum bu böylecene sürüp gidiyor haliyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyliv -- 18 Temmuz 2008; 10:44:02 >

• Bunlarda Yeni 3 lü nasıllar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyliv -- 18 Temmuz 2008; 10:56:37 >

• gayet güzel bence..

Bende bu tarz giyiniyorum..
  • BaRo55 13 kızın sana teklif ettiğinden emin misin?

mustyliv, süpersin çok göze batmayan kızlardan birine teklif et hemen kabul ederler bence. Tip mükemmel senin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.