Şimdi Ara

Kızlarla aramda mesafe koyamıyorum bir el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kızda hiç mi utanma sıkılma olmaz tek kelimelik cevaplar veriyorum günde 3 kere naber , nasılsın mesajları geliyor. Kırmak istemedikçe daha da abartıyorlar. Kızlarla aramda hiç mesafe koyamıyorum zaten lanet olsun zaten hep böyle oluyor sonu sonra hiç bir kızla takılmıyorum o zaman da yalnız hissediyorum sonra yine aynıları oluyor nerede yanlış yapıyorum ben arkadaşlar bir fikir verin. Arkadaşım olsun arada konuşalım 3-5 günde bir ama bu kadar yüz verdiğimi düşünmediğim halde çoğu bu şekilde mesaj atarak ( günde 2-3 kere ) kendi işlerimle meşgul olmamı engelliyorlar hemde sık attıkları için bayıyorlar artık. Aramdaki mesafeyi nasıl ayarlamalıyım sizce. Kaba olmak istemiyorum ancak sürekli mesaj atsında istemiyorum. Nasıl davranırsam bu kıvama gelir bu kızlar?

• csb dostum ağır csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haszo -- 1 Ağustos 2014; 0:42:32 >
  • Cikar masaya vur. Sonra aranıza koy biraz mesafe olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her mesaja yaawwwww heeee gardaşşş heeee de bak nasıl soğuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haszo

csb dostum ağır csb

Neden sallayayım ki ezik herkes senin gibi asosyal pc başında değil kıskanma da fikir ver bilgisayar başında oturmaktan çok makale okumuşsundur sen. :))

Edit: Ezikler eksiliyor. Devam beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz Reçeli -- 1 Ağustos 2014; 1:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz Reçeli

quote:

csb dostum ağır csb

Neden sallayayım ki ezik herkes senin gibi asosyal pc başında değil kıskanma da fikir ver bilgisayar başında oturmaktan çok makale okumuşsundur sen. :))

Bu laflarınal sana yazan kızlarıda merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wuxx

quote:

quote:

csb dostum ağır csb

bana asosyal ve ezik diyene bak olm kaliteli csb yaz lan kaliteli olmuyor böyle

• quote:

quote:

quote:

csb dostum ağır csb

Sen kızların iyi ve onlara el bebek gül bebek yazanlardan hoşlandıklarını mı sanıyorsun. Sen duble ezik çıktın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz Reçeli -- 1 Ağustos 2014; 1:30:50 >

• Cevap verme, sonra bos bir zamaninda kusura bakma mesguldum de.
  • Onları bana yönlendir.

• Tutarsız davranışlar sergiliyorsun bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

csb dostum ağır csb

Sen kızların iyi ve onlara el bebek gül bebek yazanlardan hoşlandıklarını mı sanıyorsun. Sen duble ezik çıktın ya

la iticilikte sinir tanimiyosun he. kizlarin yaninda ezilip rahat birakmalarini soyleyemiyosun. yanlisikla 2 kiz sıkıntıdan mesaj atmis hele havalara bak sen bizimde kiz arkadasimiz varda diycegimizi soyluyoruz yanlarinda ezilmiyoruz yani

• Her mesaj attığında cevap verme gibi bi zorunluluğun yok ki işini yap işini bitirdikten sonra pardon biraz meşguldüm de ,kızların çoğu boş beleş yaşadıklarından başka işleri yoktur bütün gün tel ellerinde ya facebook,ya twitter ya da whatsapp takılırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morwenna

Tutarsız davranışlar sergiliyorsun bence

Doğru söylüyorsun aslında ilk mesajda sallarken sonraları 3-4 saat sonra yine yazınca aynı kişi ilgilenesim gelmiyor. Ne yapsak ki

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Her mesaj attığında cevap verme gibi bi zorunluluğun yok ki işini yap işini bitirdikten sonra pardon biraz meşguldüm de ,kızların çoğu boş beleş yaşadıklarından başka işleri yoktur bütün gün tel ellerinde ya facebook,ya twitter ya da whatsapp takılırlar.

Cidden haklısınız. Geç cevap verincede anlamasını umarak bu şekilde dfevam edeyim. Eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz Reçeli -- 1 Ağustos 2014; 1:52:18 >

• gece gece güldürdün saol :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: morwenna

Tutarsız davranışlar sergiliyorsun bence

Doğru söylüyorsun aslında ilk mesajda sallarken sonraları 3-4 saat sonra yine yazınca aynı kişi ilgilenesim gelmiyor. Ne yapsak ki

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Her mesaj attığında cevap verme gibi bi zorunluluğun yok ki işini yap işini bitirdikten sonra pardon biraz meşguldüm de ,kızların çoğu boş beleş yaşadıklarından başka işleri yoktur bütün gün tel ellerinde ya facebook,ya twitter ya da whatsapp takılırlar.

Cidden haklısınız. Geç cevap verincede anlamasını umarak bu şekilde dfevam edeyim. Eyvallah.

Bende tutarsızım, prensip edinerek kendimi tutmaya çalışıyorum yoksa dağılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.