Şimdi Ara

kızlarla ilgili herşey nasıl tavlanır,nasıl etkilersin,nasıl kendine nasıl aşık edersin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
60.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

kızlarla ilgili herşey nasıl tavlanır,nasıl etkilersin,nasıl kendine nasıl aşık edersin

(En Son Oy Tarihi: 14.5.2015)
Giriş

• sen bitirdin sanırım kafanda bu işi.ki bizede yardım etmek istiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaxelit

sen bitirdin sanırım kafanda bu işi.ki bizede yardım etmek istiyosun
    kız nası tavlanır ciddiyim söyle söyle çekinme
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike008

kız nası tavlanır ciddiyim söyle söyle çekinme

Alıntıları Göster
    benim kız arkadaşım bana devamlı sorumsuz diyor. acaba ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaverrr10

benim kız arkadaşım bana devamlı sorumsuz diyor. acaba ne yapmam gerekiyor?

Alıntıları Göster
    bizim sınıfta benden hoşlanan ama utanan birileri war gibime geliyor ama bunu ne zaman bana söyleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: orumcekadam

bizim sınıfta benden hoşlanan ama utanan birileri war gibime geliyor ama bunu ne zaman bana söyleyecek

Alıntıları Göster
    Omzumda ağlayıp iki gün sora teselliyi başkasının kollarında arayan birinden nasıl intikam alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: habader

Omzumda ağlayıp iki gün sora teselliyi başkasının kollarında arayan birinden nasıl intikam alırım

Alıntıları Göster
    benimde sevdiğim kız macaristanda ben ne yapmalıyım????

ama adam kaçmış ztn çoktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 22 Aralık 2006; 19:20:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

benimde sevdiğim kız macaristanda ben ne yapmalıyım????

ama adam kaçmış ztn çoktan

Alıntıları Göster
    nike008 arkadaşım hoşlandığın kıza yavas yavas yakınlaşacaksın güleryüzlü olacaksın sakın kızın yanında küfür falan etmiyceksin günün 100 de 35 ini kızla gecireceksin kızla samimi olduğun zaman yalnız kaldığında kıza hislerini acıklayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker19

nike008 arkadaşım hoşlandığın kıza yavas yavas yakınlaşacaksın güleryüzlü olacaksın sakın kızın yanında küfür falan etmiyceksin günün 100 de 35 ini kızla gecireceksin kızla samimi olduğun zaman yalnız kaldığında kıza hislerini acıklayacaksın

Alıntıları Göster
    cengaverrr10 sorumsuz demekle neyi kasdediyosun kız arkadaşına ilgi göstermemekten mi onun kıymetini bilmemekten mi?????

• quote:

cengaverrr10 sorumsuz demekle neyi kasdediyosun kız arkadaşına ilgi göstermemekten mi onun kıymetini bilmemekten mi?????

Alıntıları Göster
    orumcekadam arkdaşım kızlar aşkalrından ölseler bile söylemezler bizim sınıftada var ööle bi kaçtane senden hoşlananlardan sende hoşlanıyorsan ona yakınlaş ve teklif et eminim çok mutlu olursunuzzz

• quote:

orumcekadam arkdaşım kızlar aşkalrından ölseler bile söylemezler bizim sınıftada var ööle bi kaçtane senden hoşlananlardan sende hoşlanıyorsan ona yakınlaş ve teklif et eminim çok mutlu olursunuzzz

Alıntıları Göster
    Biz sEwdikTe Ne Oldu

Tekel ZEngin Oldu

• quote:

Alıntıları Göster
    cıktığından intikam alacaksan onun yakın arkadaşlarından biryle çık o ona çok güzel bi intikam olur

• Sewiorum ama o benim en ii arkadasım gibi bişi ama Asııgm cok eminim NE yapcam YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 23 Aralık 2006; 12:15:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

Biz sEwdikTe Ne Oldu

Tekel ZEngin Oldu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Biz sEwdikTe Ne Oldu

Tekel ZEngin Oldu

puhaaaaahhaa.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

Sewiorum ama o benim en ii arkadasım gibi bişi ama Asııgm cok eminim NE yapcam YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: O_S_M_N_8_9

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Alıntıları Göster
    PUni arkdaşım sana aşırı bi yakınlık gösteriyosa teklif et kabul etmesse arkadaş olalım de hislerini yüzüne karşı acıkca söle
  • quote:

PUni arkdaşım sana aşırı bi yakınlık gösteriyosa teklif et kabul etmesse arkadaş olalım de hislerini yüzüne karşı acıkca söle

Alıntıları Göster
    kızı seviyorsan ama kızın çıktığı varsa. aynı zamanda kızla hiç muhabbetin yoksa. bir de kıza sevdiğini sms ile söylemişsen ne yapmalısın???

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

kızı seviyorsan ama kızın çıktığı varsa. aynı zamanda kızla hiç muhabbetin yoksa. bir de kıza sevdiğini sms ile söylemişsen ne yapmalısın???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

umUtsuz WAka ama gercekten cok uzucu bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihhilal

umutsuz vaka.. ayrıca bir de öbür yönden bak.. senin sevgiline biri sms ile çıkma teklifi yapsa ne yapardın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.