Şimdi Ara

KKB Kredi Puani Acil Yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba. Baya bir dolandim bakindim sitelerde ve forumda bu kredi icin gerekli olan kkb puaniypa ilgili yazilari okudum. Kisaca anladigim bu puan yaklasik 1200 un ustunde oldumu sorun cikmiyormus. Bende sorgulattim puanimi ve 1350 kredi cekebilirim diye basvuru yaptim ve olumsuz cevap geldi.. Anlamis degilim bu sacmaligi hala ve daha onceden sicilim temiz hic kredi kullanmadim sdce kredi kartim 4 5 aydir var ve hepsinin gununde tamamini odedim asgari %50 falanda degil..
    Not: 15 aylik sigortali ve 2500 maasli calisanim..

Daha napmam lazim anlamadim yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar. Simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok mu arkadaşlar ?

• Arkadaşım sana tavsiyem maaşını aldığın banka şubesine git ve geldiğin firmayı söyle. onlar için önemli bir firmaysa her türlü talebini karşılarlar. Ben 140 puanla 57000 tl çektim dikkat 140 puanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec1000

Arkadaşım sana tavsiyem maaşını aldığın banka şubesine git ve geldiğin firmayı söyle. onlar için önemli bir firmaysa her türlü talebini karşılarlar. Ben 140 puanla 57000 tl çektim dikkat 140 puanla.

Maasimi aldigim banka subesi derken ? Ozel sirkette calisiyorum elden aliyorum maasimi ben hocam :/

• quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

quote:

Arkadaşım sana tavsiyem maaşını aldığın banka şubesine git ve geldiğin firmayı söyle. onlar için önemli bir firmaysa her türlü talebini karşılarlar. Ben 140 puanla 57000 tl çektim dikkat 140 puanla.

Maasimi aldigim banka subesi derken ? Ozel sirkette calisiyorum elden aliyorum maasimi ben hocam :/

Maaş bordron önemli. Sigortanı asgari ücret üzerindenmi yatırıyorlar yoksa 2500 tl üzerindenmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

quote:

Maaş bordron önemli. Sigortanı asgari ücret üzerindenmi yatırıyorlar yoksa 2500 tl üzerindenmi?

Asgari olarak ama bankaya maas yazisi olarak veriyorum bn 2500tl yi zaten..

• kredi puanı nasıl yükseltilir?

http://paranya.com/kredi-puani-nasil-yukseltilir/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en uygun kredi karti onerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

kredi puanı nasıl yükseltilir?

http://paranya.com/kredi-puani-nasil-yukseltilir/

Normal sartlarda puanim iyimis zaten ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.