Bildirim
KL 60 HAREKET SENSÖRÜ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Dur dur, şimdi hatırladım Yusuf abi daha önce bana bir sürü kit gönderdiydi bu kitten de göndermiş şimdi aradım buldum.
Hemen yardımcı olayım kırmızı LEDden bahsediyorsan LED'in uzun tarafına + işareti koymuş ona göre bağla.
Vidalı terminale gelince arkası aynen şöyle:
Görüldüğü gibi rölenin kontak uçlarının beslemeyle hiçbir alakası yok o yüzden ekstra bir güç kaynağı kullanılmak suretiyle LED şeridi vb sürebilirsin. Komponentli kısmı kendine doğru tuttuğunda vidalı terminaller aşağı bakarken, en soldaki terminal NORMALDE KAPALI. En sağdaki ise NORMALDE AÇIK. Ortadaki COMMON uç. Tek güç kaynağı ile ikisini birden besliceksen kuvvetli bir güç kaynağı seçebilirsin. Bu durumda terminalerden + hattını röle terminalinin COMMON yani orta ucuna bağlarsın. Eksiyi LED şeridi ya da ne beslemek istiyorsan, LED'in artısını ise NORMALDE AÇIK terminaline bağlıcaksın demektir.
Bi durum olursa yardımcı oluruz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X