Şimdi Ara

Klan ariyorum 122 level

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yasim 34 122 seviye koyum mevcut. asker durumuna resimlerden bakabilirsiniz. yas ortalamasi yuksek kufur/argo konusulmayan uzun vadeli klan ariyorum.
    henuz sampiyona cikma gibi 1 durumum yok. yukseltilmesi gereken birkac sey daha kaldi.

Sohbete cok fazla katilamayabilirim. Savasimi ve bagisimi yapar isime bakarim.

Bu sartlarda davet edecekler klan ismini ve yas ortalamasini bildirirse katilabilirim.

Tesekkurler
     Klan ariyorum 122 level Klan ariyorum 122 level Klan ariyorum 122 level

• düşünürsen aramıza katılabilirsin :)yaş ortalamamız 30 birbirini tanıyan bir klanız :) TRHOSPITAL klanımızın ismi az ve öz kişiyiz ama bağış boldur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikartall -- 13 Temmuz 2014; 3:59:28 >
  • Clanturkey klanına gelebilirsin lider olarak yaşım 27. Küfür argo vb olaylara izin vermiyoruz. Klan yaş ortalaması yüksek. Doktor hoca mühendis meslek grublarının oldugu bir klan. Göz atmanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel klanimiza memnun kalirsin adi ~LEGENDS~

• Sayın abim bizim klanımızın adı savarona

Konumuz burada :http://forum.donanimhaber.com/m_90319391/tm.htm (Ekran görüntüleri eskidir, güncel duruma bakmanızı öneririm.)

En büyüğümüz 40 yaşında olmak üzere genelde 30 yaş civarındayız. Ben 33 yaşındayım. Genç arkadaşlarımız da mevcut. Gelirseniz memnun oluruz, gelmezseniz canınız sağolsun, arada çaya bekleriz. :)

Gelmek isterseniz istek gönderdiğinizde rds yazmanız yeterlidir.

Not: Bizim klan size dar gelebilir. :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Selamlar,
    Boyle uzun uzun vakit harcayip yanit yaziyorsunuz ama olumlu donus yapamiyorum bunun icin uzgunum. Simdilik eski 1 arkadasimin klanindayim.
    Bir hesabim daha vardi 77 seviyede. Uygun ise onu savarona klanina dahil etmek isterim.
  • Akıncı Türkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 10 LVL KLAN
    7 yıl önce açıldı
    30 level hesap arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klan adı Ahbaplar yaş ortaması 30+ Ortalama leveller 100 90. Bir bak istersen
  • Bizim klanada gelebilirsin
    Avzenk 3

• Lutfen gel ~LEGENDS~

• Pompadiem. Yas ortalamasi yuksek kufursuz argosuz saygili guzel bir ortam. Bir iki kisi disinda +90. Askerler okcu ve dev 6 sarti genel paylasim okcu, genellikle buyucu de atilir. Beklerim hocam. Iyi oyunlar

• xmxm07 X kullanıcısına yanıt
    Klanımız tam size göre. Her yaştan kişi var ama çocukluk yok zaten klanın geneli ya üni okuyor ya da çalışıyor sadece ben ve 3-4 kişi daha var -18. Sohbet nadir olur zaten. M.H.O ismi klanın, ben okan

edit:her savaş bitiminde düzenli olarak savaş başlatırız ve kesinlikle argo kelime kullanan yok

edit2: yeni klanımızı kurduk bu klanımız daha iyi 50 alım yapıyoruz ama geneli 60üstü, daha yeni kurduk. Adı volvoks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 14 Ağustos 2014; 14:54:06 >
  • http://www.hizliresimyukle.com/image/rog
    Ben ssli olarak cevap atiyim +100savastan anlayan gelebilir.

• emrewest42 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

24 yaşındayım,79 levelim oyunda çok aktif biriyim kalıcı,muhabbeti iyi bir klan arıyorum arzu ederseniz aranızda olmak isterim.

Teşekkürler,iyi günler.
  • Antelope A kullanıcısına yanıt
    Gelirseniz volvoks klanımıza bekleriz klana bakın kararınız verin çoğunluk 30yaş üstü 60lvl üstü dh den 4kışıyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.