Şimdi Ara

Klan Halinde oynanbilcek zevkli oyunlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler biz yaklaşık 20 kişiyiz ve 20 kişi klan kurup bir arada oynayacağımız bir oyun arıyoruz oyunda büyünün önemi fazla olmamalı ve Mount Blade tarzı olmalı böyle bildiğiniz bir oyun varsa lütfen söyleyin.

• güray bence mount blade devam ya :)) daha öldürmem gereken çok ninja var :D:D:D
  • 20 kişi düşünüp 1 oyun bulamadiysaniz Allah yardimciniz olsun
  • heroes of three kingdoms'a bakın derim 15ten fazla class var diye hatırlıyorum :)
  • Şuan gerçekten oynanacak bir f2p oyun yok, gelecek de var mı bilmiyorum ama bu zamanda sadece vakit geçirmek için oyun oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayyapici

güray bence mount blade devam ya :)) daha öldürmem gereken çok ninja var :D:D:D

cRpg nin suyu çıktı en azından düzelene kadar arada gireriz

@Vyn
    RolePlayGamer arkadaşmız sana gereken cevabı vermiş ;)
    @Valfa
    Hemen bakıyorum saol BBaktımda grafik açısından daha gerçekçi bir oyun varmı bildiğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 14 Mayıs 2011; 15:23:42 >

• Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://troy.alt1games.com/guide/class.htm bu oyunu tavsıye ederım bende bugun basladım baya sardı pvp sistemı ve dungeon sistemı gayet iyiye benziyo
  • Online oyunların %85 90'ı clan,guild gibi topluluk olaylarını içeriyor zaten.Sizinde gördüğüm kadarıyla bir grubunuz var.Herhangi clan,guild sistemi olan bir oyundan başlayabilirsiniz.Konu biraz saçma geldi bana bu yüzden.
  • Oyun klan ağırlıklı olmalı + gerçekçi olmalı büyü vs olmamalı neresi saçma geldi anlamadım
    Yani kale ele geçirilmeli vs
    Mount Blade tarzı
  • O zaman mountblade oyna ne çok istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: guray13

Oyun klan ağırlıklı olmalı + gerçekçi olmalı büyü vs olmamalı neresi saçma geldi anlamadım

Klan ağırlıklı ne oluyor anlamadım (her mmorpg de klan vs. oluyor zaten) bu yüzden bir oyun öneremiyorum üzgünüm... Oyuncak kılıç+kalkan alıp oynayabilirsiniz hem gerçekçi olur hemde büyüsüz temiz iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: guray13

Oyun klan ağırlıklı olmalı + gerçekçi olmalı büyü vs olmamalı neresi saçma geldi anlamadım
    Yani kale ele geçirilmeli vs
    Mount Blade tarzı

Siz eski dünya savaşı vs istiyorsunuz sanırım öyle oyun bulmak zordur olsada f2p değildir diye düşünüyorum.Ama clan halinde iş yapılabilecek zevki clanda çıkacak team speak gibi şeylerin olduğu bir oyun arıyorsanız Pirates of the Burnıng sea yı öneririm .Korsanlık oyunu fakat gerçekten zevkli.Kale ele geçirmek yerine ada ele geçirirsiniz Başlamayı düşünürseniz bende size katılmak isterim oyundada yardımcı olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.