ya arkadaşlar benim makina bu aralar kafasına estiği zaman reset atıyo işlemci sıcaklığına bakıyorum gayet normal 50 civarında(p4 3000Mhz işlemcim var). özellikle bi kaç tane explorer açınca oluyo bu. acaba ram ile ilgili bi sorun mu var. virüs ve spyware taraması da yaptım makina cıncık gibi . yorumlarınızı bekliyorum.
RAMleri kontrol et. Başka bir makinede deneyebilirsin. Bir de güvenli kipte yap bakalım virüs taramasını.
Ekran kartın da fazla ısınıyor olabilir. Öncelikle sorunun yazılımsal ya da donanımsal olduğunu çözmeliyiz.
oyun larda ne alemde oyun actıgındada reset atıyormu eger atıyorsa guckaynagından kaynaklanıyordur
benim pc'de oyun olmaz; ben de ekran kartından şüpheleniyorum. speedfan diye bi program kullanıyorum orada fan3'ün dönmediğini gösteriyor ben bakıyorum fanlara hepsi de dönüyor. bunun dışında ekran kartının ısısını başka nerden öğrenebilirim
BIOS'tan öğrenebilirsin sanırım. Ya da başka bir program deneyebilirsin.
walla everest gosteriyormuydu hatırlamıyorum ama bir bak bakalım ekran kartının ısısını gosterıyormu
bence psudandır yada akım dengesizgeliyor olabilir
everest home edition
arkadaşlar everest home'da da biosta da ekran kartı ısısı ile ilgili bi şey yok. psu'dan da olabilir ama herzaman reset atmıyoki makina, bazen sıklaşıyor 3-4 kez atıyor bazen de normal şekilde çalışıyor. dolayısıyla ben ram'i ya da power'ı değiştirsem ve öyle denesem de sorunun kesin ordan çıktığını söyleyemem.
arkadaşlar speedfan kullanmış olanınız var mı? orada fan3 hangi donanımın fanı? program o fanın hiç dönmediğini söylüyor. eğer bunu bulursam sorunun neden çıktığını bulurum...
bence ya ramlerden yada psu dan olabilir benimde başıma gelmişti
En basit yoldan kasayı açarak takip et o zaman çalışmayan fanı. Fan3 dediği her bilgisayarda farklı donanım olabilir, buradan bilemeyiz ki..
ram ,psu veya windows kaynaklı olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme