Şimdi Ara

Klasik Gitar Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klasik gitar almak istiyorum 150-200 tl arası bi şey o kadar iyi bi şey almak istemiyorum yeni başlıcam gitara eğer seversem elektro veya bas gitar alabilirim bu arada solağım ama sağlak gitar alsam doğru olur mu zamanla alışır mıyım? gitarı aldım diyelim ilk ne yapmam gerek yani kursa gitmeyeceğim evde çala çala kendim öğrenmek istiyorum tanıdığım çalan bi kaç arkadaş var şarkıların tabları varmış ona göre çalarsın filan dedi sizce nasıl yapmalıyım? yatılı okuyorum o yüzden haftasonları çalışabilrim sadece. Hobi olsun diye yapmak istiyorum 11. sınıfım pc oyunlarını bırakamıyorum başka bi hobi edinmek istediğim için gitarı denemek istiyorum

• mydukkan.com da en çok satılanlara bak hocam yorumlar felan oluyor orda
  • Mydükkan veya gitarparka bakabilirsin lagunanın gitarları var onlardan alabilirsin selim ışık videolarından öğrenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakef97

arkadaşlar klasik gitar almak istiyorum 150-200 tl arası bi şey o kadar iyi bi şey almak istemiyorum yeni başlıcam gitara eğer seversem elektro veya bas gitar alabilirim bu arada solağım ama sağlak gitar alsam doğru olur mu zamanla alışır mıyım? gitarı aldım diyelim ilk ne yapmam gerek yani kursa gitmeyeceğim evde çala çala kendim öğrenmek istiyorum tanıdığım çalan bi kaç arkadaş var şarkıların tabları varmış ona göre çalarsın filan dedi sizce nasıl yapmalıyım? yatılı okuyorum o yüzden haftasonları çalışabilrim sadece. Hobi olsun diye yapmak istiyorum 11. sınıfım pc oyunlarını bırakamıyorum başka bi hobi edinmek istediğim için gitarı denemek istiyorum

klasik gitar alıcaksan internetten alma yakınında muzik shop falan varsa git yada düz tünele gt bütçeni söyle ve gitarları dene kokla falan sevdiğini al internetten akustik enstruman alınmaz kanımca...

• Yamaha c 40 iyi bir gitar , paran yetmezse 2.ellere bakabilirsin.
  • Antonio Sanchez gitarlarına bak. Fiyatları biraz uçuk gelebilir ama gerçekten kaliteli. Yıllardır kullanıyorum ben neredeyse ilk günkü gibi gitar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.