Şimdi Ara

Klasik pc kapanması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız zaten 1tb ssd alcam ilerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teknobiyotik'ten aldığım v3.5 killer'da da aynı problem var, işlemci ve ekran kartı yük altında değilken bile monitör birden siyah ekrana dönüyor.

• bu sorun çok farklı sebeplerden olabilir. ama benim karşılaştığımı anlatayım.
    ekran kartınızı sıfır mı aldınız 2. el mi?
    benzer bileşenler bende de var. ve aynı sorunu ben de yaşamıştım.
    kasa aynı. anakart gigabyte ın bir üst versiyonu işlemci 1600. 2. el bir rx 580 almıştım. yaptığım detaylı testler sonucunda fark ettiğim ekran kartı 75 derecelere gelince ekran bir anda gidiyor. ama kasanın fanları dönmeye devam ediyordu. arkadaşımın rx 480 i ile denediğimde ama hiçbir sorun kapanma olmuyordu. ben de ekran kartımı iade edip gtx 1070 aldım. 2 aydır sorunsuz kullanmaktayım.
    Bu arada ryzen işlemciler 95 dereceye kadar çalışabilmektedir. 70-75 dereceler hiç sorun yaşatmaz. stok fan ile overclocklu şekilde oyunlarda 75 derecelerde uzun süre kullandım. stres testlerinde 90-95 derecelere kadar çıkarttım. hiç bir kapanma takılma donma olmadı. test edersen yardımcı olmaya çalışırım.

Ayrıca bu kasanın içinden çıkan 650w lık 80+ psu 12v kanalından net 550w güç veriyor. yani bu sistem için yeterli bir güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramavi -- 31 Ağustos 2019; 12:49:48 >

• ultramavi kullanıcısına yanıt
    Bu kasa dediğiniz frisby 9270g mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0FLu61

İslemci hava sogutucuysa , Sivi sogutucuyla degistir. 70 derece biraz fazla, kapanmalar yuksek ihtimalla.bundan kaynakli.
    70 dereceden hiç bir islemci kapanmaz hocam i7 2600k ile 90 95 lerde geziyorum r6 de hiç bir şey olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hyperbola

teknobiyotik'ten aldığım v3.5 killer'da da aynı problem var, işlemci ve ekran kartı yük altında değilken bile monitör birden siyah ekrana dönüyor.
    Eee hocamsorunu cozmeye uğraşmiyomusunuz teknobiyotikle iletişim kurmadinizmi

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    sorunun kaynağını tespit etmeye çalışıyorum şu an için. adata su650 ssd var, donma problemi yaşayanlar olmuş, keza rx 580 için de aynılarını okudum.

• reptarep R kullanıcısına yanıt
    evet 9270g venom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultramavi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kasayı incehesapa gönderdim de sorununuz kısmına 12vdan yeterli amper veremediğini düşünüyorum ve kasada cızırtı var yazdım umarım 12vdan iyi amper veriyo sorun yok diyip geri göndermezler

Edit:hocam ekran kartım sıfır ve oyunlarda max 60 derece oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptarep -- 31 Ağustos 2019; 17:47:5 >
  • Aradığımda bize eğer kasada sıkıntı varsa corsair spec delta ile değiştirilebilceğini söylediler 550wattlık 80+ sertifikalı psu su var fakat 12vdan kaç a verdiğini bulamadım.sizce benim sisteme yeter mi yoksa kasayı iade edip geri kalan parçaları geri mi istemeliyim ?

• aynı hataya sistemi toplarken ben de düştüm. size tavsiyem 3 e 5 e bakmayım kasayı iade edin kasa yı ayrı psu yu da ayrı sağlam bir markanın sağlam bir modelini alın

• ben de psu daki o cızırtıdan rahatsız oldum sharkoon un 80+ gold 750w modelini aldım. o psu yu da önce servise yolladım. sonra ayrı olarak sattım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.