Şimdi Ara

Klasik soru:Bu sistem nası? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: AMD_Athlon_64_X2_3800_Dual_Core_Processor
    (2.0GHz, 1MB, 1GHz Bus, Socket 939 - MPN: ADA3800BVBOX)

Anakart:Asus A8N-E Motherboard
    (Athlon X2/Athlon FX/Athlon 64, Socket 939, nForce4 Ultra, ATX, 4GB DDR, 1GHz Bus - MPN: A8NE)

Ekran Kartı : ATI Radeon X1600 Pro Video Card
    (512MB, PCI Express x16, Dual DVI - MPN: 100437509)

Sistemde 512X2 1 GB ram var marka bilgim yok , 80 gb harddisk var ..bunlar önemli değil de siz işlemci- anakart -ekran kartı konusunda ne düşünüosunuz ve birbirlerine uygun mu acep bunlar

• ya kusura bakma sistem toplama, parça bir araya getirme işlerinde berbatım (montaj değil ama uyumluluk falan)

ama söyleyeceğim bişey var,

HDDnin bilgisayar performansında buyuk etkisi var, en az 7400RPM ve cashe 8mb en az olması iyidir...
  • Sanırım sistemindeki DDR ramleri ziyan etmemek için s939 sistem toplamışsın.Eğer daha fazla harcayabileceksen Soket AM2 sistem toplamanı tavsiye ederim.Ekran kartı ise her açıdan olmamış.Aynı fiyata mavibilgisayara Palit 7600 GS Sonic gelmişken X1600 almak olmaz derim.Sonuç olarak ekran kartı hariç güzel bir sistem.Bence ekran kartını mutlaka Palit 7600 GS Sonic al pişman olmazsın.
    Ekleme: Birde 80 GB harddisk daha alıp Raid yaparsan daha performanslı olur sistemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMTC -- 2 Eylül 2006; 2:06:53 >
  • Samsung SP0802N 80GB Hard Drive
    (EIDE-133, 7200 RPM, 2MB - MPN: SP0802N)

harddiskim de bu.. kötü mü değiştirmem gerekir mi?..

bi de benim baktığım yer amerikada biyer senin dediğin GS Sonic olayını bulamadım. onun yerine buna ne dersin iyi mi?

Geforce 7600 GT Video Card (256MB, PCI Express x16, Dual DVI) BFG Technologies Geforce 7600 GT Video Card
    256MB, PCI Express x16, Dual DVI
  • ---------------------------------------BU MESELE KAPANDII --------------------------------------------
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    2 hafta önce açıldı
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.