Şimdi Ara

Klasö adını değiştiremiyor ve silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "Ascii" kodlarını biliyorsunuzdur. Bazı özel ve tuhaf karakterleri çıkarmamızı sağlar ve aynı şekilde klasör yada dosya adlarında " " boşluk adı vermemizede yararlar. Ancak şöyle bidurumla karşılaştım daha önceleri sürekli kullandığım (XP de kullanıyordum) klasör adını boşluk bırakmak suretıyle simgesinide boşluk yapıp bilgisayarda hayaled kalsör oluşturarak gizli dosyalarımı içerisinde barındırıyordum. daha sonra normal klasör gibi silebiliyordum, adınıda değiştirebiliyordum. Ama bir kaç gün önce aynısını yaptım, şöyleki kalsör adını "alt+255" kullanarak bo" " boşluk olarak yaptım.(şu an wista kullanıyorum) ama klasör o şekilde kaldı ne taşınıyor ne siliniyor ne adı değiştirile biliyor. Doddan komutla silmeyi denedim dosya adı " " olduğundan dolayı dosdan silemedim. Sistem geri yüklemede kişisel kalsör olduğu için zaten silinmiyor. Öylece kaldı hiç bir işime yaramıyor orda görüntü kirliliğine neden oluyor silemiyorm. Yardımlarınızı beklıyorum. Baya bi uzun yazdım ama :S neyse

• dosyanın içinin boş olduğuna eminmisin
  • silinmeyen dosyaları silme programı vardı..internette araştırırsan bulabilirsin..uninstaller gibi bişeydi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

dosyanın içinin boş olduğuna eminmisin

Eminim dosyayı ben oluşturdum zaten. Dediğim gibi XP de yapıp siliyordum wistada olup olmadığını denemek için yaptım ama silinmedi

quote:

messie

belki yardımcı olabilir...http://resim.donanimhaber.com/m_33957098/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34038168

Link hatalı :S
  • Unlocker programı belki yardımcı olabilir. Programı kurup silmek istediğiniz klasöre sağ tıklayın unlocker simgesini göreceksiniz, oradan silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Unlocker programı belki yardımcı olabilir. Programı kurup silmek istediğiniz klasöre sağ tıklayın unlocker simgesini göreceksiniz, oradan silebilirsiniz.

Dostum sağolasın. Ama sağ tuş menüsüne extradan fonksiyon gelmedi. Ayrıca silindi dedi ama kalsör hala aynı görünüyodu, silinmemiş gibi pcyi yeniden başlatınca silindi. Neyse o yada bu şekilde silindiya teşekkürler hepinize, ilki alakaya. Sağolun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ;)
  • arkadasım

silmek için yapacagın işlem sırası ile

çalıstırdan

cmd enter

dosyanın bulundugu dizine gelip

örnek
    senin hatalı dosyanın yeri block klasorun içinde D:\Block\

cmd den

aynı klasorun içine gelecen " D:\Block\ "

D:\Block\ren "alt+255" (bosluk kackere yaptıysan okadar yapman sart sonra bir bosluk bırakıp bir harf yap ve silmeyi dene silinir başka türlü silemessin)

D:\Block\ren "alt+255" mustafa gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 13 Eylül 2010; 10:25:18 >
  • dosyaları kalıcı olarak silmek için bi program vardı oneclick delete diye bir dene istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.