Şimdi Ara

Klasör açarken Windows Gezgini'nin yanıt vermeme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce normal bir günde , belgelerim klasörü açmak için tıklamıştım. Ama "windows gezgini yanıt vermiyor" uyarısı aldım. En başta umursamadım, normaldir dedim geçtim. Geçen haftadan beri bunun tek bir klasörle kalmadığını, herhangi bir klasöre çift tıkladığımda,klasöre sağ tıkladığımda ve herhangi bir .exe dosyasını yönetici olarak açmaya çalıştığımda windows gezgininin çalışmayı durdurduğunu farkettim. Şu an bilgisayarım ' ı bile açamıyorum. 5-6 kere virüs programına kapsamlı tarama yaptırdım. Bir şey bulamadı. Yani sorunun özeti : -Herhangi bir klasör açılmaya çalışıldığında ( Bütün sistem klasörleri ) veya herhangibir program yönetici olarak açılmak istendiğinde windows gezgini yanıt vermiyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricchan

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce normal bir günde , belgelerim klasörü açmak için tıklamıştım. Ama "windows gezgini yanıt vermiyor" uyarısı aldım. En başta umursamadım, normaldir dedim geçtim. Geçen haftadan beri bunun tek bir klasörle kalmadığını, herhangi bir klasöre çift tıkladığımda,klasöre sağ tıkladığımda ve herhangi bir .exe dosyasını yönetici olarak açmaya çalıştığımda windows gezgininin çalışmayı durdurduğunu farkettim. Şu an bilgisayarım ' ı bile açamıyorum. 5-6 kere virüs programına kapsamlı tarama yaptırdım. Bir şey bulamadı. Yani sorunun özeti : -Herhangi bir klasör açılmaya çalışıldığında ( Bütün sistem klasörleri ) veya herhangibir program yönetici olarak açılmak istendiğinde windows gezgini yanıt vermiyor.

Bnece sorunu windows kısmında açarsan daha kolay yanıt alırsın. Burası Apple bölümü. Kapsamlı bir tarama yapmak lazım ve eğer antivirus programları bulamıyorsa, işin zor. Bir de güvenli modda açmayı dener misin? Aklıma gelen bu. Güvenli modda açarsa, büyük ihtimalle sistem başlangıcına kendisini koymuş bir virüs olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: Ricchan

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce normal bir günde , belgelerim klasörü açmak için tıklamıştım. Ama "windows gezgini yanıt vermiyor" uyarısı aldım. En başta umursamadım, normaldir dedim geçtim. Geçen haftadan beri bunun tek bir klasörle kalmadığını, herhangi bir klasöre çift tıkladığımda,klasöre sağ tıkladığımda ve herhangi bir .exe dosyasını yönetici olarak açmaya çalıştığımda windows gezgininin çalışmayı durdurduğunu farkettim. Şu an bilgisayarım ' ı bile açamıyorum. 5-6 kere virüs programına kapsamlı tarama yaptırdım. Bir şey bulamadı. Yani sorunun özeti : -Herhangi bir klasör açılmaya çalışıldığında ( Bütün sistem klasörleri ) veya herhangibir program yönetici olarak açılmak istendiğinde windows gezgini yanıt vermiyor.

Bnece sorunu windows kısmında açarsan daha kolay yanıt alırsın. Burası Apple bölümü. Kapsamlı bir tarama yapmak lazım ve eğer antivirus programları bulamıyorsa, işin zor. Bir de güvenli modda açmayı dener misin? Aklıma gelen bu. Güvenli modda açarsa, büyük ihtimalle sistem başlangıcına kendisini koymuş bir virüs olabilir.

Alıntıları Göster
    Forumda yeniyim, farketmedim apple bölümüne yazdığımı :/ Kusura bakmayın.

Güvenli modda açıp denedim ve aynı hatayı aldım. Sistem dosyalarına dahil hiçbir şeye erişemiyorum.

Konuyu windows bölümünde açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricchan -- 14 Eylül 2014; 10:54:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.