Şimdi Ara

Klasörü silinemez yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarda herhangi bir programa ihtiyaç duymadan silinemeyen klasör yapmak istiyorum. Bilgisayardaki sistem dosyalarını silmeye çalışırken erişim engellendi gibi olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Dosya üzerine sağ tıklayıp salt okunur ingilizceyse read only yapabilirsiniz ama silme haricinde dosyada bir değişiklik yapmaya da izin vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görünmez yapsan iş görürmü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam silinemez yapmam lazım tıpkı bir sistem dosyasıymış gibi göstermem lazım. salt okunurda işe yaramadı bu arada.
  • işletim sistemin ne acaba -klasöre sağ tık özellikler ordan güvenlik güvenlikte izinler var böyle tam denedim değiştirme falan diye olması lazım düzenle de sonra senin sistem ismin neyse onu seç (bilgisayarıma sağ tıkladığında özellikler dediğinde bilgisayar adı:xxx ) yazan ismini seç düzenle de ve orda izin ver izin ver izin verme var onları izin verme yap tamam de silinmemesi lazım öyle bi şey işte bak yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa886229 -- 27 Aralık 2013; 1:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa886229

işletim sistemin ne acaba -klasöre sağ tık özellikler ordan güvenlik güvenlikte izinler var böyle tam denedim değiştirme falan diye olması lazım düzenle de sonra senin sistem ismin neyse onu seç (bilgisayarıma sağ tıkladığında özellikler dediğinde bilgisayar adı:xxx ) yazan ismini seç düzenle de ve orda izin ver izin ver izin verme var onları izin verme yap tamam de silinmemesi lazım öyle bi şey işte bak yaparsın

Sağolun hocam işe yaradı bu. Şuan dosyayı yada klasörü silmeye çalıştığım gibi hata veriyor. işletim sistemi windows 8. Yalnız birşey geldi aklıma ileriki zamanlarda bilgisayarı formatlasam windows 8 yada 7 herhangi birini atsam o koruma devam eder mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömürlük talebe -- 27 Aralık 2013; 1:45:41 >
  • Rica ederim . Tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal devam etmeyecektir işlem yaptığınızda aslında klasöre değiş sisteme yaptığı için gidecektir yaptığınız işlem tam olaran ne klasörüne resim video önemli yedekler falan mı ne için yapıyorsunuz acaba daha iyi yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rica ederim . Tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal devam etmeyecektir işlem yaptığınızda aslında klasöre değiş sisteme yaptığı için gidecektir yaptığınız işlem tam olaran ne klasörüne resim video önemli yedekler falan mı ne için yapıyorsunuz acaba daha iyi yardımcı olabilirim

Film, oyun ve programlar hocam. Hepsini silinemeyecek şekilde ayarladım şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömürlük talebe -- 27 Aralık 2013; 1:52:42 >
  • Tamam işin görüldüyse idare et öyle program falan önerecektim ama en iyisi böyle pek güven olmuyo ilerde sorun çıkabiliyor veriler hepten alınamaz oluyor en iyisi böyle ve verileriniz cok önemliyse asla bu işleme güvenmeyiniz mutlaka harici bir belleğede yedeklerini alınız cünkü bu işlemle silinmesede heran hersey olabilir
  • quote:

Tamam işin görüldüyse idare et öyle program falan önerecektim ama en iyisi böyle pek güven olmuyo ilerde sorun çıkabiliyor veriler hepten alınamaz oluyor en iyisi böyle ve verileriniz cok önemliyse asla bu işleme güvenmeyiniz mutlaka harici bir belleğede yedeklerini alınız cünkü bu işlemle silinmesede heran hersey olabilir

öneri için teşekkürler. Harici harddisk alana kadar en azından böyle güvenli kalır.
  • Rica ederim iyi geceler
  • Merhabalar
    Klasör üzerine geliyorsunuz Özellikler > Güvenlik > Hangi Bilgisayarda isesiniz Kullanıcı Seçiyorsunuz > Düzenle > İzin Vermeyi > Hepsini Seçtiğinizde silinmezde okunmazda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuRrKaNn

Merhabalar
    Klasör üzerine geliyorsunuz Özellikler > Güvenlik > Hangi Bilgisayarda isesiniz Kullanıcı Seçiyorsunuz > Düzenle > İzin Vermeyi > Hepsini Seçtiğinizde silinmezde okunmazda :)

Cevap için teşekkürler. Sorunu gece çözdük, ben okunabilmeyi açtım ama silmeyi kapattım en iyisi böyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.