Şimdi Ara

Klass (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin sonuna kadar Bi patlama bekliyordum çocuktan ama bu kadar değildi. Ula sabah sabah hüzünlendim şimdi.Gideyim de Bi scary Movie izleyeyim de keyfim yerine gelsin.:D izlememiş arkadaşlara öneriyorum ama arkadaşın yorumları okuyup fazla beklenti içine girmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klass benzeri filmler, Después de Lucía (2012), Elephant (2003).
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Klass benzeri filmler, Después de Lucía (2012), Elephant (2003).

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Çok teşekkürler.

Önemli değil, güzel ve vurucu filmlerdir, iyi seyirler. Bir de her ne kadar ben pek beğenemesem de Ben X (2007) diye bir film var. O da benzeri bir konu işlemektedir. Ona da bakın derim.
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler.

Önemli değil, güzel ve vurucu filmlerdir, iyi seyirler. Bir de her ne kadar ben pek beğenemesem de Ben X (2007) diye bir film var. O da benzeri bir konu işlemektedir. Ona da bakın derim.

Ben X izledim. Klass'dan sonra insanlarla dalga geçilmemesini iyi öğretti bu filmler bana. Ama Klass filmine 10/10 verirken Ben X'e 10/7.5 zor verdim. Biraz belgesel tarzında olmuştu.

• quote:

Ben X izledim. Klass'dan sonra insanlarla dalga geçilmemesini iyi öğretti bu filmler bana. Ama Klass filmine 10/10 verirken Ben X'e 10/7.5 zor verdim. Biraz belgesel tarzında olmuştu.

Ben X biraz yapay kalmıştı bana göre, Klass daha gerçekçiydi.
  • quote:

quote:

Ben X biraz yapay kalmıştı bana göre, Klass daha gerçekçiydi.

Bugüne kadar hiç bir filmi izlerken kalbimin hızlı çarptığını veya bacaklarımın uyuştuğunu hissetmemiştim ama klass filminde o son sahne ahh ahh.
  • Teşekkür izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfRİSE

Teşekkür izleyeceğim

Ne demek, rica ederim. İzledikten sonra yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. Konu üstte kalsın hep.
  • Bu filmi izleyeli uzun zaman olmuştu ve film bittikten sonra etkisinden kolay kolay çıkamamıştım.İzlemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Elephant filmini de listeye aldım daha sonra izlerim.
  • Klass'ın yanına her zaman Ondskan yazılır lâkin bu sefer unutulmuş

Tarz olarak çok benzemese de, bu film de iyidir
    Mina Olin Siin
     Klass (2007)

• Çok teşekkürler. Aldım listeye
  • Rahatsız edici sahne çok mu, sevgilim ile izlicem, sonra nasıl film getirmişsin demesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Rahatsız edici sahne çok mu, sevgilim ile izlicem, sonra nasıl film getirmişsin demesin

Hocam rahatsız edici sahne dedikleri sonlara doğru var ama göstermiyorlar bile sadece ne olduğunu anlıyorsunuz. bence sevgiliyle izlenir. ağlayabilirsiniz ikinizde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Rahatsız edici sahne çok mu, sevgilim ile izlicem, sonra nasıl film getirmişsin demesin

Hocam rahatsız edici sahne dedikleri sonlara doğru var ama göstermiyorlar bile sadece ne olduğunu anlıyorsunuz. bence sevgiliyle izlenir. ağlayabilirsiniz ikinizde.

teşekkürler
  • Rica ederim.
  • Bazıları filmde kendini bulabilir. O yüzden dikkat edin, ağlayabilirsiniz

Mükemmel bir filmdi. 2-3 ay önce izlemiştim, etkilemişti
  • listeye ekliyorum yarın izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 10 Ağustos 2013; 16:33:02 >
  • Türü ne bu filmin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Türü ne bu filmin?

Psikoloji, Drama denilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.