Şimdi Ara

Klass (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film biteli yaklaşık 10 dakika oluyor. Bu filmi nasıl öveceği mi şaşırdım. Çok samimi konuşuyorum bu film IMDb listesinde 1. numarayı hak ediyor. Şuana kadar 100 civarı film izledim ve bunu söyleyebiliyorum. Sinemada ustalaşmış arkadaşlarımızda var bu forumda, izlememiş olabilirler bu filmi mutlaka izleyin diyorum. Herkes izlesin lütfen. Gerçekten hayatınızı ve bakış açınızı değiştirebilecek bir film bu.

Benim Puanım: 10/10

• İzlemeyi DÜşünmüştüm 2 Hafta Önce Sonra Vazgeçtim Tavsiyenizle İzleyelim Bakalım..
  • bu kadar övdün ama çok zıt görüşlerde var bakalım kararımı kendim vereyim
  • Yorumuna dayanarak izleyeceğim ama bugüne kadar 100 film izleyip imdb de ilk sıraya koymandan tereddütte kalıyorum.
  • bende izleyim bakalım
  • bende izleyim bakayım bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMultiKill -- 1 Ağustos 2013; 14:01:27 >
  • Geçen sene izlemiştim bu filmi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine , kim ne derse desin bu konuyu ele alan sert ve vurucu film yapılmadı ! Bu görüş içerisindeyim ezilmiş , içine kapanık suskun ve karşılık vermeeyen bir çocuğun okulda çektiği eziyeti anlatıyor ve çok iyi anlatmış , tek eksiği filmde çocuğun iç dünyasını pek yansıtamamışlar fakat gerek anlatımı gerek işleyişi ve özellikle sonu ve sonunda verdiği mesaj çok anlamlı fakat film biraz sinir bozucu ve ağır gelebilir benden rahat 8 alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2007-2009 Sportage nasıldır?
    12 yıl önce açıldı
    HYUNDAİ SONATA 2009-2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlememişim daha önce, merakımdan dolayı izleyeceğim.
  • @secret_spy: Hocam haklısın biraz az film izlemiş olabilirim, fakat bu film gerçekten muhteşemdi. bi bakmanı tavsiye ederim.

@Darkdexterness: Şimdi bir düşündüm de haklısın, çocuğun iç dünyasını çok az yansıtmışlardı. hemen müzik dinlemeye başlıyordu falan ama bence çok tadında bıraktılar o kısmı.

Bu arada önerime dayanarak izleyecek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 1 Ağustos 2013; 20:10:31 >
  • daha önce gördüm ama vazgeçtim, izleyeyim bakalım
  • Şimdi tekrar bir son sahneyi izledim. Ve şu geldi aklıma.

İçine kapanık olan çocuk öldükten sonra diğeri yaşıyor ya. Muhtemelen hapishaneye girmiştir o çocuk. Çünkü filmin başında gerçek olaylardır filan diyordu. O kendini vuramayan çocuk hapishaneden çıktıktan sonra böyle bir film çekilmesinde öncülük yapmıştır. Ve o diğer çocuğun iç dünyasını bilmediği için böyle bir şey yapmışlar. Bu arada o son sahnede ciddi söylüyorum ilk izlediğimde kalbim hızlı atmaya başladı. bacaklarım uyuştu falan. hiç böyle bir şey başıma gelmemişti.

• Uplifting kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım zaten son sahneyi beklemiyodum açıkçası hem içimin yağlarını eriten hemde bu konuyu ele alıp sonunu bu şekilde vurucu ve ağır hazırlayan bir film yoktur bence km tahmin edebilirdi ki öyle bişey olacağını ? Verilen mesaj ise çok sağlam hem günümüz gençlerine hemde şiddetin neler doğurabileceğini anlatan bir film , zaten film boyunca sinirden bayağı bir gerilmiştim Gerçek bi hikayeymiş evet bende şaşırmıştım ama insan sonuçta

Gözü dönüp okuldaki o p..leri öldürmesi artık insanın dayanabileceği sabırın sınır noktası gerçekten ama çok sağlam bir filmdir benim gözümde

• izledim güzel filmdi ama rahatsız edici sahneleri var mümkünse tek izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 2 Ağustos 2013; 19:33:44 >
  • Spoiler içine al lütfen.
  • İzleyeceğim diyen arkadaşlar nerede ?
  • Sende sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama benim listemde 20'nin üzerinde film var bekleyen,daha bunu indirmedim bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

Sende sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama benim listemde 20'nin üzerinde film var bekleyen,daha bunu indirmedim bile

Bende sistem öneri ve beğeni üzerine işliyor. Çok ünlü bunu izlemeliyim diye değil.
  • Beklentisiz izlemeni tavsiye ederim.
    Öneri,beğeni ve ünlü olması beklentiye sokar ve hayal kırıklığı yarattığı çok olur.Elbette kişesel tavsiyedir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

Beklentisiz izlemeni tavsiye ederim.
    Öneri,beğeni ve ünlü olması beklentiye sokar ve hayal kırıklığı yarattığı çok olur.Elbette kişesel tavsiyedir!

Kesinlikle. Beklenti olunca filmin tadı kaçabiliyor biraz. Açık konuşayım. Ben ne Léon izledim Ne de Esaretin Bedelini. Ama bu açtığım konuda ki Klass filmini forumdan birisi önermişti böyle bir film beklemiyordum estonyalılardan. adamlar harbi yapmış felan demişti. bende indirdim bir izledim. aman tanrım. tam benlik bir filmmiş bu dedim
  • Bende izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.