Şimdi Ara

Klass (2007) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 40 dk'sını izledim kendimi zorlayıp ama olmadı kapadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Türü ne bu filmin?

Psikoloji, Drama denilebilir.

Aynı sorunun cevabını bende aldım.Teşekkürler Bir bakayım şunun kadrosuna.Bugün çok boşum ilk defa
  • Çok iyi film ama konuyu açan arkadaş beklentiyi baya bi yükseltmiş.

o kadar büyük beklenti içinde izlemezseniz sizi şaşırtan bir film olacaktır ama 10/10'luk bir film beklentisiyle izlerseniz ilk Yarım Saatte sıkılabilirsiniz ki filmin asıl olayı son 20 dakikada falan kopuyor.
  • sakın izlemeyin
  • Cok cok iyi filmdir. Hele son sahnede nefes almayi birakmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• An itibariyle bitirdiğim filmdir, filmin başında da yazdığı gibi gerçekten yaşanan olayları anlatıyor. Ben de okul hayatımda birçok kez şahit oldum böyle olaylara, tabii sonu ölümle bitmese de çok kez okulu bırakan, kriz geçiren öğrencilere rastladım. Bu olayların yaşanabilir olması nedeniyle beni baya etkiledi. Şu son sahnelere doğru iğrençleşti film, kötü anlamda değil yani sahneler iğrençleşti. Mesela oral seks sahnesi filmin en gerilimli ve iğrenç sahnesiydi. Film ortalara doğru durağanlaştı, sadece Joosep'in dayak yeme ve Kaspar'ın kız arkadaşıyla olan ilişkisini anlatıyordu. Ama 10-15 dk sonra film toparlandı.Sonu da çok etkileyiciydi, hayatımda 2-3 filmin sahnesinde böyle gerilmişimdir. İzlemeyin,sıkıcı diyenlere kulak asmayın kesinlikle tavsiye ederim, oyunculuklar,senaryo, kısacası her şeyiyle harika bir film. IMDB'den de gereken puanı almış zaten. Kim bilir gerçek hayatta binlerce Joosep'ler vardır.Bu arada film Ben X'e oldukça benziyor. 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 3 Haziran 2014; 17:38:30 >

• Aynı mantıkta bir film daha var, The Final, Klass ve bahsi geçen diğer filmler kadar üstün değildir ama yine eğlenceli olabilir tavsiye ederim konunun meraklılarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 10 Haziran 2014; 16:47:30 >
  • Hayatımda ilk kez bu filmde ağladım. Dram filmlerinden pek etkilenen biri değilim ama bu film etkiledi beni belki lise döneminde bu filmdeki baş karakter kadar olmasa da benzer bir şekilde dışlanmıştım o yüzden olabilir. Biraz araştırdım Estonya'da yaşayan bir Türk film hakkında belgesel gibi burdaki ergenlerin çoğu böyle demiş fakat gerçek hayatta bu filmdeki kadar şerefsiz insanlar olabileceğini düşünmüyorum. İzlemesi keyifli fakat oldukça rahatsız edici bir film. Puanım; 8/10
  • Rüya bet başarılı cekim https://m.ruyabet428.com/tr/int/sport/bonus/

Klass (2007)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soyhan500 S kullanıcısına yanıt

Lan korsan bir dandik bet reklamı için mi 11 sene önce mesaj yazılmış konuyu hortlattın! Tengri sizi davul etsin emi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.