Şimdi Ara

Klavye + Fare (bütçe dostu) Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem topladım. Şu anki klavye ve faremle bilgisayarım tüp takılı ferrari gibi gözüküyor. Bana fiyatı az olan (100-200), tuşlar arası mesafesi de az olan (çünkü uzun yıllar laptop kullandım ve parmaklarım da kısa) kablolu bir klavye ile gaming için ideal üzerinde fazla tuş olup olmaması önemli değil, ergonomik yapılı 150tl civarı kablolu fare önerebilir misiinz ? farenin yanında pad yoksa pad de önerirseniz sevinirim

• Ghosting (3 tuştan fazla basamama) gibi saçma bir şey de olmasın
  • Mouse u steelseries rival 110 öneririm, 1 senedir kullanıyorum gördüğüm en rahat mouse.
    Önceden logitech g300s mouse kullandım başta kullanımı çok ergonomik olmasına rağmen 2 yıl sonra tuşlar arıza yaratıp hassasiyeti bozulmaya başladı, o yüzden önermiyorum.
    Klavye içinse bende hala almadım almayı düşünüyorum ve düşündüğüm markalar logitech ve steelseries.

• utkanslm1 kullanıcısına yanıt
    Benim de önceliğim fare tabi o yüzden kaliteli bir marka almak iyi olacak öneriniz gayet güzel. Klavye için ise f/p olarak görülen Rush rk701 alıp 300 tl ye bu işi kapatabilirim. Gönül ister ki Corsair k55 veya cooler master masterkeys lite alalım ama fazla da para harcamak istemiyorum.
  • utkanslm1 kullanıcısına yanıt
    bu arada teknosada pad le birilikte 210 liraya satılıyormuş yarın gidip bakacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.