-Bilgisayarımı açıyorum. -Win7 dvdsi takıyorum -cd den önyüklemek için bir tuşa basınız diyor, basıyorum, -bastığımda klavyenin ışıkları sönüyor ve tuşa basamamış oluyorum. -dolayısıyla dvd den boot edemiyorum.
yaptıklarım : -farklı klavye kullanmak -farklı usb portları kullanmak -boot ayarlarından 1st 2nd 3rd device olarak cdromu ayrı ayrı seçip denemek. -2 klavyeyi aynı anda bağlayıp boot etmeye çalışmak (yine ışıkları sönüyor)
sizce ne yapmalıyım ? anakartımda mı sorun vardır ? anakartım sanırım asus nforce (evde olmadığımdan tam markasını da söyleyemiyorum) öneriniz var mı ?
önerim var bende gecen haftalarda evde vaktim yetmedi pc formatına kasayı iş yerine getirdim bi turlu klavyaeyi tuşlamak istegimde ya ışıgı yanmıyordu yada tutturamıyordum en iyisi farklı klavyelerle dene yada uzun zmandır kullandıgın klavye hangisi ise ona yakın birini kullan yani dedigimi gibi farklı klavyelerle dene kardeşim
PS2 klavye denedin mi ?? Bazi anakartlarda msdosda birseyler yapman gerektiginde USB klavyeler calismayabiliyor...Bence birde PS2 klavye dene...Yani USB olmayan klavye cesidinden...
teşekkürler arkadaşlar, kullandığım klavyeler farklı. ben usb to ps2 converter alacaktım zaten. bu akşam onu deneyeyim, olmadı bir yerden ps2 klavye bulacağım. anakartın saçmalığı işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme