Şimdi Ara

Klavye mouse bağlantı kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 2 yıldır kullandığım kablosuz microsoft wireless 800 model klavye mouse setinde bağlantı kopmaları yaşıyorum. Bende gidip teknosa dan 2 hafta önce microsoft wireless 3000 modeli klavye mouse aldım fakat aynı sorunu bundada yaşadım. Tekrar teknosa'ya gidip aldığım klavye mouse setini logitech mk345 seti ile değiştim. ilk başlarda sıkıntı yoktu ama şimdi aynı sorunu tekrar yaşamaya başladım. Sizce sıkıntı anakart tamı veya driverlardamı sorun bana yardımcı olurmusunuz.

Anakart modeli Asus b150m-k d3

• RaPaTar kullanıcısına yanıt
    wireless olduğunda dolayı modem yakınmı klavyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

evet yakın. Ama 2 senedir ben böyle kullanıyorum yeni donanıma geçmeden önce böyle bi sıkıntı yoktu. birde bu sorun var resimdeki Klavye mouse bağlantı kopması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaPaTar -- 20 Temmuz 2016; 23:08:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaPaTar

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

evet yakın. Ama 2 senedir ben böyle kullanıyorum yeni donanıma geçmeden önce böyle bi sıkıntı yoktu. birde bu sorun var resimdeki Klavye mouse bağlantı kopması

yakın olduğundan çakışma yapabilir

anakartınız denir tam olarak

msı ise msı live update ile tüm sürücüleri güncelleyin

yok başka marka ise de

onun sitesine girip oradan win işletim sitemini şeçip güncel sürüceleri kurun eksik kurulum var

ünlem işareti üzerine gelip sürücüyü güncelleştirin internete bağlanarak yapsın

• razer ürünlerinde hiç böyle bir problem yaşamazsınız gibi geliyor hocam çok kaliteliler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Klavye Kablo Kesilmesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.