Şimdi Ara

Klavye + Mouse Pad // Amazon yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Blackwidow Ultimate 2014 klavye ve Qck Mass alıcam fakat kafama takılan bir kaç soru var Qck mass hakkında kalın olduğu için rahat olmadığı aimde sapmalar olduğu söyleniyor. Bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

ASIL KONU : Amazon isimli bir yabancı site var ki bizim Türkiyedeki fiyatlara göre çok iyi fiyatları var. Ama ne kadar güvenilir kaç gün içinde gelir bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Amazon problem olur derseniz nereden kafam rahat bir biçimde alışveriş yapıcam bilmiyorum?

Bu arada cs:go oynuyorum. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutinkaya -- 3 Eylül 2014; 20:14:47 >

• bak böyle bir konu açmışlar dolu dolu, bi incele istersen. yalnız "game of thrones diye bir dizi buldum süper" gibi bir durumu yaşattın ya daha ne diyim.
  • Merl kullanıcısına yanıt
    bakındım edindim yeni tarihli bulamadığım için yazma ihtiyacı duydum zaten kardeşim. Gözümden kaçan varsa link atarsan sevinirim
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93639569

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Amazon diye bir site buldun he valla iyiymiş şaka bi yana hocam amazondan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin ürün gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.