Şimdi Ara

Klavye sürekli - tusuna basıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Inca IKG-330 marka klavye vatancomputerden almıstım yazı yazarken dahi -------------------- yapıp duruyor - tusuna basınca duruyo ama sonra tekrar devam ediyor oyunlarda falan ekran goruntusu alıp duruyo anlamadım ben neden yapıyo surekli bunu bu yazıyı yazarken bile kac kere yaptı cıldırtacak beni ne yapmam gerekiyo vatancomputer ile mi görüşeyim ne yapayım 2-3 ay oldu alalı geçer laptoptandır dedim yok olmuyo silmeye bassamda geçmyiyo durmak bilm-iyo bi türlü sürekli basıyo ----------------- bakın ---yardım -edin- --nolur genelde birşey yazılcak yere girdiğimde yapıyo ama bişey yazılcak yer olmasada yapıyo bunu -sürekli------------------------------------------------------------cıldırtacak
    ---------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_bjk -- 20 Nisan 2017; 23:7:41 >

• klavyenin marka model belirtseydin daha iyi. Neyse normal slikonlu klavye olarak düşünürsek. Tuşun altında bulunan silikon lastik deforma olmuş sürekli basılı duruyordur.tuşu çıkar içindeki lastiği kontrol et derim.
  • markası inka modeli IKG-330 hafif darbe vurunca tus olmayan yerine başlıyo saydırmaya ------------------------------------------------------------------------
  • Hocam çıkart at tuşu.. Kusura bakma valla yazarken gülesim geldi ilk başta anlamadım :)
  • Garantiye verdim bakalım bekliyoz :D
  • Güldüm ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülebilirsinde bunu belirtmene gerek yoktu bilgilendirme bekliyoruz burda seni gülsün diye yazmadık
  • sinan_bjk S kullanıcısına yanıt
    Derdin nedir? Garantiye verdim yazını gördükten sonra cevap yazmaya gerek duymadım durum komik geldi ve belirttim durduk yere bozuk atmanın manası nedir.

• Sıfır aldığım klavye neden böyle bir sorun cıkartsın geçer dedim baktım geçmedi arkadaşın laptoptada denedim artık geçen gün baktımki benim laptoptan değil bu mal basbaya bozuk.
    92tl verdim 5 aydır ----- ye basarak kullandım daha dayanamadım çıldırttı artık 2 gün önce verdim servise.
    Klavyeyi usb ye takmadan önce not defterini açıyorum :) usbsini taktıktan sonra saydırıyo ----.. bir kere.- ye basınca duruyo .tekrar - ye basınca devam ediyo silme tusu bile bazen hiç gitmiyo silinmiyo yani saydırdığı için durmak bilmiyo.
    Tamam durdu dimi şimdi. Hafif tus olmayan yerine biraz darbe vuruyorum elimle tık sesi baslıyo saydırmaya ne bu mk diyorum ya oyunlarla bile dusun yani ekran goruntusu alıp duruyodu saniye başı durduramıyodum vurmakta cozum değil vurunca dahada cok saydırıyo sövecem şimdi gel gör bide sen dene 92 tl az paramı bi klavye + mauseye böyle üretici firmaların peçete kazaları beni mi buluyo hep
    Klavye kafamı bozdu artık ilk zamanlar görenlerle bir bende gülüyordum ama artık bahtsızlık mı şanssızlık mı firmaların taşşağı mı beni bulur bilemedim ben bu işleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_bjk -- 7 Mayıs 2017; 16:20:25 >

Bende logitech g402 aldım sol tuşu basmamazlık yapmaya başladı ilk hafta, anlıyorum sinirini ama geri vedim ürün değişimi yaptılar 1,5 yıldır sorunsuz çalışıyo takma kafaya çözülür

• Klavyeyi boşver faresini kullanayım dedim fareside ilerki süreçte sol click bi basıyo bi basmıyo şekline geldi oyunlardan soğuttu basarsa bir tıklamadan 2 kez tıklıyo gibi şeyler yapmaya basladı oda çöp oldu dedim koydum kenera dedim böyle kullanalım madem sadece klavye kullanayım şikayet etmeden napalım klavyenin nazarıdır dedimde değilmiş yani. hepsini söyledim yolladım bakalım düzelir inşallah :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_bjk -- 7 Mayıs 2017; 16:28:56 >
    Sana özür olarak hediye paketi yapmaları lazım

• Bu olanlarlardan sonra vatandaki adamın yazdığı şey 2 satır :D
    Sorun:KLAVYE SÜREKLİ EKSİ TUSUNA BASIYOR MOUSE SUREKLİ CİFT TIKLIYOR
    içini bile açmadan kutusundan verilen karar ile de
    Görünüm:KULLANILMIŞ ÇİZİKLER VAR KOSELERDE YANLARDA
    Lan ben bu klavyeyi bu halde oldugu halde hergün süpürüp ıslak mendille siliyodum ne çiziği mk kıl bile yok.
    Kutusuda yırtıktı az onuda yatagın altında depe depe olmuştur yapacanız iş bu kadar oluyo.
    Teşekkürler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_bjk -- 7 Mayıs 2017; 16:52:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.