Şimdi Ara

>>> KLAVYE + TOUCH PAD KOMAYA GIRDI <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun şu: Exper a2500h model dizüstüme a4 tech ce0678 mousemin sürücüsünü yüklerken birdenbire mavi ekrana düştüm ve bilgisayar restart etti. Sonra windowsu açtığımda ne klavye ne de touch pad ne de mouse çalışmadı..bilgisayarı daha yeni kurdum..Donanımsal veya yazılımsal bir sorun mu anlayamadım..

• Gerek kalmadı, onardım artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XFREESTYLER -- 18 Ağustos 2006; 23:26:35 >
  • Onardım ama aynı sonuçç :( mouse sürücüsünü yüklemeye kalktığımda o zevksiz mavi ekranı görüyorum..
  • Yok mu yardım edicek bir Allahın kulu vatandaş yaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XFREESTYLER

Gerek kalmadı, onardım artık..

kimi banlıyorsun merak ettim... sanırım forum ahaliside seni banlıyor
  • Onu o anlamda kullanmadım.. + kimsenin bu konuda bilgisi olduğunu sanmıyorum. Olsaydı yazarlardı herhalde...
  • Bazı olayların bir çok sebebi vardır. Bu nedenle bazı sorulara ya hepsini yazmak lazım yada susmak. Size o nedenle cevap yazılmamıştır sanırım.

Sizin sorununuzda mouse driverinin ya hatalı olması, ya başka bir driver ile çakışması, ya SP1 yada SP2 ile ilgili bi uyumsuzluk gözüküyor.

Bilgisayar başında olmadan problem çözmek düşündüğünüz kadar kolay değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru belkide kimsenin bir bilgisi yoktur....

sistem geri yükleme ile sistemi daha önceki tarihe almayı ve maus olarak sürücü gerektirmeyen basit bir maus kullanmayı bir dene istersen...

donanım çakışması sorununu halledebilirsin belki...
  • Sistem geri yüklemeyi denedim. Olmadı.. Daha önceleri de aynı mouse u kullanıyodum ve aynı sürücüyle.. Belki elimdeki sp2 cd si ile bir uyumsuzluğu var.. Ghostlayarak bir yedek alayım..Sürekli onarmak olmuyo..

+Teşekür ederim ;)
  • güvenli modda açabiliyorsan aç ve maus sürücülerüni kaldır.... klavye ve toucpad için ise sürücüleri yeniden yükleme yapabiliyorsan yenile...
  • Mouse güncel sürücüsünü sitesinden indirip denesen bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Mouse güncel sürücüsünü sitesinden indirip denesen bide

Teşekür ederim ;) bu işe yaradı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.