Şimdi Ara

Klavye Tuş Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bir yakınımın klavye sorunu var şöyle;
    c tuşuna basıldığında yanına v tuşunuda ekliyor ve enter basılmış gibi satır atlanıyor,
    diğeri klavye üstünde bulunan rakam ve diğer karakter tuşlarında da 3 tuşuna basıldığında yanına 4 rakamı da geliyor,
    bir diğeri ctrl tuşuna basıldığında da bilgisayarı uyku modu sanırım bu duruma geçiriyor, bilgisayarı yeni formatlandı alakalı mı bilemem ama kasanın arkasında bulunan internet girişi daha önce altta bulunan yer kullanılıyormuş ama şuan alttaki çalışmıyor üst tarafta bulunan giriş kullanıyor, yardımcı olan olursa sevinirim...

• denetim masasından klavyeni ve Q mu F mi kontrol ettinmi?
  • klavyeyi bir temizlesin. ters dönderip sirkelesin içinde neler çıkar.
  • içine bi sıvı falan döküldü mü
    dökülmediyse temizle klavyeni
  • Klavye Q bir sorun yok, yeni bir klavye pis olması mümkün değil tabi yine temizlenecek ama içine de herhangi bir şey dökülmedi...
  • her hangi bir sıvı dökülmediğinden emin iseniz;
    başka bir klavye ile deneme şansınız var ise birde onunla deneyin, yine aynı şekil sorun çıkarıyor ise pc nizi bir elektronikçiye götürün ve klavye yuvasını bir kontrol ettirin,eğer aynı şekil sorun çıkmıyorsa klavyeyi aldığınız yere gidip değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 16 Eylül 2011; 3:39:14 >
  • Ne tür bir işletim sistemi kullanıyorsunuz driverlarınız güncel mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir klavye deneyelim olmazsa değiştirme yapılır, xp işletim sistemi ve sürücüler güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.