Şimdi Ara

klavye tuşları ile ilgili oyunda bir sorun(herkesin mahdur oldu konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim daha önceden PC nin orjinal klavyesinde fifa oynarken 3 tuşa birden basabiliyorum.
    yani mesela sağ üst çapraza hızlı gidebiliyordum.(E-SAĞ-ÜST)
    AMA şimdi microsoft klavye aldım. 3 tuşa birden aynı anda basamıyorum olmuyor.birçok klavyede böyle.
    acaba klavyelerin kendiniden mi
    yoksa ayarlarla ilgili bir sorun mu???
    lütfen cevaplarsanız sevinirim...
    iyi çalışmalar...

• onun kendi ayaraları olabilir.....
    sürücüsünü yükledikten sonra bakmanda fayda var...
  • sürücüsü yok ki :S
  • kimse yardım etmiyor mu???
  • Disketidemi Yok Mutlaka Bişiyi Vardır Yaw
    Genelde Microsoft'un Klavye Mausse Kit Seti Var Onlardada CD Veya Disket Olarak Kurulumları Mevcut.
  • aynı sorundan ben de şikayetçiyim ben de de vaio laptop var Fifa,Pes gibi oyunları oynayamıyorum sebebi nedir sizce?
  • bendede olmustu bi ara ben oyuna gire cıka kendiliğinden düzelmişti. birşey oneremicem yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • microsoft comfort curve keyboard 2000 aldım, belki seninkide aynı modeldir bilemiyorum, sorununu cok basit bir şekilde anlatayım bazı arkadaslar driver filan demiş galiba hepsi klavyelerine driver yüklüyorlar, bu klavyeler silikon yapıda oldugu için capraz yön tuşlarını kullanırken "w" tusunuda ilave edersen tuşlar bir işlev görmez oyunda "w" tusunun yerini değiştirmekten baska bir çare yok. zannetmeki başka bir klavye alıp kurtulurum çoğu usp klavyelerde bu sorun var. logitech klavyemde de aynı problemi yapıyor. ve bir çok laptopta da, iyi yandan bak laptopu olanlar klavye değiştiremez. sadece ps2 klavyelerde bu problemi yasamazsın, ister ucuz bir ps2 klavye alıp kurtulabilirsin yada bu problem için önerim usb ps2 dönüştürücü alabilirsin bir umut belki bir işe yarayabilir. ben daha denemedim ama bende deneyecegim. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.