Bildirim
Klavye ve mouse çalışmıyor yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yardim!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bir gelişme oldu; bahse konu mouse ve klavye usb girisli. Eskiden calisiodu su an neden calismadigini bilmiyorum. Eski tip usb ucu olmayan mouse taktim calisio. Ama klavye yine yok.
Aygit yoneticisine girin orda klavye ve mosenizi gorursununuz yanlis hatirlamiyorsam cevre brimleri basligi var ordan guncellemeyi deneyin devre dişi birakip yeniden etkinlestirin durum cozulebilir.
2. Secenekte denetim masasindan yazicilar/aygitlar isimli dosya var oradan klavye ve mousenizin simgesini gorursunuz oralari kurcalayin kurcalarken klavye mousenin usb sini cikartip takin otomatik yenileme yapabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- ctrl c çalışmıyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- asus bios ekranından çıkamıyorum
- secure boot nedir
- root ne demek
- suya düşen telefon
- bağlantı sıfırlandı.
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X