Bunu neden yazılım bölümüne yazdığımı açıklamak istiyorum önce. Çünkü normalde klavyeyle mouse aynı anda çalışıyor fakat tochpad driverını yükledikten sonra klavyede bir tuş basılı iken touchpad calısmıyor. Driverını sil yazmamaları için açıklıyorum driverı yükleyince iki, üç hatta dört parmağı birden algılıyor bir sürü yeni özellik katıyor. Ama böyle bir eksisi var. Anlamadım gitti programın ayarlarına girdim bütün özelliklerine baktım, bütün sekmeleri tek tek inceledim okudum yok arkadaş... Buna bir çözüm bulursanız çok sevinirim laptopun iki tane sıkıntısı var biri bu.
Öbür sıkıntı ise laptopun üstünde dokunmatik tuslar var. Ses açma kapama, dolby theather tusu gibi. En sağdaki tuş fan hızını ayarlıyormuş diye okudum bir yerde ama o tuşlardan sadece ses kısmı çalışıyor. Ayrıca fn tuşuna basınca ekranda hiçbir şey çıkmıyor. Ama fn tuşu çalışıyor. Bu ikisinin nedeninin aynı olduğunu düşünüyorum. Ve nedeninin driverini bulamamam olduğunu düşünüyorum. Nedir aceba bu driverın adı ? Nasıl bu touchpadın driveri varsa fn tusuna basınca ekranda cıkan menününde bi driveri vardır yani. Ama görev yöneticisinde bilinmeyen aygıt da yok.
Şimdiden çok teşekkür ederim...
Bilgisayarım: Lenovo z580a İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate x64
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme