PC Normal bir şekilde açılıyor ama kazara klavye veya mouse a dokunduktan 5-10 sn sonra reset atıyor. Klavye ve mouse a dokunmadan normal çalışmasına devam ediyor, ağ ortamından bilgi alışverişi ve uzak masaüstü bağlanabiliyorum.
klavye ve mousları yenisi ile değiştirdim sorun hala devam ediyor.
İlk defa duyuyorum ilginç bir sorun :) Bence sağlam bir virüs bulaşmış pc'e artık nasıl taratıcaksınız bilmiyorum ama güncel bir virüs programı ile taratmanızda fayda var.. Bu arada madem klavye ve fareyle iş yapamıyorsunuz sizde bulunduğunuz network ortamında uzaktan erişim ile bilgisayarınızı taratmayı deneyin..
teşekkür ederim,,,
kaspersky var onunla taratıyorum ama yine bişey çıkmadı,,, güvenli kipte açıyorum sıkıntı yok canavar gibi,,, bu arada işletim sistemi xp pro sp3.
ramleri de değiştirdim yine aynı sorun devam ediyor.... alla alla kafayı yedirtecek bu pc bana
sonun da buldum,,, ekran kartını değiştirince sorun ortadan kalktı herkese teşekkürler.
ekran kartın neydi ne ile değiştirdin?
öyle bişey olduğu zaman çözüm reset değildir eğer bilgisayar aniden bu şekilde kapanıyorsa boardaki kartlardn biri veya işlemci gevşemiştir kasayı açıp işlemciyi kontrol etmek, ramleri veya ekran kartını söküp takmak çözüm olarak karşınıza çıkar.....;))
Hata veren Nvidia gforce 8400 GS 512 mb kartını; yine nvdia gforce 7300 SE 512 mb modeli ile değiştirdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme