Şimdi Ara

Klavye’ye su döküldükten sonra açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba masa üstü bilgisayarımın klavyesine su döküldü pc açıkken daha sonra hata vermeye başladı bu ekran geldiğin de bipp sesleri geliyor ve usb klavye alıp denediğimde sonuç değişmiyor bios reset denedim olmadı pili değiştirdim olmadı acaba sorun ne olabilir ?

Klavye’ye su döküldükten sonra açılmama sorunu

Güncelleme : Arkadaşlar başıma gelen bu olay sonrası bir çok yöntem denedim cmos clear - pil sökme - işlemci değiştirme - bios pili değiştirme - ps2 klavye ile biosa girme hiçbiri işe yaramadı. Sakince kafamı toplayıp tüm kasayı söktüm anakart çıplak kalana kadar daha sonra iyice incelediğim de "Kondansatör"lerden birinin altında beyazlama olduğunu gördüm, internetden incelediğimde kondansatörler genel de kısa devre uzun dönem çalışma yüksek voltaj gibi durumlarda üstünden patlarmış ama benimki alttan patlamış sanıyorum. Neyse uzun lafın kısası yarın bi bilgisayarcıya götürücem anakartımda patlayan kondansatörleri değiştirmesi için eğer hala sorun devam ederse kasayı camdan aşağı atacağım gibi görünüyor :)

Belki birilerine faydam dokunur diye uzun uzun anlattım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunabey_1@hotmail.com -- 24 Temmuz 2018; 0:15:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam şimdi attığınız resme göre, klavye bozuk. ve pili çıkardığınız için bios a girip tarih ve saati ayarlamanız gerek. çalışan bir klavye takın F1 tuşuna basın bilgisayar açılacaktır
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.