Şimdi Ara

Klavyede C tuşu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çok saçma bi sorunum var.Klavyemde masaüstindeyken "c" tuşunu normal olarak kullanmama rağmen oyunlarda c tuşu çalışmıyor.Bütün oyunlarda denedim hiçbir şekilde tepki yok.yarış oyunlarda bilindiği gibi kamera açısını değiştiriyo, ama bastıım zaman ekranda ufak bir titreme ama değişiklik yok.Var mı bunun bi çözüm yolu.yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamaen -- 5 Eylül 2007; 1:31:33 >

• Böyle birşey nasıl olabilir ki..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Böyle birşey nasıl olabilir ki..?

Bende ööle diyodum ama oldu işte.Asus GamerOSD'nin kısayol oluşturmasından kaynaklanıyomuş.Ekran görüntüsü için c tuşu ayarlı imiş.C'ye basınca ekran görüntüsü alıyo.Programa baktığımda neredeyse 100 tane oyunlardan alınmış görüntü vardı.Ben ne zaman oyundaki kamera görüntüsünü değiştirmeye kalksam, kısayol tuşu olduğu için resim kaydetmiş dosyanın içine.Ama çözdük işte sonunda.
  • Anlıyorum.. Başlığa Çözüldü diye eklersen, kimse boşa vakit harcamaz.. İyi geceler
  • evet kapat konuyu o zaman çözdüysen
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

evet kapat konuyu o zaman çözdüysen

yapma yaa.bunu söylemenin de bi adabı vardır.bi zahmet kontrol et de konunun kapanıp kapanmadığını ondan soona mesaj yaz.Ondan soona bööle aptal durumuna düşme.yazık yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.