Şimdi Ara

Klavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende sro oynadım ama dakikada 100 kelime çıkmıyor :)
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende katibim, sana taktik verim, çıkacak metinleri hepsini oku, ve sana uzun gelen yazması zor olan kelimeleri sınav anında yazma, örnek vermek gerekirse ard arda gelen kelimelerin bazılarını yaz bazılarını yazma.... cumhuriyet başsavcılığımızca yürütülen soruşturmada şüpheli hakkında kovuşturmaya yer olmadığa dair karar verildi. Cümlesinde cumhuriyet yaz başsavcılığımız uzun yazması o an zor gelebilir a harfine bas geç ama ard arda a ya basıp geçme kelimeleri. Metnin anlam bütünlüğünü bozmadan yap.
  • Sonöysmbükücü S kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında öyle düşünüyorum ama iş yazmaya gelince kelime atlayamiyorum reflex gibi hepsini yazasim geliyor. Mesela bazı metinler çok kısa kelimeler var bazı metinlerde çok uzun kelimeler var. Sınava girmeden önce hangi metin çıkarsa şansıma bir kere okumaya çalışacağım.
    Yanlışlarını 1-2 harf ise düzelt ama baştan yanlışsa uğraşma geç direk
    90 tane metnin hepsini oku kesinlikle
    Hepsi belki zor olur ama denk geldiklerimi hep okudum. Şuan en az yazdığım 110 civarı rekorum 152. Ama 152 yazdıktan sonra kolum baya yorulmuştu :)
    İnşallah kazanırsın hocam, iyi çalışmalar, merak ettiğin takıldığın bir şey olursa söyle yardımcı olmaya çalışırım
    Teşekkür ederim hocam inşallah sınavı gecebilirsem büyük ihtimal geçerim ama çalışmakta fayda var.
    Her gün çalış aksatma elin soğumasın başarılar
  • Hocam sınav olduğu için kullanmam sonra iş yerinde kullanılabilir belki ama sınav esnasında kullanılamıyor.
  • Kuş foli koma foli doli yağayi doli Sevdaluğun yuzinden hepten şaşurduk yoli

Teşekkür ederim çalışıyorum her gün inşallah dahada artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Yok yanlış yazmak sıkıntı değil doğru sayısı önemli ama yanlış yazdığımı düzeltmek sanki vakit kaybı gibi onu bıraksam daha mı hızlı olur acaba.

Katiplik tecrübem olmadığı için bir şey diyemeyeceğim hocam ama fastfingers tarzı uygulamalarda kelime çok uzun değilse silip yazmak benim açımdan en iyi sonucu veriyor. 3 dakikada 90 kelime çok da zor bir hedef değil, başarırsınız bence.

• ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Hocam 90 ı geçiyorum en az 110 yazdığım ama niyetim daha fazla hızlanıp stabil olması bu hızın ortalama 140 gibi mesela.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Böyle kelimeler olursa 90 kelime zor.
  • Oo katip adayı :)
    120-130 doğru kelimeye kadar çıkarsan sıralamalarda rahat edersin
    Morelini bozmak hevesini kaçırmak gibi olmasın ama seçilecek en son memurluk özel sektörden hallice iyi
    Vasıf varsa daha iyi özel sektörde şirketler biliyorum :)
    Başarılar kardeşim
  • covert kullanıcısına yanıt
    Hocam cezaevi katipliği daha rahat adliyede çok zor.
  • Aynen çalışmalara devam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.